مشاهده نسخه کامل
: انتخاب یکی از این چهار توزیع
babak125
02-01-2009, 14:15
با سلام خدمت تمامی دوستان
میدونم بحث کمی لوث شده ولی واسه من که تازه کارم و به علت مشغله زیاد وقت امتحان تمامی توزیع ها و انتخاب بهترین اونها رو ندارم خیلی مهمه که بدونم بین این چهار توزیع که بر اساس یکسری تحقیقات اولیه بهش رسیدم کدوم توزیع به ترتیب برای اهدافم که شامل:
سرعت عمل و پایداری سیستم عامل
خط فرمان قدرتمند و حرفه ای
امکانات برنامه سازی (برنامه نویسی چون کارم برنامه نویسیه) قدرتمند و حرفه ای
پشتیبانی وسیع نرم افزاری
پشتیبانی از سخت افزارهای زیاد
امکان فارسی نویسی – فارسی سازی
و در نهایت گرافیک (واسط کاربری و انجام بازی و ..)
مناسب تر است؟
Debian
Fedora
RedHat
Suse
ممنون میشم اطلاعات و تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بدید(هر چه باشه خرد جمعی کمتر اشتباه میکنه).
با تشکر
چند نکته:
۱)لینوکس بهشت برنامه نویسان...
۲) اگه میخوای بازی کنی نیا تو لینوکس (سیستم عامل مناسب بازی ویندوزه(خودشم بازیه))
۳) از نظر سرعت عمل و قدرت خط فرمان و رابط کاربری خوشگل : فقط فدورا
در باره سخت افزار اطلاع زیادی ندارم اما واسه نرم افزار که من واسه فدورا با مشکل روبرو نبودم
آها همینطور فارسی نویسی و ... هم فدورا خیلی راحته (اما از نظر کارای فارسی:پارسیکس(من باهاش کارنکردم) و کارامد(هم قشنگه هم فارسی (با نسخه ۴ یکم کار کردم))
خوب اینا تجربیات شخصی من بود شاید نظر دوستان متفاوت باشه
اما به نظر من فدورا
Ahmad-Ra
02-01-2009, 14:29
سلام و عرض خوش آمد گویی.
اولا جای مناسب این بحث برای پیگیری در بخش شروع کار با لینوکس هست.
اول اینکه تمامی موارد فوق که محطر کردید، اگثر توزیع های به طور یکسان از همه اونها بر خوردارند.. حالا یکی کمتر یکی بیشتر ولی چندان تفاوتی از نظر من نمیکنه! مثلا توزیع فدورا که من خودم کار میکنم سرمایه گذاری کرده روی Eclipse ! یا سایر توزیع ها روی پروژه های دیگه!
شما تو لینوکس نباید انتظار بازی های مثل NFS یا COD داشته باشی! ولی از نظر سایر فاکتور ها لینوکس خیلی برتری های بیشتر داره که خودت هم احتمالا میدونی.
برای شروع کار با لینوکس اکثر سفارش میشه از توزی هایی مثل UBUNTU یا PARSIX استفاده بشه.
نسخه REDHAT بیشتر به درد شبکه میخوره!
در مورد برناه نویسی با اینکه خودم هیچ آشنایی ندارم ولی زبانهای برنامه نویسی اکثرا مثل C++ یا JAVA همگی ساپورت میشه.
خط فرمان همه یکسان هست!
فارسی نویسی هم امکانش روی هر توزیعی هست!
پشتبیانی هم 100 درصد میشه!
در مورد نرم افزار... اخیرا نرم افزارهای زیادی با واسط های کاربری مختلف برای لینوکس طراحی شدن. میتونی یه سر به بخش نرم افزارهای لینوسک بزنی ببینی... نرم افزاری مثل BLENDER یا واقعا یه چیزی قابل رقابت با 3DMAX هست!
روی هم توزیع ها هم قابل نصبه!
یعنی حتی اگر فایل باینری یه نرم افزار برای توزیع خاصی نباشه به راحتی میشه از روی سورس نصبش کرد.
موفق باشی.
babak125
02-01-2009, 14:39
آقا واقعا ممنونم.من 10 دقیقه نمیشه پست دادم که جواب دادید.خیلی ممنون.عذر خواهی می کنم بابت مطرح کردن بحث در جای نادرست.شما ببخشید.
در مورد بازی بگم خودم اصلا اهل بازی نیستم.منظورم پشتیبانی از امور گرافیکی بود.در کل بازی رو بیخیال میشیم
کار اصلیم برنامه نویسیه
میخوام یه محیط برنامه نویسی کامل داشته باشه.
ساپورت نرم افزاری و سخت افزاری در اولویت هستند.
Ahmad-Ra
02-01-2009, 16:38
فکر نمیکنم زیاد فرقی در برنامه نویسی توزیع ها با هم داشته باشند!
m a j r i x
02-01-2009, 18:26
شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.