PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل پورت1394

rezai498
02-01-2009, 06:00
باسلام
یک دستگاه هندی کم مینی DVدارم که دارای پورت1394است برای کامپیوترم کارت 1394خریدم پشت کارت دو نوع پورت متفاوت برای اتصال دارد(به گمانم نوعfirewire400و firewire800)یعنی سوکت یکی کوچک است ودیگری بزرگتررفتم کابل 1394خریدم یکسر کابل که به هندیکم میخورد اندازه سوکت آن کوچک است وسری که به کامپیوتر می خورد سوکت آن بزرگتربود کامپیوتر هندی کم مراشناخت وباآن کارکردم ولی چندی قبل یک کابل 1394 دیگر خریدم که هردوسر آن سوکت کوچک بود ولی کامپیوترم هندی کم رانمی شناسد تصورکردم کابل قطع است آنراعوض کردم باز نشناخت مگر سوکت کوچک وبزرگی که روی یک کارت است می شود یکی کارکند ودیگری نکند این کار راباLabtopهم کردم باز هندی کم نشناخت علت چیست؟:5:

md92h
03-01-2009, 14:44
1- من چند ماه پیش یه کارت USB 4 پورت خریدم که 1 پورتش کار نمیکرد. این چیزا همشون چینی درجه 2 به پایینه پس نمیشه توقع زیادی ازشون داشت.
2- ممکنه هندی کم شما با پورت کوچک که احتمالا firewire400 هستش ناسازگاری داره و فقط با firewire800 کار میکنه. شبیه این مشکل رو با یه پرینتر لیزری رنگی hp داشتم. با اینکه تو کاتالوگش نوشته بود usb 2.0 ولی فقط با usb 1.1 کار میکرد. اینم شاید اینطوری باشه.

vioman
09-01-2009, 02:41
باسلام
یک دستگاه هندی کم مینی DVدارم که دارای پورت1394است برای کامپیوترم کارت 1394خریدم پشت کارت دو نوع پورت متفاوت برای اتصال دارد(به گمانم نوعfirewire400و firewire800)یعنی سوکت یکی کوچک است ودیگری بزرگتررفتم کابل 1394خریدم یکسر کابل که به هندیکم میخورد اندازه سوکت آن کوچک است وسری که به کامپیوتر می خورد سوکت آن بزرگتربود کامپیوتر هندی کم مراشناخت وباآن کارکردم ولی چندی قبل یک کابل 1394 دیگر خریدم که هردوسر آن سوکت کوچک بود ولی کامپیوترم هندی کم رانمی شناسد تصورکردم کابل قطع است آنراعوض کردم باز نشناخت مگر سوکت کوچک وبزرگی که روی یک کارت است می شود یکی کارکند ودیگری نکند این کار راباLabtopهم کردم باز هندی کم نشناخت علت چیست؟:5:

دوست عزیز سلام

پورت فایر وایر در 2 ورژن A و B وجود داره که سرعت اونها به ترتیب 800 و 400 هستش ، این 2 ورژن از پورت از لحاظ ظاهری تفاوتی ندارند .(فایر وایر 800 نوع 9 پین هم داره)
اما فایروایر از لحاظ سوکت ، 2 شکل متفاوت داره

سوکت 6 پین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و 4 پین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سوکت 6 پین برای دستگاه هایی بکار میره که احتیاج به تغزیه ی ولتاژ از طریق سیستم رو دارند ، اما 4 پین ها فقط برای ترانسفر اطلاعات هستش و توانایی انتقال ولتاژ رو ندارند.
اگر دستگاهی احتیاج به تامین ولتاژ از سیستم داشته باشه به سیم های 4*4 pin کار نمیکنه:20:

موفق باشید
یا علی:11: