ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد قدرت و الکترونیک

salarnight
01-01-2009, 23:02
سلام
میخواستم بدونم که بین این 2 تا کلا کودوم بهتره و آدم با چه چیزایی سرو کار داره توشون ؟:20:

ممنون:11:

Reman
01-01-2009, 23:23
خوب مهندسی قدرت بیشتر برای افرادی خوبه که دنبال کار های دولتی می گردن.:13:
در این رشته بیشتر در ادارات برق و نیروگاه های تولید برق و خیلی جاهای دیگه کار با درامد نسبتا خوبی وجود داره.
مهندسی برق - الکترونیک هم رشته خوبی به حساب میاد و اینده خوبی داره ولی به نظر من قدرت بهتره.
نکته ای که در مورد قدرت باید بگم و درامد خوبی هم داره نقشه سیم کشی ادارات و... که بسیار درامدزاست.:31:
بر گردیم به الکترونیک.این رشته هم در ارتش ، اداره برق ... استخدام داره .
در کل تمام این رشته ها تو کارشناسی ارشد بسیار ارزشمند میشن.:27:
:11:

Maxwell_1989
02-01-2009, 00:01
سلام!
قدرت توی ایران کارش بهتره.آسونتر هم هست.البته من خودم مخابرات رو بیشتر دوست دارم توی گرایش های برق.چون سخت تر هستش.
قدرت بیشتر با سیستمهای فشار قوی و پست و نیروگاه سروکار داره.ولی الکترونیک بیشتر طراحی مدار و برنامه نویسی موتور و ال سی دی و ... هست.
با تشکر

salarnight
02-01-2009, 19:53
ممنون از همگی
از لحاظ بازار کار و درآمد کودوم ؟

Reman
03-01-2009, 13:33
به نظر من چندان فرقی نداره و البته بعضیا میگن قدرت درامد زاست نسبت به دیگری ها ولی من میگم کلا برق هر گرایشی باشی خوبه.
مخابرات،الکترونیک،قدرت،کن ترل،پزشکی ، هسته ای ، مدیریت انرژِی،راه آهن که همگی زیر مجموعه برق هستند.

jnicou
03-01-2009, 18:57
شما كار بلد باشي ، چيزي رو كه توي كارشناسي خوندي رو در حد عالي بلد باشي كار بسيار هستش

مثلا شما اگه كارشناسي الكترونيك داشته باشيد ، با يه مدرك زبان ( زبان انگليسي مسلط باشي ) اراده كنه كار پيدا ميكني ، رو دستت رو هم ميبوسن

از طريق الكترونيك ، اگه كار برنامه نويسي رو هم خوب بلد باشي ، بازار كارش خوبه

قدرت هم بسيار خوب هستش ، توي نيرو گاه هاي برق

salarnight
04-01-2009, 12:27
میدونم جفتشون رشته های خوبین و درآمد زا
میخوام بدونم کودوم بهتر از اون یکیه ؟

Reman
04-01-2009, 14:17
خوب اونطور که شنیدم قدرت بهتره.

jnicou
04-01-2009, 17:33
میدونم جفتشون رشته های خوبین و درآمد زا
میخوام بدونم کودوم بهتر از اون یکیه ؟

من نظرم اينه كه اين طور نيست كه بگيم كدوم رشته خوبه ، كدوم بده . همون طور كه ميدونيد دولت هم هيچ گونه تعهدي نداده كه اگه كارشناسي برق-قدرت رو گرفتي ، كار واست تضمين شده هست . نه اين طور نيست

اگر توي رشته ي خودت به اندازه ي كافي كار بلد باشي ، ميتوني كسب و كار خوبي راه بندازي

و چيز ديگه اي كه من بهش فكر ميكنم اينه كه ، صنعت ايران داره راه خوبي رو پيش ميره ، ايرانه جهان سومي داره به سوي جهان دومي شدن پيش ميره . امروزه توي ايران از همه بيشتر بحث صنعت هستش . رشته ي برق-قدرت بسيار آينده ي خوبي داره . اينو مطمئن هستم

و از طرفي ، بسياري از شركت هاي اعم از دولتي و خصوصي دنبال مهندسين الكترونيك كار بلد هستند . مثلا نيروي هوايي ارتش ، خيلي خيلي دنبال اين مهندسين هستند .

باز كار هر دو خوب پيش بيني ميشه . اينكه توي كدوم تو ميتوني موفق بشي ، بستگي به خودت داره .

موفق باشي

Reman
05-01-2009, 03:06
پست مهندس بالایی تایید میشه...
بستگی به خودتون داره...
اما باید بگم درجه سختی دروس برق بصورت زیر هست
1-مخابرات
2-الکترونیک
3-قدرت
این رو هم مد نظر داشته باش که اگر بخوای تو ارشد شرکت کنی مهمه...

salarnight
05-01-2009, 12:13
بازم ممنون
ارشد رو هم میخوام شرکت کنم