PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با تنظیمات mms ایرانسل برای گوشی k750

neysari
31-12-2008, 23:15
سلام دوستان mms سیم کارت من فعاله ولی با گوشی k750 نمی تونم بفرستم ایراد تنظیمات میگیره کسی هست که بتونه به من کمک کنه خیلی ممنون میشم.

rameshk
01-01-2009, 00:35
سلام...
براي فرستادن mms بايد به امور مشركين مراجعه كنيد و ...

rameshk
01-01-2009, 00:42
ويرايش شد...

A.J
01-01-2009, 00:58
اکثر گوشیهای سونی اریکسون نمیتونند با سیم کارت ایرانسل ام ام اس بفرستند
k750 و w810 و ........ جز این گوشیها هستند

الکی وقت خودت و تلف نکن توی امور مشترکین

sali337
01-01-2009, 02:05
منم سونی اریکسون دارم و جواب می ده. به نظرم باید به دفتر چه راهنمای گوشیتون مراجعه کنید.
گوشی من p990i .

Saeed_TnT
01-01-2009, 09:26
کی میگه نمیتونن mms بفرستن؟؟!!! یکی از بچه ها با k750 ام ام اس میفرسته!
چه دلیلی داره که نشه؟؟!!

neysari
03-01-2009, 18:10
آقای tnt شما که میگی میشه خوب یه راهنمایی کن ما رو.
من که نمی تونم بفرستم عزیزم.

Saeed_TnT
04-01-2009, 22:34
آقای tnt شما که میگی میشه خوب یه راهنمایی کن ما رو.
من که نمی تونم بفرستم عزیزم.
طرف رو پیدا نکردم!!! خودمم نیاز دارم و هر وقت یافتمش حتما اینجا اعلام میکنم!

lovelyramin
23-11-2010, 17:22
سلام به همه
دوستان اومدم اینجا تا فقط بگم که چطور اینکارو بکنید تا بقیه که میگن نمیشه یا نداره رو سیاه بشن چون من خودمم زیاد دنبالش گشتم و هیچی جز آیه یاس ندیدم از دوستان هم خواهشمندم اگه چیزی رو بلد نیستن بگن بلد نیستیم نه اینکه بگن نه آقا نمیشه! امکان نداره! ما همچین چیزی ندیدیم!! ندیدن یا بلد نبودن شما دلیل بر نبود چیزی نیست ! پس لطفا رعایت کنید با تشکر!
خوب بگذریم بریم سر اصل مطلب:
تو قسمت menu بعد messaging بعد setting به picture message بریداز اونجا تو آخر لیست message server رو انتخاب کنید و آدرس زیر رو وارد کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و ok رو بزنید
بعد از سیو زیر اون به قسمت Internet profile برید اگر تو این قسمت پروفایلی میبینید همه رو حذف کنید(نگران اینترنت نباشید که بعدا کار خواهد کرد) حالا add رو بزنید و name رو Internet وارد کنید و سیو کنید
حالا به قسمت connect using برید و هر چی پروفایل میبینید پاک کنید حال گزینه add رو زده تا یک new account ایجاد کنید تو قسمت اول GPRS data بعد برای اسم Account رو انتخاب کنید و ok رو بزنید
حالا تو قسمت APN این عبارت رو وارد کنید :mtnirancell و ok رو بزنید قسمت username و password رو خالی بذارید و save رو بزنید .
بعد از سیو کردن به صفحه قبلی بر میگردید میبینید که یک اکانت با نام :Account ایجاد شده روی اون رفته و انتخابش کنید بعد از انتخاب باز هم به صفحهای برمیگردیم که قبلا توش بودیم روی IP address برید و مقدار زیر رو وارد کنید :
10.131.26.138
و ok رو بزنید و تو تو همین صفحه save رو بزنید
حالا یک اکانت دیگه به اسم Internet میبینید انتخابش کنیدکه بعدش به صفحه Picture message بر می گردید
کلا از همه منوها خارج بشید و همه چیز رو ببندید شما تمامی تنظیمات برای mms رو انجام دادید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا میمونه فرستادنش:
همه میدونن روی جویستیک سمت چپ فرستادن اس ام اس هستش
سمت چپ رو بزنید و گزینه دوم Picture msg رو انتخاب کنید
صفحه ام ام اس براتون باز میشه با زدن Add میتونید با دوربین عکس بندازید , از بین فایل هاتون عکس انتخاب کنید, تکست بنویسید , آهنگ , کلیپ و یا حتی صداهای رکورد شده رو انتخاب کنید
ام ام اس میتونه تو چند صفحه باشه یعنی وقتی add رو میزنید گزینه page یک صفحه جدید براتون باز میکنه که میشه ویرایشش کرد و در آخر هم اگه امضای دیجیتالی تعریف کرده باشین میتونید اون رو اضافه کنید
وقتی کارتون تموم شد more رو بزنید و send کنید
خوب اینم از این بعد مدت ها تو یه فوروم شرکت کردم که حال داد
فعلا با اجازه بای

miladnekooei
31-03-2012, 00:03
همه این کارا رو کردین که چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاشین برین به نمایندگی های ایرانسل یه فرم هست پر میکنین تموم میشه

piishii
03-05-2012, 17:07
سلام
کسی تونست این مشکل رو برطرف کنه ؟
من فرم هم پر کردم و به نمایندگی هم رفتم گفت برای شما توی سیستم ما فعال شده
ولی نمیتونم ارسال کنم ؟
لازم به ذکر هست قبل از اینکه اصلا من این رو فعال کنم خودم ام ام اس هم میتونستم دریافت کنم
این راهنمایی دوستمون هم انجام دادم بازم جواب نداد
کد دریافت تنظیمات رو هم وارد و تنظیمات رو ست کردم ولی بازم بی جواب
کسی تجربه ای چیزی داره ؟

hamed29
07-05-2012, 01:50
سلام،اینکه ‏mms‏ دریافتی رو میتونی بخونی یعنی تنظیمات رو گوشی نصبه! وگرنه با دریافت‎ mmsپیام قابل مشاهده نبود و یه آدرس اینترنتی میداد که از اونجا‎ ‎پیامتو بخونی.
اکه سیمکارتت رو خیلی وقت پیش نخریدی پس موقع ثبت نام حتما توی فرم قسمت اشتراک در ‏mms‏ رو امضا کردی،پس حتما خط هم فعاله.که البته ۷۰۰ هم همینو گفت
ولی اکه شک داری که مشکل از خطه،رو یه کوشی دیکه تست کن،فقط حواست باشه تنظیمات‎ mms‏ رو روش نصب کنی(*140*3*5#)
چیز خاصی به نظرم نمیرسه جز اینکه اکه ارسال ‏mms ‎خیلی حیاتیه میتونی از سایت ایرانسل هم بفرستی
فقط حواست باشه که پولش از شارژت کم میشه.‏
ضمنا تا حل شدن مشکلت میتونی یه کار دیگه بکنی؛با گوشی بری سایت ایرانسل از اونجا ‏mms‏ بفرستی.‏‎ ‎
ضرر هم نداره به پشتیبانی ایمیل بزنی،حتما جواب میدن ،از زنگ زدن بهتره,پول مفت نمیدی
من خودم واسهmms ‎‏ میل زدم،جوابم دادن .توش کل تنظیمات رو نوشته بود

piishii
20-06-2012, 13:11
سلام
ممنون از جواب من به کل یادم رفته بود اینجا پست دادم از بس درگیر شدم و سرم شلوغ هست
ایمیل رو هرچی گشتم پیدا نکردم اگه میشه همین ایمیل پشتیبانی رو لطف کنی عزیز
و اینکه از کجای سایت ایرانسل میشه فرستاد من جایی رو پیدا نکردم

gamalboz
01-07-2012, 20:38
10met garm
i love u some much

hamed29
02-07-2012, 12:25
سلام
ممنون از جواب من به کل یادم رفته بود اینجا پست دادم از بس درگیر شدم و سرم شلوغ هست
ایمیل رو هرچی گشتم پیدا نکردم اگه میشه همین ایمیل پشتیبانی رو لطف کنی عزیز
و اینکه از کجای سایت ایرانسل میشه فرستاد من جایی رو پیدا نکردم

سلام، اول باید یه sms بدون متن به 130 بفرستید.
یه رمز بهتون میده که اسمش رمز ecare یا همون رمز ویترین هست.
برای ارسال mms و یا sms از طریق سایت ایرانسل به سایت ویترین برید:

vitrin.irancell.ir

از منوی بالا محصولات متنی و سرویس مورد نظرتون(MMS) رو انتخاب کنید.
بعد از وارد کردن شماره و رمز (با حروف بزرگ) وارد اکانتتون میشید.
دقت کنید که با ارسال پیام هزینه از اعتبارتون کم میشه. ( mms هزینه ش 32 تومنه)
فقط چون خودم باهاش کار نکردم نمیدونم چطوری باید عکس فرستاد!

برای ارتباط با پشتیبانی از طریق ایمیل به سایت زیر برید:

ecare.mtnirancell.ir

فارسی و بعد کنترل حساب موبایل رو انتخاب کنید.
برای ورود به رمز نیاز دارید.رمز ویترین رو وارد کنید.
در اینجا سیستم یه رمز دیگه از شما میخواد
یا باید درخواست رمز یک بار مصرف بدید و یا شماره ای که پشت سیمکارتتون نوشته رو وارد کنید.
با درخواست رمز یک بار مصرف یه sms حاوی رمز دریافت میکنید که اون رو داخل کادر وارد کرده و بعد تایید میکنید.
به این ترتیب وارد حسابتون میشید.
از منوی بالا موس رو روی حساب بگیرید و تماس با ما رو انتخاب کنید.
یه آدرس ایمیل باید وارد بشه که پشتیبانی جواب رو براتون بفرسته.
پیام باید خلاصه باشه(محدودیت کاراکتری داره)