مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ie & mozilla
سلام
اگر در css اندازه height رو به صورت مطلق تعیین کنیم اگر لازم باشه محتوای صفحه بیشتر از این اندازه تعیین شده باشه در ieمشکلی پیش نمی یاد و اندازه به صورت auto زیاد می شه اما مشکل اینجاست که در mozilla همه چیز بهم می ریزه حالا اگر به جای heightاز min-heightاستفاده کنیم مشکل در mozilla حل می شه و اگر اندازه از min_height بیشتر بشه ارتفاع هم به صورت auto زیاد می شه اما در ie این min-height رو اصلا در نظر نمی گیره و ارتفاع با مقدار محتوا set می شه
حالا اگر height رو با یه مقدار مطلق مشخص کنم و -moz-height:auto هم بزارم باز مشکل حل نمی شه
با این تفاسیر من باید چه کار کنم که هم در ie هم mozilla ارتفاع رو همیشه ثابت نگه دارم و اگر محتوا بیشتر از ارتفاع شد مشکلی پیش نیاد
مشكل اين كار Javascript است . بفرماييد : :31::31::31::31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر متوجه نشدي كامل تر بگم . ها ؟؟؟؟
سلام ممنون ولی اگر javascriptروdisabledبکنن دوباره مشکل وجود داره
اون وقت مي توان از كد زير استفاده كرد :
اگر نفهميدي توضيح دهم . البته اين كد دايناميك است و بايد بر روي سروري كه PHP رو پشتيباني مي كند اجرا شود و فرمت فايل هم php باشد .
سلام ممنون
می شه یه توضیح اساسی بدید
بفرماييد :
در اين تابع اول به اول
كه شامل متني درباره كاربر و مرورگرش است ، يك / اضافه كردم (( براي اين كه مشكلي براي opera پيش نياد )) و بعد در آرايه اي نام مرورگر هاي مختلف را دادم . در آرايه بعدي نام سيستم عامل ها را دادم . با توابع ديگر مرورگر و سيستم عامل رو تجزيه كردم و در آرايه اي در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قرار دادم . بعد هم تابع رو فراخوني كردم و بعد هم با يك شرط كه اگر نام مرورگر IE بود فلان چيز و اگر نبود بهمان چيز رو بنويس .
:10::10::8::8:
راستي بگم كه بايد براي استفاده از اين نوع فايل php.* باشه يعني مثلا نام فايل h.php باشد و اين نوشته ها بايد در خصيصه style تگ قرار گيرد .
TemplateMonster
10-01-2009, 17:21
نه بابا بیخیال! کلی کد php فقط واسه همین؟ یه تکنیکی هست توی CSS، اینا:
دقت کنید که مقادیر توی min-height و height یکسان باشند. حالا تو هر دو مرورگر یکسان نمایش داده میشه.
یه روش دیگه هم هست:
نه بابا بیخیال! کلی کد php فقط واسه همین؟ یه تکنیکی هست توی CSS، اینا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددقت کنید که مقادیر توی min-height و height یکسان باشند. حالا تو هر دو مرورگر یکسان نمایش داده میشه.
یه روش دیگه هم هست:
واه :18: بابا :18: كفم بريد :18: بابا CSS ---- :18: بابا برنامه نويس :18: بابا گرافيست :18: واه :18: تشكر //
من امتحان كردم كار نكرد ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TemplateMonster
12-01-2009, 17:07
نه، کار میکنه. اینو نیگا:
TemplateMonster
12-01-2009, 17:18
یه جور دیگه هم میشه، الان تست کردم و نتیجه داد:
یه جور دیگه هم میشه، الان تست کردم و نتیجه داد:
درست بود . كار كرد . يك سوال . منبع فارسي براي css هاي موزيلا نمي شناسي ؟
TemplateMonster
13-01-2009, 23:25
اینجا Developer Center موزیلا هست:
اینجا developer center موزیلا هست:
چقدر هم فارسي بود ! :37::25::25::47::47::18::18:
.: محمد :.
23-01-2009, 15:52
دوستان منبع فارسی بسیار کامل (((( بسیار بسیار بسیار کامل ))))) سراغ ندارید ؟؟؟؟؟
سلام واقعا ممنون
دوستان source خوب سراغ ندارید برا یانجور مسائل فارسی و انگلیسی فرق نمی کنه
سلام می شه یه توضیحی بدید
مثلا چه جوری مرورگر می فهمه heght رو در نظر بگیره یا min-height رو
TemplateMonster
25-01-2009, 19:02
سلام می شه یه توضیحی بدید
مثلا چه جوری مرورگر می فهمه heght رو در نظر بگیره یا min-height رو
اصل قضیه مربوط به پشتیبانی مرورگرهای مختلف از خصوصیات مختلف هست. مثلاً IE خصوصیت min-height رو نمیشناسه ولی اگه height رو تنظیم کنی و محتواش بیشتر از اون مقدار باشه، اتوماتیک اندازه اونو افزایش میده تا همهی محتوا رو بتونه نمایش بده. ولی فایرفاکس اگه مقدار height رو بهش بدی و محتواش بیشتر بشه براش اسکرول بار درست میکنه.
26-01-2009, 14:54
تشكر بسيار // خیلی منمنون که جواب من رو دادید !
اصل قضیه مربوط به پشتیبانی مرورگرهای مختلف از خصوصیات مختلف هست. مثلاً ie خصوصیت min-height رو نمیشناسه ولی اگه height رو تنظیم کنی و محتواش بیشتر از اون مقدار باشه، اتوماتیک اندازه اونو افزایش میده تا همهی محتوا رو بتونه نمایش بده. ولی فایرفاکس اگه مقدار height رو بهش بدی و محتواش بیشتر بشه براش اسکرول بار درست میکنه.
سلام ممنون این کدی که نوشتید یعنی چی؟
کجا می شه لیست کاملی از این جور موارد پیدا کرد؟
TemplateMonster
28-01-2009, 01:40
این کده که الکی بود!
توی MSDN مایکروسافت من دیدم جدول تمام خصوصیات مورد پشتیبانی تو همه نسخههای IE هست. یه چیز دیگه. Aptana رو که میشناسید؟ Aptana.com
این برنامه موقع استفاده از هر خصوصیت یا تگ یا حتی دستورهای جاوااسکریپت مرورگرهای پشتیبانش رو هم نشون میده و در ضمن توی راهنمای برنامه لیست کامل همه دستورات و تگها و خصوصیتها به صورت جدول و نحوهی پشتیبانیش هست. :31:
TemplateMonster
28-01-2009, 01:42
دوستان منبع فارسی بسیار کامل (((( بسیار بسیار بسیار کامل ))))) سراغ ندارید ؟؟؟؟؟
منبع فارسی که ممد جان خودت بهتر میدونی، گیر نمیاد اصولا. ولی بهترین منبع دنیا رو داریم: گوگل!
29-01-2009, 19:40
منبع فارسی که ممد جان خودت بهتر میدونی، گیر نمیاد اصولا. ولی بهترین منبع دنیا رو داریم: گوگل!
بله ، بله ، مفیوض شدیم برادر ! عجب منبع درست و حسابی ! آبگوشت نخوری یه چیزی می شی ( یکم تحریف شده ) . :31::31::31:
اینجا می خواستم یک پند اخلاقی بگم یادم رفت ! :31::31:
29-01-2009, 20:00
این پست حذف شود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29-01-2009, 20:23
این پست حذف شود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.