مشاهده نسخه کامل
: نارنياي 2
ALI3DMAXAMATOR
31-12-2008, 10:28
درود بر بچ.....................اميدوارم كه حالتون خوب باشه................من يك سري اطلاعات مي خواستم.........چند وقت پيش من يك دمويي ديدم از مراحل ساخت اين فيلم........ديدم كه تمام انيميشنهاي اين فيلم با مايا ساخته شده..........مخصوصا اون صحنه جنگ اخر فيلم كه حتما همتون ديديد........مي خواستم بپرسم كسي در رابطه با اين موضوع اطلاعاتي نداره........فكر كنم اين قدرت مايا رو نشون ميده.......و يه چيز ديگه اي.......اول بگم كه اصلا قصد مقايسه ندارم و مي دونم كه خلاف قوانينه....مي خواستم از اساتيد بپرسم كه ايا اين درسته كه برنامه نويسي مايا قويتره.يا من اينطور فكر مي كنم................ويا اينكه اگه كسي بخواد خيلي به صورت حرفه اي از مكس كار بكشه بايد اسكريپت نويس خوبي باشه.............:40:ممنون مي شوم توضيخ دهيد.........و در ضمن لطفا چون تو يكي از اين دو نرم افزار كار مي كنين پس به اون يكي نپريد..........ودر اخر مي گم هادي جون قصد مقايسه ندارم...........و مي خواستم بدونم كه چرا مقايسه نرم افزارها خلاف قوانينه............
Farzad.wow
31-12-2008, 12:30
سلام به علی عزیز ..................... جیگر کجایی دلم من و بچه های فروم برات تنگ شده .......... ای نامرد خیلی دیر دیر سر می زنی ............ خوب درباره سوالتم باس بگم که من مکس رو تر جیح می دم به دلایل زیادی ........ یکی این که مدلینگ تو هر نرم افزاری مث هم هستش .... برا فیلم 2 تا عنصر باس خوب باشه یکی رندر 2امی کمپوزیت خوب ......... خودتم میدونی مکس از نظر رندر فوف العاده هستش چون تمام پلاگین های رندر رو ساپرت می کنه الا رندر من .................... خوب برا کمپوز هم هیچکی از مکس و مایا استفاده نمی کنه چون نرم افزار های کمپوز حرفه ای زیاد هستند......(After effect , Combustion ,fusion .,,,,).........
خوب کلام آخر هم باید بگم فیلم های زیادی هم با مکس ساختن که می تونه قدرتشو نشون بده مث مکس پین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم معتقدم باس برای یه کار خوب یه تیم خوب داشت که بشه یه کار خوب رو در آورد .................... هر دو تاش خوبن
....فكر كنم اين قدرت مايا رو نشون ميده....
ايا اين درسته كه برنامه نويسي مايا قويتره.يا من اينطور فكر مي كنم
ودر اخر مي گم هادي جون قصد مقايسه ندارم
علی جون منم قصد بستن تاپیکو ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من واقعا نمیفهمم چرا ! واقعا شما یعنی به حدی حرفه ای شدی که موندی اینکه کدوم برنامه برنامه نویسیش بهتره یا مثلا اگه قرار باشه شما یه فیلم بزرگی رو جلوه ویژه کنید یه موقع کم نیارید ؟
این جور بحثا خلافه قوانینه چون پایه و اساس خاصی نداره ، چون از زمانی که خوده من تو انجمنم هر ماه 6 تا از این تاپیکا زده میشه
چون فقط دوستانو دو دل میکنه
بار ها در مورد فیلمایی که با دو تا نرم افزار مکس یا مایا ساخته شده تاپیک زده شده، بسته هم نشدن چون جنبه اطلاع رسانی داشتن اما این جور تاپیکا فقط محلیه که مکس کارا بیان بگن نه مکس بهتره مایا ها هم بگن مایا
لطفا این بحثا و کنا بزارید و تلاشتونو روی هر نرم افزار که باهاش راحت ترید ادامه بدید
مطمئن باشید اینطوری پشیمون نمیشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه نويسي مايا قويتره.
به به علی آقــــــــــــــــا نیستی پسر حالا چی شده به فکر برنامه نویسی هم افتادی.....!
خوب منم مکس ترجیح میدم با اینکه می دونم همه مث همن و قدرتا یکی ولی مهم درآوردن کاره ....... درباره ی مکسم بگم که اینو انتخاب میکنم چون حوصله ی یادگیری نرم افزار دیگه رو ندارم امیدوارم بیشتر سر بزنی و کاراتو ببینم ....
SSS_HHH_OOO
31-12-2008, 17:51
پسر خوب معلومه برای استفاده از حداکثر قدرت مکس و مایا باید برنامه نویسی کنی....ولی واقعا الان احساس میکنی برای کارات نیازی به برنامه نویسی داری؟؟؟ من که فکر کنم فقط برای یه ریگ کردن ساده اون هم چندتا کد رو که حفظ کردم احتیاجه...حتی بدون او کدها هم امکاناتی هست که بتونی کار کنی...
حالا من موندم چرا کسی حرف از برنامه دیگه ای نمیزنه؟؟؟؟
مثلا xsi....... اگه به نمونه کار بخوای نگا کنی به نظر من فیلمهایی که باهاش ساختن به مراتب از فیلم هایی که با مکس و مایا ساختن پیچیده تره......ولی به نظرت دلیل میشه همه مکس و مایا رو ول کنن برن سراغ xsi؟؟؟؟؟؟
این رو هم بگم که یه مجسمه ساز حرفه ای اگه یه جا هیچ ابزاری هم دستش نباشه می تونه یه شاهکار خلق کنه..... پس مشکل از ما هست نه ابزار کارمون.........
Aminzikzak
31-12-2008, 18:52
بله مکس اسکریپت و مایا mel لازمه کار سه بعدی هستن ...
هر نرم افزار سه بعدی یه جایی مجبور میشه به برنامه نویسی متوسل بشه ... مثلا در بحث داینامیک.
اینکه چرا مایا استفاده شده و قدرت و این حرفا رو من خیلی قبول ندارم ...
چون همه چیز به کاربر و تیم همراه بستگی داره ...
اما مهمترین دلیل استفاده از مایا اینه که مایا برای مکینتاش تولید میشه ولی مکس نه ...
سیستمهای مکینتاش از قدرت بالایی در رندر و شبیه سازی داینامیک برخوردار هستن به خاطر نوع سخت افزارشون ، برای همین معمولا برای کارهای بزرگ از مایا استفاده میکنن تا بتونن با مکینتاش به کارشون ادامه بدن در ضمن نرم افزارهای تدوین و کامپازیت هم بی تاثیر نیستن ...
•♥•
J U N I P E R
31-12-2008, 20:24
به به علي آقا!!
نيستي...
دوستان(اساتيد) گفتني ها رو گفتن...
منم يه نكته اي رو كه بار ها گفته شده تكرار مي كنم:
اين كاربره كه يه فيلم رو جلوه مي بخشه نه اون نرم افزار !
البته خب گفته ميشه كه مثلا مكس دقيق تره يا چميدونم تو پارتيكل با حجم وسيع مايا بهينه تر كار ميكنه ولي نه اون قدر كه يه كاربر تجربه ي چندين و چند سالش رو بيخيال شه و براي يه سري تفاوت هاي جزيي ابزار كارش رو تغيير بده!
همه ي نرم افزار ها هم ضعف دارن هم قوت و اين مهارت كاربره كه ضعف ها رو مي پوشونه و قوت هاش رو تقويت ميكنه.
موفق باشي[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو مايا بودنش شکي نيست
نارنيياي دو واقعا...........
مثل 300 يا شهر گناه هري پاتر
بايد بگم که مايا تو کارکردن رو صحنه هاي طبيعي حرف نداره
فيلد ها تو مايا نظير نداره
من خودم تجربه کردم فقط يکمي سيستمت بايد بکشه
اين رو هم بدئن که شرکت ديزني چقدر برنامه نويس داره
اونا نرم افزار هاي خاص خودشون رو به مايا اضافه ميکنن
و اصلا دست من و شما نمي رسه مگر گذشت قرن ها خصوصا نرم افزار هاي رندر
مثلا براي فيلم پنگوئن هاي موج سوار نرم افزار برابي توليد موج طراحي کردن
مشابه اون روي مرد عنکبوتي انجام شد
اميد وارم به دردت بخوره>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
SSS_HHH_OOO
12-01-2009, 01:02
البته تو مايا بودنش شکي نيست
نارنيياي دو واقعا...........
مثل 300 يا شهر گناه هري پاتر
بايد بگم که مايا تو کارکردن رو صحنه هاي طبيعي حرف نداره
فيلد ها تو مايا نظير نداره
من خودم تجربه کردم فقط يکمي سيستمت بايد بکشه
اين رو هم بدئن که شرکت ديزني چقدر برنامه نويس داره
اونا نرم افزار هاي خاص خودشون رو به مايا اضافه ميکنن
و اصلا دست من و شما نمي رسه مگر گذشت قرن ها خصوصا نرم افزار هاي رندر
مثلا براي فيلم پنگوئن هاي موج سوار نرم افزار برابي توليد موج طراحي کردن
مشابه اون روي مرد عنکبوتي انجام شد
اميد وارم به دردت بخوره>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
رفیق اون کارتون رو که با cinema4d ساختن...با مایا نساختن :46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.