مشاهده نسخه کامل
: با فایرفاکس این قسمت سایتم مشکل داره!
این قسمت ازسایتم نمیدانم چرا اینطوری میشه؟
این پیغام میاد
Reported Attack Site!
این لینک است
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با فایرفاکس این پیغام میاد
چی کنم؟
Mohammad King
31-12-2008, 11:12
سلام بعضی از سایتها هستند که بامرور گرها مشکل دارن البته در بعضی مرور گرها
الان مشکل بد بالااومدن نیست مشکل اصلا بالانیامدن است
توی ie7 هم مثل اینکه نمیره توی این قسمت
میخوام ببینم علت چیه اخه چه کدی اینطوری کرده؟
ميشه بگي كجايش مشكل داره ؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18: حتي Error كنسول خطا هم نداده !!! :31::31::31::31:
این عکس رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Reported Attack Site!
مي توني ورژن فايرفاكست چنده ؟ من كه عالي مي بينم
تشكر //
neopersia
01-01-2009, 02:31
این مشکل اصلاً ربطی به مرورگرها نداره
مشکل اینه که تو هاست سایت شما از یک اسکرپت مخرب استفاده شده یا اینکه اصلاً هاست ویروسی شده
احتمالاً گوگل این قضیه رو فهمیده و آدرس سایت رو تو لیست سیاهش وارد کرده مرورگرهای جدید هم قبل از باز کردن سایت آدرسش رو چک میکنن تا احتمالاً ویروسی نشن!
قبلاً در مورد دلایل و راه حلهاش چندین بار بحث شده اگه سرچ کنید جتماً جواب میگیرید ولی اولین کاری که باید بکنید حذف برنامه مشکل دار هست و بعدشم باید به گوگل اعلام کنید که سایت دیگه ویروسی نسیت
این مشکل اصلاً ربطی به مرورگرها نداره
مشکل اینه که تو هاست سایت شما از یک اسکرپت مخرب استفاده شده یا اینکه اصلاً هاست ویروسی شده
احتمالاً گوگل این قضیه رو فهمیده و آدرس سایت رو تو لیست سیاهش وارد کرده مرورگرهای جدید هم قبل از باز کردن سایت آدرسش رو چک میکنن تا احتمالاً ویروسی نشن!
قبلاً در مورد دلایل و راه حلهاش چندین بار بحث شده اگه سرچ کنید جتماً جواب میگیرید ولی اولین کاری که باید بکنید حذف برنامه مشکل دار هست و بعدشم باید به گوگل اعلام کنید که سایت دیگه ویروسی نسیت
یعنی هاست مشکل پیدا کرده؟ویروس
فقط همین قسمت سایتم است جای دیگرش نیست اخه
چطوری ویروس از هاست پاک کنم از ویروس کش توی پنل cpanel?
لینک جایی که توضیح داده رو میدید
neopersia
01-01-2009, 09:45
برای اون قسمت از اسکرپت خاصی استفاده کردید؟
اگر اسکرپت استفاده کردید احتمالاً مشکل از همون هست وگرنه ممکنه فایلهای اون قسمت آلوده شده باشه
مثلاً چند وقت پیش برای سایت خود من پیش اومده بود که در بعضی فایلهایی که پسوند html داشتند یک سری کد جاوا اسکرپت تزریق شده بود بدون اینکه من اونا رو وارد کرده باشم!
در صورت ویروسی بودن اگر گنترل پنلتون امکان اسکن کردن برای ویروس رو داشته باشه باید از همون طریق کار رو انجام بدید وگرنه باید با شرکتی که هاست رو ازش گرفتید تماس بگیرید یا اینکه محتویات هاست رو حذف کنید و محتویات قسمت آلوده رو حذف کنید و با فایلهای سالم جایگزین کنید!
Mohammadali.
03-01-2009, 11:47
من الان که سایت شما رو نگاه کردم با ie7 زیاد جالب باز نشد یعنی چند تا تصویر ضربدر خرده بود ولی با فایرفاکس 3 که عشق خودم هست سایت شما خیلی خوب باز میشه
از هاست نیست چون به جایی که هاست گرفتم گفتم گفت از هاست نیست
اسکریپت خاصی نیست یکبار یک ایندکس دیگر گذاشتم ولی بازم همینطوری شد هرچند تا دوباره شناخته بشه به گوگل وباطل کنند این پیغام طول میکشه
ولی نمیدانم مشکل از کجاست
ترسم ازاینه نکنه همه صفحات اینطوری بشه
راهی دیگری هست بشه فهمید چه صفحات دیگری اینطوری شده به غیراز دیدن تک تک صفحات؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.