مشاهده نسخه کامل
: عوض کردن Username
movaghat123
31-12-2008, 05:49
سلام دوستان.
آیا امکان تعویض Username وجود داره؟(نمیخواهم آکونت جدید بسازه!). جوری که فقط Username عوض بشه!
آخه وقتی خواستم ثبت نام کنم هر چی میزدم قبلا گرفته بودنش! من هم موقتی رو اسختم به امید این که بعدا عوضش کنم اما...
nakhle007
31-12-2008, 07:23
فکر نکنم دیگه بشه عوضش کرد
سالهای اول ساخت فروم که سر مدیران خلوت بود عوض میکردن ولی حالا دیگه نه
اتفاقا " موقت " هم یوزر قشنگی ها
sarveboland
31-12-2008, 10:09
.
.
به نظر من اون کاربرهایی که از نظر عملکرد فعال محسوب میشن باید این امکان بهشون داده بشه که username خودشونو عوض کنن!!
.
مثلا اونایی که بالای 250 تا پست دارن...یا بر اساس امتیاز یا همو ستاره!!!..این جوری همه واسه عوض کردن حمله نمی کنند!!!
Retired User
31-12-2008, 11:25
.
.
به نظر من اون کاربرهایی که از نظر عملکرد فعال محسوب میشن باید این امکان بهشون داده بشه که username خودشونو عوض کنن!!
.
مثلا اونایی که بالای 250 تا پست دارن...یا بر اساس امتیاز یا همو ستاره!!!..این جوری همه واسه عوض کردن حمله نمی کنند!!!
خب اينطوري كه همه هر روز يوزرشون رو عوض ميكنن
شما بايد موقع انتخاب اسمي رو بذاريد كه ديگه مجبور به عوض كردن نشيد
Oracle_Eldorado
31-12-2008, 11:27
.
.
.
دوست عزیز حتما یه مشکلی داره که اینطور قابلیتی نذاشتن یا چند وقتیه Username کسی رو عوض نمیکنن !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.