ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : exe كردن پروژه ... The Application failed to initialize properly(0*0000135).click ok to terminate the app

fingulii
30-12-2008, 22:29
آقايه پروژه دارم كامله خلاصه ميخوام اينو يه كاريش كنم كه وقتي ميبرم روي يه كامپيوتر ديگه بدون نياز به نصب دلفي اجرا بشه!!چكار كنم ؟ پيشرفته توضيح ندينا يعني exe باشه نميدونم ....يه ctrl F9 و كامپايلو از اينا هم زدم exe هم شد اما رو كامپيوتر ديگه error ميده
The Application failed to initialize properly(0*0000135).click ok to terminate the app

romixery
31-12-2008, 12:59
اولاً:
بهتر نبود كه نام تاپيك رو يه چيز ديگه ميزاشتين. آخه اين ديگه چجور نامي براي تاپيكه؟!!!
دوماً:
از كدوم نسخه دلفي استفاده مي كنيد؟ احتمالاً شما در برنامتون از يه كامپوننتي خارج از كامپوننتهاي اصلي دلفي استفاده كردين كه نياز به يه يه فايل ديگه يا DLL داره، وگرنه برنامه اي كه دلفي به حالت EXE در مياره خودش يه پكيج كامله و نيازي نيست كه فايل ديگه اي همراش باشه. البته دلفي 2009 رو نمي دونم. شما يه فرم خالي رو با كامپوننتهاي خود دلفي پر كنيد و EXE كنيد. و روي يه PC ديگه ببرينش. نبايد مشكلي باشه.

در ضمن بهتره براي Release كردن پروژه خودتون برنامه رو "(نام برنامه) Build" كنيد. گزينه Build در منوي Project هستش.

thezetta
31-12-2008, 17:43
اگر از دلفی 2009 استفاده میکنید توجه کنید که برنامه های تولید شده روی Win9x اجرا نمیشن.

fingulii
01-01-2009, 15:49
اولاً:
بهتر نبود كه نام تاپيك رو يه چيز ديگه ميزاشتين. آخه اين ديگه چجور نامي براي تاپيكه؟!!!
دوماً:
از كدوم نسخه دلفي استفاده مي كنيد؟ احتمالاً شما در برنامتون از يه كامپوننتي خارج از كامپوننتهاي اصلي دلفي استفاده كردين كه نياز به يه يه فايل ديگه يا DLL داره، وگرنه برنامه اي كه دلفي به حالت EXE در مياره خودش يه پكيج كامله و نيازي نيست كه فايل ديگه اي همراش باشه. البته دلفي 2009 رو نمي دونم. شما يه فرم خالي رو با كامپوننتهاي خود دلفي پر كنيد و EXE كنيد. و روي يه PC ديگه ببرينش. نبايد مشكلي باشه.

در ضمن بهتره براي Release كردن پروژه خودتون برنامه رو "(نام برنامه) Build" كنيد. گزينه Build در منوي Project هستش.

نميشه .... من يه فايل ساده هم اين كارو كردم نشد ...يهني همون فايل exe رو (همون كه عكس مشعل هم روشه) رو بردم رو يه كامپيوتر ديگه همون پيغام رو داد يه فرم خالي با دوتا اديت باكس....چراااااااا؟

منظورت از اين تيكه چيه؟
در ضمن بهتره براي Release كردن پروژه خودتون برنامه رو "(نام برنامه) Build" كنيد. گزينه Build در منوي Project هستش?

ميگم وقت exe كردن كه پيغام خاصي نميده؟؟؟ آخه ماله من هيچي نميگه ها!!!!

بعدشم منظورتو از كامپونت نفهميدم اما كلا من چيزي خاصي استفاده نكردم يه برنامه رياضياتي ساده با دوتا جمع تفريقو و توان و .....

fingulii
01-01-2009, 15:52
من دلفي 8 دارم

as13851365
02-01-2009, 10:41
ببینید اندازه فایل اجرایی که ساخته می شه چقدر است ؟

نکنه شما تیک گزینه Build with runtime packages را گزاشتید ؟

اندازه برنامه های ساده ( یک فرم خالی 350 کیلوبایت می باشد

شما یک سر به قسمت زیر بروید :
Project > Options>Packages
و ببینید آیا گزینه Build with runtime packages تیک دارد یا نه در حالت عادی نباید تیک داشته باشد

fingulii
03-01-2009, 00:24
من يه فرم خالي كه exe ميسازم 1.32 مگ حجم داره اما تا تكس باكس توش ميذارم يا برنامه و كد ميدم حجمش مياد 12 كيلو بيت
راستي دلفيم رجيستر نشده هست اما فكر نكنم اين دليلش باشه

as13851365
03-01-2009, 08:47
فکر نکنم Exe پیش فرض دلفی کمتر از 350 کیلو بایت بشه ( بدون تغییر اندازه فرم و غیره اگر Exe را دست کرده باشید ها )

شما اون قسمتی که من در پست قبلی گفتم را چک کنید ببینید مشکلی دارد یا نه ( البته این گزینه مربوط به دلفی 7 می باشد )

به نظر من بهتر است از یکی از دو ورژن دلفی 7 یا 2009 استفاده کنید ( من دلف 2009 را تا حالا ندیدم ولی می گن خوبه )

بهتر است همه برنامه را ریجیستر کنید تا با این سوالات و مشکلات برخورد نکنید

fingulii
03-01-2009, 19:25
مرسي رفتم يه ورژن ديگه خريدم درست شد
حالا يه سوال
اگه دقت كرده باشيد وقتي يه Tedit ميذاري و كاربر عدد وارد ميكنه و اون Tedit هم براي اعداد اعشاري تعريف كرده ايم (real) از اونجايي كه رو توي دلفي اعشار رو بصروت مثلا يك و نيم رو بصورت 5/1 ميزنن 1.5 يعني بين عدد اصلي و اعشار علامت / ميذاره نه نقطه بنابراين وقتي كاربر وارد ميكنه 1.5 يه error ميده كه عدد رو درست وارد كن كلا اگه هر حرف يا عددي جز عدد اعشاري بدي يه همچين پيغامي ميده.....

راه حلي هست كه اين پيغامه نياد يا قبل از اينكه بياد خودمون يه چيزي تعريف كنيم كه ديگه اون پيغام نياد مثلا به برنامه بگيم اگه tedit1 هرچيزي جز اعداد اعشاري بود اون وقت اين پيغام خاص رو بده

به برنامه بگيم اگه tedit1 اعدادي مثل 1.5 بود اون وقت يه پيغام خاص رو بده

مرد مباح
03-01-2009, 20:46
شما قاعدتا نتونستين خاصيت Edit رو عوض كنيد و بكيد كه Real بگيره.
يك جايي توي برنامتون نوشتين StrToFloat و اينجاست كه برنامه دچار مشكل ميشه. چون نميتونه String رو به Real تبديل كنه.
براي حل مشكل هم ميتوني از Try...Except استفاده كني.

لطفا هلپ دلفي رو نگاه كن و قاعدتا متوجه جريان ميشي. اگه گير كردي اينجا ادامه ميديم.
موفق باشي.