ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر چی اين سايت رو می زنم نمی آره.

mahmood-gt2
17-01-2006, 16:16
آقا من چند روزه هر چی سایت×××××××××××××رو می زنم نمی آره. اول فکر کردم ایراد از سایتشه. ولی یه روز در همون موقع که من امتحان می کردم، از دوستم پرسیدم که می تونه یا نه و اون گفت که سایت رو می آره.
بنابراین فکر کردم ایراد از IE هست (پیغامش the page cannot be displayed رو می ده).

رفتم تا روی موزیلا هم امتحان کنم ولی دیدم که این یکی هی به سایت گوگل direct می شه!!!!! :blink:
از رو نرفتم و به ویندوز مشکوک شدم. زدم repair کردم ولی باز هم همون آشه و همون کاسه....... دیگه از رو رفتم...........

شما نمی دونید ایراد از چیه؟ یعنی ممکنه ایراد از ISP باشه؟ ولی تا همین چند روز پیش می آوردش.....

مافيا: اسم بردن از فروم هاي ديگه خلاف قوانين هست

sa3er
17-01-2006, 23:19
سلام
خوش اومديد به پي سي ورلد؛

براي بنده كه باز ميشه.

با چند ISP ديگه هم امتحان مي كرديد... احتمال داره مشكل از آي اس پي شما باشه.... البته اين رو هم بايد در نظر داشته باشيد كه بعضي مواقع ممكن هست مشكلاتي براي سرور هر وب سايتي پيش بياد كه موجب ميشه اون وب سايت براي لحظات يا ساعاتي به اصطلاح down بشه.

mahmood-gt2
18-01-2006, 12:00
البته ممكنه....... ولي چرا ه سايت گوگل direct مي شه. نهايتاَ اينو مي دونم كه با نصب دوباره ويندوز مشكل حل مي شه ولي بهتره بدون اين كار مشكل حل بشه.

repair كردن فقط فايل هاي ويندوز رو دوباره كپي مي كنه. بنابراين من احتمال مي دم مشكل از كوكي يا چيزي شبيه به اين باشه ولي چيز بيشتري نمي دونم!!!!

با پشتيباني isp هم تماس گرفتم اونا گفتم كه مشكل از ما نيست و از خودته!!!!

Dark-man
18-01-2006, 13:42
دوست عزيز مشكل از آي اس پي هستش كه باهاش وصل هستي ...براي منم چند وقت پيش دقيقا همين مشكل با يك سايت ديگر پيش آمده بود ...كه بعد از 1 هفته درست شد

IVAN
18-01-2006, 13:45
سعي كن كه از يه آي پي پورت ديگه استفاده كني.احتمالا با اين راه هم ميشه اون آدرس رو بار گذاري كرد

mahmood-gt2
18-01-2006, 16:06
از چه IP و port استفاده کنم. ISP موقع وصل شدن پراکسی نداره. عدد خاصی وجود داره؟