مشاهده نسخه کامل
: یک اتفاق عجیب و جالب در ویستا!!!!
ice boys
30-12-2008, 12:14
با سلام بر دوستان عزیز
چند روز پیش سیستم رو در حالت sleep گذاشتم وچراغ های اتاق را خاموش کردم،بعد از نیم ساعت که برگشتم وقتی چراغ را که (مهتابی هم بود) روشن کردم سیستم هم خود به خود از حالت sleep در اومد که برای من خیلی عجیب بود .این کار را روز های بعد هم انجام دادم و باز همین اتفاق افتاد ولی با لامپ های معمولی این اتفاق صورت نگرفت.:18::18:
سیستم که خاموش است وقتی مهتابی را روشن میکنم چراغ های موس هم روشن و خاموش میشود.
به نظر شما این اتفاق ها دلیل خاصی دارد؟؟ :18::18:
Big-Boss
30-12-2008, 12:26
به مدل کیس شما مربوط میشه.
دکمه هاش احتمالا لمسی نیست؟ اگه لمسی باشه به احتمال زیاد حساس به نور فلور هم هست
ice boys
30-12-2008, 12:57
نه! فکر نکنم اونقدر کیسم پیشرفته باشه که لمسی باشه!!!
mahramasrar2
30-12-2008, 13:07
اشكال از برق كشي ساختمان است دوست من نه ويندوز ويستا !!!
در واقع لامپ مهتابي به علت استارتي كه دارد مثل يك شوك در سيم ها ايجاد ارتعاش مي كند و در صورتي كه در يكي از كليد پريزها كه احيانا به سيستم شما وصل است يك رشته فاز يا نول مشترك يا داراي اتصالي يا خطاي جزئي باشد با استارت زدن استارت مهتابي شما در ديگر لامپ ها مثل لامپ هاي كوچك ديود موس يا led كيس يا حتي مانتيتور اين ارتعاش يا رفرش را به صورت بسيار ضعيف مشاهده مي كنيد
اين در بيشتر مواقع باعث مي شود كه سيستم از حالت stand by يا اسكرين سيور خارج شود
مي توانيد جاي كيس را تغيير دهيد و به اتاق ديگر يا ساختمان ديگري انتقال دهيد و با يك تست ديگر مي بينيد كه معجزه از بين رفته است !!!
محرم اصرار دقیقا درست میگه .
منم این بازیو انجام دادم!
منم همین بلا سرم اومده ولی فرقش اینه که فقط از حالت استندبای خارج نمیشه بلکه وقتی خاموشه هم روشن میشه و من مجبورم هر دفعه پاور کامپیوتر رو خاموش کنم
time prince
05-01-2009, 19:40
این که چیزی نیست !:5:
من بعضی وقتا چراغی رو روشن می کنم ، کامپیوتر خواموش میشه !:27:
همهع ی اتفاقات بالا یه دلیل نوسان زیاد برقه ! سیم کشی ساختمون یک جاییش مورد داره ( ممکنه ایراد از درون یک وسیله ی برقی باشه ) :21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.