roma_123
30-12-2008, 03:29
سلام دختری 20 ساله هستم که به علت ریزش موی شدید که از 2-3سال پیش شروع شده(قسمت جلو و وسط سرم خیلی خیلی کم پشت شده طوری که حتی بعد از حمام هم کف سرم کاملا پیداست.موهای این قسمت هم خیلی نازک و کدر هستند و از نازکی زیاد زرد شده اند.موی زائد دور سینه دارم.در بدن و صورت هم موی زائد دارم.سینه هایم کوچک هستند و پریودم منظمه.) به دکتر مراجعه کردم و جواب آزمایش های مربوط به هموگلوبین و کلسیم و تیروئید و ... خوب بود.جواب بقیه هورمون ها به این قرار است:(ضمنا سونوگرافی هم انجام دادم و مشکل تخمدان و رحم نداشتم.)
prolactin 381 mIU/L F:118-555
progesterone 1.7 ng/ml F(follicolar):0.2-1.5
هنگام دادن آزمایش چند روز به تخمک گذاری مانده بود.
stradiol 244 Pg/ml F:13-191
1.می خواستم بدانم علت ریزش موی من چیست؟
2.مگه استرادیول هورمون جنسی زنانه نیست؟پس چرا دکتر گفت:" علت ریزش مو-موهای زائد بدن و دور سینه و کوچک ماندن سینه هایم به علت بالا بودن این هورمون که یک هورمون مردانه است" میباشد؟
3.اگر میزان این هورمون تنظیم نشود بالا بودن آن چه عوارضی ممکن است داشته باشد؟
4.آیا فکر کردن به مسائل جنسی یا دیدن فیلم تحریک کننده طوری که باعث ترشح از واژن شود میتواند باعث تغییر در غلظت هورمون های جنسی مثلا استرادیول شود؟ من چند روز قبل از دادن آزمایش چنین شرایطی داشتم و در آزمایش ادرار هم جواب مو کوز مثبت بود. آیا ممکن است علت بالا بودن هورمون استرادیول در آزمایش من همین باشد؟
ضمنا من آزمایشم را به یک متخصص غدد هم نشان دادم و گفت که مشکلی نداری.از نظر موهای زائد دور سینه و بدن و همینطور از نظر وجود غده در سینه معاینه ام کرد.در مورد دارو هایی که برای مو استفاده کردم پرسید.گفتم ماینوکسیدیل مصرف کردم و تاثیری نداشت.برایم 200قرص اسپیرونولاکتون25(روزی 2 تا)و 90 قرص فیناستراید(روزی 1 عدد) تجویز کرد.
5.می خواستم بدانم این داروها عوارض شدید و دائمی روی بدن ندارند؟
6.چرا میگن خانمها اصلا نباید از فیناستراید استفاده کنند؟ پس چرا برای من تجویز کردند؟
7.اثرات این داروها روی بدن دقیقا چیست؟
8.آیا ممکن است با خوردن اسپیرونولاکتون مشکل موهایم حل شود و لازم نباشد فیناستراید بخورم؟چون شنیدم این دارو هم مانند ماینوکسیدیل باید به صورت همیشگی مصرف شود و در صورت قطع مصرف دوباره ریزش مو شروع میشود.پس استفاده از آن چه فایده ای دارد.
اگه ممکنه و زحمت نیست لطف کنید و جواب سوالامو جداگانه بدین.(ببخشید زیاده!:31:)
خیلی خیلی ممنون
prolactin 381 mIU/L F:118-555
progesterone 1.7 ng/ml F(follicolar):0.2-1.5
هنگام دادن آزمایش چند روز به تخمک گذاری مانده بود.
stradiol 244 Pg/ml F:13-191
1.می خواستم بدانم علت ریزش موی من چیست؟
2.مگه استرادیول هورمون جنسی زنانه نیست؟پس چرا دکتر گفت:" علت ریزش مو-موهای زائد بدن و دور سینه و کوچک ماندن سینه هایم به علت بالا بودن این هورمون که یک هورمون مردانه است" میباشد؟
3.اگر میزان این هورمون تنظیم نشود بالا بودن آن چه عوارضی ممکن است داشته باشد؟
4.آیا فکر کردن به مسائل جنسی یا دیدن فیلم تحریک کننده طوری که باعث ترشح از واژن شود میتواند باعث تغییر در غلظت هورمون های جنسی مثلا استرادیول شود؟ من چند روز قبل از دادن آزمایش چنین شرایطی داشتم و در آزمایش ادرار هم جواب مو کوز مثبت بود. آیا ممکن است علت بالا بودن هورمون استرادیول در آزمایش من همین باشد؟
ضمنا من آزمایشم را به یک متخصص غدد هم نشان دادم و گفت که مشکلی نداری.از نظر موهای زائد دور سینه و بدن و همینطور از نظر وجود غده در سینه معاینه ام کرد.در مورد دارو هایی که برای مو استفاده کردم پرسید.گفتم ماینوکسیدیل مصرف کردم و تاثیری نداشت.برایم 200قرص اسپیرونولاکتون25(روزی 2 تا)و 90 قرص فیناستراید(روزی 1 عدد) تجویز کرد.
5.می خواستم بدانم این داروها عوارض شدید و دائمی روی بدن ندارند؟
6.چرا میگن خانمها اصلا نباید از فیناستراید استفاده کنند؟ پس چرا برای من تجویز کردند؟
7.اثرات این داروها روی بدن دقیقا چیست؟
8.آیا ممکن است با خوردن اسپیرونولاکتون مشکل موهایم حل شود و لازم نباشد فیناستراید بخورم؟چون شنیدم این دارو هم مانند ماینوکسیدیل باید به صورت همیشگی مصرف شود و در صورت قطع مصرف دوباره ریزش مو شروع میشود.پس استفاده از آن چه فایده ای دارد.
اگه ممکنه و زحمت نیست لطف کنید و جواب سوالامو جداگانه بدین.(ببخشید زیاده!:31:)
خیلی خیلی ممنون