ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Heavy Rain

صفحه ها : 1 [2]

Layken
22-01-2012, 21:55
با سلام چند تا سوال داشتم :31:
1- اگه موقع نبرد ها دکمه هارو اشتباه بزنیم تاثیری تو بازی داره ؟ ( مثلا من موقعی که زنه داشت خواب میدید یه بار همه رو درست زدم یه بار همه رو اشتباه ولی در نهایت پایانش یکی بود!!!) :13:
2 . مرحله ای که یارو اف بی آی ه با بلیک میرن تو یه خونه صلیب همش هست صابخونه رو اگه بکشم یا نکشم تاثیری تو بازی داره؟ :21:
گیج شدم کلا!!!!! :13:

1- تو خواب مردنت یا زنده موندنت تفاوتی نداره فقط تاثیرش روی شخصیت هستش که اونم به بازیباز منتقل میشه
تو اون صحنه همون حمله ور شدن به مدیسون خودش کابوس بود مردنش که بماند.

2- اینجاش یادم نیست کجارو میگید..؟ همون که مرده رو دنبال میکنیم میریم به قصابیه..؟

pcali
23-01-2012, 19:49
با سلام چند تا سوال داشتم :31:
1- اگه موقع نبرد ها دکمه هارو اشتباه بزنیم تاثیری تو بازی داره ؟ ( مثلا من موقعی که زنه داشت خواب میدید یه بار همه رو درست زدم یه بار همه رو اشتباه ولی در نهایت پایانش یکی بود!!!) :13:
2 . مرحله ای که یارو اف بی آی ه با بلیک میرن تو یه خونه صلیب همش هست صابخونه رو اگه بکشم یا نکشم تاثیری تو بازی داره؟ :21:
گیج شدم کلا!!!!! :13:

من بازی رو خیلی وقته تموم کردم ولی دقیقا یادمه که کشتن اون مردی که توی خونش صلیب زیاد داشت روی روند و پایان بازی تاثیر داره چون من دنبال پایان خوب و اصل بازی بودم طرف رو تسلیم و بازجویی کردم

arash2006
29-01-2012, 00:19
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این مرحله گیر کردم تو قسمتی که باید به داخل دریچه ای که باز کردم برم علامت بالا داده ولی وقتی میزنم فقط نگاه میکنه نمیدونم از چیه فکر کنم اینجا ی بازی خرابه !!!! هیچ راهی نداره نه از انبار خارج میشه نه وارد اون تونله میشه چیکار کنم

یه توضیح کلی هم بدم ایتان اولش از ماشین پیاده میشه تو شب بارونی بعد دروازه رو میخوایم باز کنیم که نمیشه از بلای سنگهای خرابه وارد امارت میشیم بعد در خونه هم باز نمیشه مجبورم از داخل سیم خار دار برم که دستمم خون میاد
بعد از منطقه برقی وارد یه در میشم که انباری فکر کنم که در هم پشتم بسته میشه دیگه باز نمیشه یه دریچه هست که میپیچونم و بازش میکنم ولی واردش نمیشه فقط با جهت بالا نگاه میکنه !!!!!!!

arash2006
31-01-2012, 03:46
بیا بالا
یکی لطفا بجوابه یا یه سیو بده

arash2006
04-02-2012, 03:58
یعنی یه بامرام پیدا نمیشه یه سیو گیم یا آنلاک مرحله ها یا توضیحی برای رد کردن این قسمت بهم بده :13:

Layken
04-02-2012, 11:47
دوست عزیز شما با دیسک اورجینال بازی میکنی...؟ یا حک شده..؟
چون اونجا هیچ ایرادی نداشت وارد کانال میشی و باید بری دنبال سرنخه...حتی وارد هم نمیشه..؟
چون اونجا جای همچین مبهمی نیستش ....ولی شما اگه یه عکس از اون تیکه بگیری خیلی خوب میشه تا من دقیق بگم چه کنی.
بعد سیو رو ممکنه که تصمیمات هر کسی متفاوت باشه سیو ها که تک تک نیستن...تااون جایی که یادم میاد تکی نبودن که بشه مثلا
فقط اون مرحلرو بهت داد من خودمم اخرین بار بدترین شکل ممکن رو رفتم و تصمیماتم کلا خاص هستن براهمین سیو ممکن برات مشکلاتی داشته باشه...

arash2006
05-02-2012, 03:45
دوست عزیز شما با دیسک اورجینال بازی میکنی...؟ یا حک شده..؟
چون اونجا هیچ ایرادی نداشت وارد کانال میشی و باید بری دنبال سرنخه...حتی وارد هم نمیشه..؟
چون اونجا جای همچین مبهمی نیستش ....ولی شما اگه یه عکس از اون تیکه بگیری خیلی خوب میشه تا من دقیق بگم چه کنی.
بعد سیو رو ممکنه که تصمیمات هر کسی متفاوت باشه سیو ها که تک تک نیستن...تااون جایی که یادم میاد تکی نبودن که بشه مثلا
فقط اون مرحلرو بهت داد من خودمم اخرین بار بدترین شکل ممکن رو رفتم و تصمیماتم کلا خاص هستن براهمین سیو ممکن برات مشکلاتی داشته باشه...
داداش من حک شده بازی میکنم انگار باگه ایراد خوده بازی باید وارد بشه که نمیشه !!!!! فقط نگاه میکنه !!!!!!
یه سیو گرفتم توش این پوشه ها هست BCUS98164-0 و BCUS98164-A کجا بریزمشون چجوری با فلش وارد پوشه بازی کنم هیچی نمیدونم !!!! :41:

arash2006
14-03-2012, 14:41
جاقالان من ایه گیر بوگودم جان شمی مار ایتا بیه مرا کمک بوکونه خسته بوبستم دیگر
لامصب داخل تونل نیبه چی بوکونم سیو پچی چیزی نیست؟
=============
The Butterfly ( AA26 )
=============

Head left down the street and find the hole in the fence. Head up to the corner
of the wall to find the door. Open the hatch and climb on in.

Move up to the glass and from there just use the slowest speed you can, which
should be a decent pace, and proceed without much harm. At the fork, use the
match to tell the direction of the wind. It should go: right, left, left, and
right. You should still check the wind at intersections.

Slide down to the final test here.

You have the option to leave through the door, and that is a trophy. And you
only need 3 trials for Ethan at the least.

Doing the trial is fairly easy. There are five columns, four rows, and each
point is a box. The map goes like this:

*loot aka, sad video of a drowning kid
__ __ __ __ __
| | |^ | | |
__ __ __ __ __
| | |^ | | |
__ __ __ __ __
| | |^ |< | |
__ __ __ __ __
| | | |^ | |
__ __ __ __ __
^
o
0<}-> you if you were an archer start here
LL

And of course they change the presses with each difficulty, but even on medium
there is a five press with TRI, SQU, and X and it is hard to do without prior
knowledge. Luckily you have about three or four fails until you die. And if you
must just exit, reload, and take the door.

Trophies Unlocked:

Coward! - use the door to exit the trial
Electrified - complete the trial