ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : از کدام توزیع لینوکس استفاده می کنید ؟

sudotux
30-12-2008, 00:18
از کدام توزیع لینوکس استفاده می کنید ؟

vandu
31-12-2008, 11:15
من خودم از پارـــیکس استفاده می کنم ولی اعتقاد دارم تقسیم کردن نام سیستم عاملی مثل اوبونتو به زیر شاخه هایی مثل Xubuntu یا kubuntu و... یه جورایی ظلم به این توزیع محسوب میشه. در حقیقت همه اینها ubuntu هستند.

taia
31-12-2008, 14:37
من خودم از پارـــیکس استفاده می کنم ولی اعتقاد دارم تقسیم کردن نام سیستم عاملی مثل اوبونتو به زیر شاخه هایی مثل xubuntu یا kubuntu و... یه جورایی ظلم به این توزیع محسوب میشه. در حقیقت همه اینها ubuntu هستند.

خیر، اول اینکه این سیاست خود کنونیکال هست و دلایل خود را دارد.
دوم واقعیت این هست که اتفاقا این نسخه ها با هم خیلی فرق دارند، کما اینکه باگهایی که برای سیستم ها گزارش میشوند متفاوت هستند و یا آپدیتها متفاوت هستند و ...
و حتی تیم های گسترش هم متفاوت هستند.

vandu
31-12-2008, 18:04
خیر، اول اینکه این سیاست خود کنونیکال هست و دلایل خود را دارد.
دوم واقعیت این هست که اتفاقا این نسخه ها با هم خیلی فرق دارند، کما اینکه باگهایی که برای سیستم ها گزارش میشوند متفاوت هستند و یا آپدیتها متفاوت هستند و ...
و حتی تیم های گسترش هم متفاوت هستند.

البته من هم از تفاوتهایی که این توزیع ها با هم دارند در حد خوبی مطلع هستم. درسته که Canonical منشا ایجاد این توزیع ها رو تا حد امکان از هم تفکیک کرده، ولی نظر شخصی من با سیاست های این شرکت تفاوت هایی داره...

Ahmad-Ra
31-12-2008, 21:20
مطلب فوق رو تایید میکنم.
گروه ساختار توزیع و همچنین توزیع پیشفرض اونها باید در یک مسیر جلو بره!
منم زیاد با این سیاست موافق نیستم!

یه ubuntu میتونه تمام رابط های کاربری که به صورت توزیع مستقل بیرون داده رو داشته باشه نه اینکه هر کدوم رو جدا گانه بیرون بده.

taia
01-01-2009, 17:49
مطالب فوق با موضوع تاپیک در تضاد هست اگر مایل باشید بحث رو در گروه خودمون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادامه بدیم تا براتون مطرح کنم که چه مسایلی هست که باعث میشه اوبونتو اینگونه خود را تقسیم کنه.

saeedtahami
01-01-2009, 18:32
من به شخصه از پارسیکس استفاده میکنم البته همین چند روزا میخوام suse رو نصب کنم ببینم چطوریاست

marmulak2
03-01-2009, 06:16
قویترین میشه اوپن سوزه ۱۱.۱