ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : zone forward

helex8800
29-12-2008, 16:05
سلام
برای ساخت hostجدید در قسمت dns -zone forward چه ip باید برای ان بگذاریم؟

visman
30-12-2008, 06:36
سلام
منظورتون دقيقا از host چيه

paranoid_android
30-12-2008, 10:42
فرض کنیم یه Zone با اسم class.local تو قسمت forward lookup zones ساختم. بعد برای ایجاد رکوردهای مربوط به این Zone (یا در حقیقت دومینتون) اول (New Host (A رو میزنم و تو قسمت Name اسم DNS سرورم رو که در واقع همون اسم دستگاه سرور شماست رو وارد میکنم که من web-srv1 دادم و در فیلد پایین هم متوجه میشیم که FQDN اون هم ساخته میشه و در فیلد مربوط به IP Address آدرس IP استاتیکی که رو کارت شبکه دستگاهت ست کردیم وارد میکنیم و Add Host رو میزنیم. با ایجاد این رکورد DNS به request ای با عنوان web-srv1.class.local که request از طرف client هستش پاسخ میده. ما میخوایم وب سایتمون با Domain Name تنها هم قابل دسترسی باشه پس یه رکورد دیگه با استفاده از همون (New Host (A و اینبار بدون وارد کردن Name ایجاد میکنم. یعنی DNS بتونه به request ی بصورت class.local هم پاسخگو باشه.
بعد استفاده از Alias هاست. برای یه وب سایت از WWW بعنوان یه Alias Name استفاده میشه که برای اینکار (New Alias (CNAME رو میزنم و در قسمت Alias Name همون www و در فیلد پایین FQDN اون یعنی web-srv1.class.local رو وارد میکنم. برای ایجاد یه FTP هم بجای www از ftp استفاده میکنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین!