مشاهده نسخه کامل
: یه سوال در مورد برنامه نویسی
masoud45
29-12-2008, 11:27
سلام من میخوام خودم شروع کنم برنامه نویسی بخووووووونم از چه برنامه ایییییی واسه پایه شروع کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی میتونه بگه ؟؟؟؟؟ یه راهنمایی کامل میخواااااااااااااااااام
در ضمن اگه کسی آموزشش رو هم داره برام share کنه ممنون میشم.
منتظرم>>>>>>>>
منظورت از این که برنامه نویسی بخونم چیه ؟
چون زبان های مختلفی وجود داره، تو کدوم رو دوست داری یاد بگیری ؟
اگه خودت بخوای شروع کنی یه کم سخته، چون دیدت باید نسبت به برنامه نویسی باز بشه.
تلاش زیادی میخواد.
من بهت پیشنهاد میکنم برنامه نویسی vb2008 کار کن، یا اگه دوست داشتی برو اکشن اسکریپت فلش رو یاد بگیر.
بعدا برو به سراغ برنامه نویسی هایی مثل c و c++ .
masoud45
01-01-2009, 20:07
سلام
من میخوام برنامه نویسی واسه موبایل رو یادبگیرو جفتش رو میخوام یاد بگیرم هم javaو هم sis
کسی میتونه کمکم کنه و بهم بگه باید چه نوع برنامه نویسی یاد بگیرم واسه اینا؟؟؟؟؟؟
اگه کسی آموزش بزاره ممنون میشم من میخوام از صفر شروع کنم
منتظرم
سلام من میخوام خودم شروع کنم برنامه نویسی بخووووووونم از چه برنامه ایییییی واسه پایه شروع کنم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
کسی میتونه بگه ؟؟؟؟؟ یه راهنمایی کامل میخواااااااااااااااااام
در ضمن اگه کسی آموزشش رو هم داره برام share کنه ممنون میشم.
منتظرم>>>>>>>>
برای شروع vb6 بخون بعدش که خوب یادگرفتی بروسراغ زبان برنامه نویسی دیگه:11::8:
eng.j.mehrdad
01-01-2009, 20:17
اگر برنامه نیسی اصلا بلد نیستید مشکل میتونید برنامه نویسی شی گرا رو یاد بگیرید ...
ابتدا از زبون ساده تری مثل Pascal یا Basic شروع کنید و از دنیای ساخت یافته وارد شی گرا بشید .
برای JAVA باید جاوا نگارش J2ME رو یاد بگیرید
برای برنامه نوبسی سیمبین s60 باید ++C یا Python رو فرا بگیرید البته باید API های Symbian رو هم بلد باشید.
موفق باشید .
aaaammmm87
01-01-2009, 20:23
اگر برنامه نیسی اصلا بلد نیستید مشکل میتونید برنامه نویسی شی گرا رو یاد بگیرید ...
ابتدا از زبون ساده تری مثل Pascal یا Basic شروع کنید و از دنیای ساخت یافته وارد شی گرا بشید .
برای JAVA باید جاوا نگارش J2ME رو یاد بگیرید
برای برنامه نوبسی سیمبین s60 باید ++C یا Python رو فرا بگیرید البته باید API های Symbian رو هم بلد باشید.
موفق باشید .
سلام
دوست عزيز به نظر من اگه با برنامه نويسي شي گرا شروع كنه خيلي راحت تر واسش جا ميافته تا ساخته يافته . و بهتره با vB6 شروع كنه يا VB.NET :11:
masoud45
04-01-2009, 17:07
سلام
دوست عزيز به نظر من اگه با برنامه نويسي شي گرا شروع كنه خيلي راحت تر واسش جا ميافته تا ساخته يافته . و بهتره با vB6 شروع كنه يا VB.NET :11:
مرسی دووووستاااااااااااااااااا ان که راهنمایی کردین
خوب الان کسی میتووونه آموزش اینا رو برام بزاره در قالب word یا pdf باشه ممنون میشم؟؟؟؟/
تو شروع به کار کردن بکن بعدا یه تاپیک بزن تا بچه ها به سوالاتت جواب بدن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.