PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با system information و حجم بالای درایو

Unknowlive
28-12-2008, 19:38
فکرش و کنید من ویستا 64 بیت سرویس پک 1 را در 53 گیگ فضا نصب کردم حالا بعد از دو روز میگه 3 گیگ فضا بیشتر نداری همه فایل های تمپ را پاک کردم فرقی نکرده در ضمن برنامه هام و تو یه درایو دیگه نصب می کنم فقط یه افیس و اودب فلش رو درایو ویندوز نصبه و چند برنامه زیر 100 مگ اما حجم Program File(x86 را 25 گیگ می زنه هربار که کامپیوتر را خاموش می کنم دفعه بعد فضای کمتری نشان می ده فقط هم با درایو ویندوز ویستا مشکل دارم در کل هم ویستا و 7 را نصب کردم اول گفت 17 گیگ جا خالی دارم بعد یه دفعه شد 10 گیگ.بعد 7.بعد 3 هی کم میشه چی کار کنم فکر کنم system information درایو هم مشکل داره که هیچ جوه حتی با unlocker پاک نمی شه kasper & avast هم این اجنبی را نمی شناسند

EHSANRF
28-12-2008, 19:45
دوست عزیز پوشه سیستم ولوم اینفورمیشن قابل پاک شدن نیست و یک فولدر سیستمی هست که اطلاعات درایو را در خود جای میدهد.
مشکل شما احتمالا از فایل pagefile.sys می باشد. چون در صورت کارکرد زیاد سیستم این فایل حافظه زیادی را اشغال خواهد کرد و یا در سیستم پراپرتیس گزینه سیستم ریستور را فعال کرده اید.

شما میتوانید با برداشتن تیک هایبرنات از تنظیمات پاور نیز 1 گیگ از حافظه خود را خالی کنید.
و همچنین محتویات فولدرهای %temp% و temp را بطور کلی پاک کنید. و اگر بازی روی درایو ویندوز نصب کرده اید پاک کنید.

یک احتمال دیگر اینکه شما موقع کار با نرم افزارهای میکس و یا فتوشاپ حجم درایو را میبینید. چون خود آنها ظرفیت را بطور چشمگیری هنگام اجرا بالا میبرند.