ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا فلش های جدید این مشکل رو دارن؟

mrmmnb
28-12-2008, 15:33
کسی میدونه چرا تو فلش های جدید نوشته به پورت های یو اس بی جلو کیس و پورتusb کی برد وصل نکنید؟ نوشته خراب میشن واین مورد جزو گارانتی نیست؟مخصوصامارک ترانسد
یعنی واقعا ایراد میگیره؟

shahramcat
28-12-2008, 23:50
از کجا شنیدی یا خوندی ؟ به نظر من کاملا بی معنی هست !

mrmmnb
29-12-2008, 21:04
نه تو دفترچش نوشته بود
از یه نفر پرسیدم گفت چون ممکنه پرت های جلو کیس سیم های برقش جابجا بسته شده باشه برا همین نوشتن ولی اگه درست باشه مشکلی نیست ولی اگه سیم های جابجا شده باشه فلش میسوزه(البته اون وارد بود رنگ هاش رو هم بهم گفت)

avecina.ir
29-12-2008, 21:35
کسی میدونه چرا تو فلش های جدید نوشته به پورت های یو اس بی جلو کیس و پورتusb کی برد وصل نکنید؟ نوشته خراب میشن واین مورد جزو گارانتی نیست؟مخصوصامارک ترانسد
یعنی واقعا ایراد میگیره؟
سلامم زبونم مو دراورد بسکه گفتم از این فلش های ارزون و کیلویی مثل ترانسد و .......:13: نخرین!!:31:فلش ocz بگیر گارانتی مادام العمر داره و این حرفا واسش نیست.حتی لازم نیستش که پورت USBاش ره اول خاموش کنی بعد دربیاریش:27:

mrmmnb
30-12-2008, 14:31
دوست عزیز هر چی پول بدی اش تو کاست میریزن منم میدونم ocz یکی از بهترین مارک ها (شایدم بهترین مارک) هست ولی قیمتاش خیلی گرونه

sepidrt
30-12-2008, 18:54
این دلیل خاصی نداره بلکه بدین خاطر هست که در زمان مونتاژ دستگاه کابل پورتهای usb جلوی کیس توسط مونتاژگر نصب میشن که اگه اتصال درست نباشه سبب سوختن هر دستگاهی که به ان پورت وصل شده میشه

avecina.ir
30-12-2008, 19:09
نه بابا کجاش گرونه بنظر من 16 تومن واسه دو گیگ Rally2 که سریعترین و جزو جدید ترین فلش OCZ هستش خیلی هم عالیه.اونم با گارانتی مادام العمرش

mrmmnb
31-12-2008, 07:26
من چهارگیگ خریدم 10.5
تازه این مشکلی که من گفتم اگه موبوط به همون سیم های برق باشه وشرکت گارنتی به همین خاطر این مطلب رو ذکر کرده باشه مطمئن باش برا ocz هم اتفاق میفته چون اون هم با ولتاژ برق زیاد از حد میسوزه

avecina.ir
31-12-2008, 08:13
نه فکر نکنم! چون چیپ محافظ داره

dibagroup
09-01-2009, 02:04
دوستان طبق نوشته دوستان بدليل مونتاژ غير اصولي كيسها امكان دارد سيمها جابه جا باشد در ضمن بعضي از كيسها هم سيمها برعكس هستند در مورد كي برد امكان دارد ساختار خاصي تعريف مي شود مشكل ايجاد كند كه بايد بررسي كنيد در ضمن به نظر بنده ترانسد فلش خوبي هست ولي patriot بهتر هست سرعت هم بالاتر از تمام فلشها هست ولي به قيمت هست اين هم حرف خوبي هست