مشاهده نسخه کامل
: ساخت ip ولید
سلام دوستان
من شدیدن به یک ip ولید احتیاج دارم چون با این ip اشتارکی که من دارم اصلا کارم راه نمیوفته و باید یک ip مستقل داشته باشم..
از دوستان خواهش میکنم اگر راهی برای بدست اوردن ip ولید هست به من بگن..
با تشکر
paranoid_android
28-12-2008, 19:25
کار سختی نیست، میرید یه ISP و به تعداد نیازتون یک یا چند IP پابلیک (و به قول شما Valid) خریداری میکنید.
خوب این isp کجاست و قیمتش چه قدر هست..؟
کلا یکم توضیح میدی..
AKBAR_56
29-12-2008, 08:53
خوب این isp کجاست و قیمتش چه قدر هست..؟
کلا یکم توضیح میدی..
از همون جایی که اینترنت می گیری بهش میگن isp در مورد قیمتش بستگی به سرعتی که استفاده می کنی داره
پس باید برم اونجا و بگم که ip ولید میخوام..؟
من 512 دارم .. گفتم حالا یک حدودی قیمت بدین.. رفتین اونجا ضایع نشیم.
AKBAR_56
29-12-2008, 17:16
پس باید برم اونجا و بگم که ip ولید میخوام..؟
من 512 دارم .. گفتم حالا یک حدودی قیمت بدین.. رفتین اونجا ضایع نشیم.
چیزی زیاد نمیشه حدود 15 الی 20 هزار تومان باید اضافه تر بدی
برای همیشه یا فقط یک ماه..؟
AKBAR_56
31-12-2008, 08:49
نه دیگه هر ماه باید این مبلغ اضافه رو پرداخت کنی راستی این مبلغ بستگی به اون isp دارده شاید بیشتر یا کمتر بشه باید دقیقا سوائل کنید؟
ماهی 15 تومن بدم بخاطر ip ثابت..!!!؟ خیلی گرونه اصلا ارزش نداره..
در هر صورت ممنونم
چیزی زیاد نمیشه حدود 15 الی 20 هزار تومان باید اضافه تر بدی
ماهی 15 تومن بدم بخاطر ip ثابت..!!!؟ خیلی گرونه اصلا ارزش نداره..
در هر صورت ممنونم
ای کاش شرکتی که از ان خدمات می گرفتید رو می گفتید چون قیمت ها معمولا از شرکت به شرکت فرق می کنه.
من برای دو تا از شرکت های PAP داخلی رو برای ثابت ها به ازای هر ip 5 تومن و 8 تومن در ماه گفتن
h.ekhraji
09-01-2009, 12:28
اگه آی پی ولید رو برای دانلود از سایت های رپیدیر و مگا آپلود و فرشیر و ... میخوای بگیری اصلا این کار رو نکن. برو یه اکانت رپید باز بخر هم سرعتش بالاتره هم هزینه اش خیلی خیلی کمه.
اين IP Valid يا Public كه ميگين چيه؟؟؟
IP مگه خريدنيه؟
paranoid_android
09-01-2009, 15:59
اين IP Valid يا Public كه ميگين چيه؟؟؟
IP مگه خريدنيه؟
IP public یا به اصطلاح غلظ valid آی پی آدرسی هستش که باعث میشه کامپیوتر شما از طریق اینترنت قابل دسترسی باشه. این آی پی آدرس روی روتر های ISP ست میشه و چون این روترها با روتر های اینترنتی در ارتباط هستن این قابلیت رو بوجود میاره که فردی از طریق اینترنت بتونه به کامپیوتر شما دسترسی پیدا کنه. مثلا یک وب سرور باید از طریق اینترنت قابل دسترسی باشه پس روش بایستی IP پابلیک ست بشه.
در غیر اینصورت بقیه IP آدرس ها که ما استفاده میکنیم در رنج private هستن و غیر قابل route.
بله، IP پابلیک رو باید از ISP یا مخابرات خریداری کنید و براش ماهیانه پول پرداخت کنید.
IP public یا به اصطلاح غلظ valid آی پی آدرسی هستش که باعث میشه کامپیوتر شما از طریق اینترنت قابل دسترسی باشه. این آی پی آدرس روی روتر های ISP ست میشه و چون این روترها با روتر های اینترنتی در ارتباط هستن این قابلیت رو بوجود میاره که فردی از طریق اینترنت بتونه به کامپیوتر شما دسترسی پیدا کنه. مثلا یک وب سرور باید از طریق اینترنت قابل دسترسی باشه پس روش بایستی IP پابلیک ست بشه.
در غیر اینصورت بقیه IP آدرس ها که ما استفاده میکنیم در رنج private هستن و غیر قابل route.
بله، IP پابلیک رو باید از ISP یا مخابرات خریداری کنید و براش ماهیانه پول پرداخت کنید.
مرسي
پس IP Public فقط براي سرور ها يا كامژيوتر هايي كه كاره Sharing ميكنن كاريرد داره !!
به درد افراد ديكه نميخوره؟
اين اي پي در سرور ها سرعت دسترسي بقيه به اون سرور هم ميتونه نعيين منه؟يعني تاثير داره؟
paranoid_android
10-01-2009, 21:02
مرسي
پس IP Public فقط براي سرور ها يا كامژيوتر هايي كه كاره Sharing ميكنن كاريرد داره !!
به درد افراد ديكه نميخوره؟
اين اي پي در سرور ها سرعت دسترسي بقيه به اون سرور هم ميتونه نعيين منه؟يعني تاثير داره؟
خواهش میکنم.
کلا هر کامپیوتر یا سرویس دهنده ای ائم از وب سرور و ... که باید توسط روترهای اینترنتی قابل شناسایی و دسترس باشه باید IP آدرس پابلیک داشته باشه.
سازمان های بزرگ معمولا مدل شبکه ای شون از این مدل تبعیت میکنه که سرورهای قابل دستیابی از اینترنت، رو داخل منطقه ای به نام DMZ قرار میدن، ائم از وب سرور، FTP Server و Storage های مختلف مثل NAS و SAN و ... و بقیه کامپیوترها و سرور های داخلیشون رو داخل منطقه Private یا اینترانت خودشون قرار میدن. ارتباط DMZ با مخیط خارج شبکشون یعنی اینترنت رو بواسطه یک یا چند روتر برقرار میکنن و ارتباط بین اینترانت یا شبکه داخلیشون و اینترنت از طریق یک NAT. خود شبکه داخلی و DMZ هم از طریق NAT یا روتر داخلی با هم ارتباط برقرار میکنن. حالا میان و روی سرورهای قرار گرفته در ناحیه DMZ آی پی پابلیک قرار می دن و تنظیمات مربوط به این IP هارو روی روترهای داخل شرکت انجام میدن تا بتونن با روترهای مخابرات و در نتیجه روترهای داخل اینترنت در ارتباط باشن.
اين اي پي در سرور ها سرعت دسترسي بقيه به اون سرور هم ميتونه نعيين منه؟يعني تاثير داره؟خیر. این مورد به پهنای باند ارتباطی شما داره که از مخابرات اجاره می کنید.
دوستان پس اين valid ip مشکل امنيتي ميتونه ايجاد کنه . درسته ؟
براي جلوگيريش بايد چه کرد ؟ بهترين راه کارها ؟!
بعد هم نياز کاربران خانگي اکثرا براي داشتن سرويس v.p.n هست.
به غير از داشتن valid ip نمشه، ؟ يعني v.p.n رو بدو آيپيه وليد داشت ؟
يا اين که کلا جايگزيني براي چيز پي ان، هست ؟ که نياز به وليد آيپي نداشته باشه ؟
پ.ن: تا حالا فري گيت کار راه انداز بود، که اون هم فعلا درش تخته شد...
paranoid_android
10-01-2009, 21:33
دوستان پس اين valid ip مشکل امنيتي ميتونه ايجاد کنه . درسته ؟
براي جلوگيريش بايد چه کرد ؟ بهترين راه کارها ؟!
بعد هم نياز کاربران خانگي اکثرا براي داشتن سرويس v.p.n هست.
استفاده از IP پابلیک هیچ توجیه منطقی برای یک کامپیوتر شخصی نداره مگر اینکه بخواید کامپیوتر خودتون رو به یک سرویس دهنده تبدیل بکنید. بله چون راهی برای دسترسی کاربران دیگه به سیستم شما باز میکنه میتونه خطرناک باشه، اما برای یک مثلا وب سرور باید IP پابلیک وجود داشته باشه چون در غیر این صورت هیچ وب سایتی رو در اینترنت نمی تونستید ببینید!
برای تامین امنیت یک سرویس دهنده روش های مختلفی مثل استفاده از فایروال وجود داره.
خب دیگه هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد:31:
شوخی کردم.
تا جایی که من میدونم تونل V.P.N ارتباط خیلی امنی بین شما و مقصد بوجود میاره و نباید نگرانی در این مورد داشته باشید. تا جایی که سازمان ها برای ارتباط افراد مورد اعتماد خودشون خارج از سازمان با شبکه داخل سازمان از ارتباطات V.P.N استفاده میکنن و به این ترتیب یک Extranet بوجود میارن.
استفاده از ip پابلیک هیچ توجیه منطقی برای یک کامپیوتر شخصی نداره مگر اینکه بخواید کامپیوتر خودتون رو به یک سرویس دهنده تبدیل بکنید. بله چون راهی برای دسترسی کاربران دیگه به سیستم شما باز میکنه میتونه خطرناک باشه، اما برای یک مثلا وب سرور باید ip پابلیک وجود داشته باشه چون در غیر این صورت هیچ وب سایتی رو در اینترنت نمی تونستید ببینید!
برای تامین امنیت یک سرویس دهنده روش های مختلفی مثل استفاده از فایروال وجود داره.
خب دیگه هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد:31:
شوخی کردم.
تا جایی که من میدونم تونل v.p.n ارتباط خیلی امنی بین شما و مقصد بوجود میاره و نباید نگرانی در این مورد داشته باشید. تا جایی که سازمان ها برای ارتباط افراد مورد اعتماد خودشون خارج از سازمان با شبکه داخل سازمان از ارتباطات v.p.n استفاده میکنن و به این ترتیب یک extranet بوجود میارن.
ممنون از توضيحاتتون.
اين ها رو هم اگر نظري داريد، ممنون ميشم بگيد :
Ul هم که با فرم ها و login کردن توي سايت ها مشکل داره...
HOSSEIN SALIMI
04-02-2009, 13:25
اقا اگه یه سرور wow راه بندازم چه ip میخواد ؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
HOSSEIN SALIMI
05-02-2009, 12:50
میگم سرور آنلاین wow چه برنامه هایی نیاز داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.