مشاهده نسخه کامل
: سوالی در مورد طراحی وب
babak_beiknejat
27-12-2008, 20:26
سلام به دوستان
می خواستم بدونم برای یاد گیری طراحی وب استفاده از نرم افزار dreamware مناسب هست یا چیز دیگری رو پیشنهاد می کنید؟
متشکرم.
Mohammad King
27-12-2008, 20:51
سلام دوست من نه زیاد مناسب نیست چون شما که تازه کارید وارد محیط نرم افزار بشید گیج مشید به نظر من خود برنامه نویسی به زبان Html
babak_beiknejat
27-12-2008, 21:02
آیا نرم افزار خاصی رو برای یاد گیری html پیشنهاد میکنید؟
متشکرم
David.Jn
27-12-2008, 22:19
دوست من مخلص کلام رو بهت بگم
نرم افزار برای راحت کردن کار برنامه نویس هست نه یادگیری
بهترین راه یادگیری html هم اینه که با یه مقاله شروع کنی (که تو اینترنت ریخته) و با یه کم اینور و اونور کردن متوجه میشید چی به چیه.
خیلی سادست نهایتش 2 روز طول میکشه تا هر کسی یاد بگیره.
سلام به دوستان
می خواستم بدونم برای یاد گیری طراحی وب استفاده از نرم افزار dreamware مناسب هست یا چیز دیگری رو پیشنهاد می کنید؟
متشکرم.
سلام ، اگر كتاب خوب مي خواهي زياد دارم ، اگر خواستي بگو .:31::31::31::31::10:
babak_beiknejat
28-12-2008, 10:20
من از پیشنهادات تمامی دوستان نهات تشکر رو دارم
Mohammad King
28-12-2008, 10:34
سلام من هم با ziba tarin nam موافقم اما یه وقت خواستی کتاب بخری کتاب طراحی وساخت سایت در 5 گام را بخر کتاب خیلی خوبی.
سلام به همه دوستان .
برای طراحی سایت باید ببینی چی می خوای . اگه می خوای بصورت حرفه ای کار کنی چندتا راه حل هست .
اگه بخوای از امکانات گسترده مایکروسافت بهره ببری می تونی با Visual Studio شرو کنی . برای پایگاه داده هم SQL Server هست .
اگه بخوای از دنیای زیبای متن باز بهرمند بشی PHP و برای پایگاه داده هم از MySql استفاده خواهی کرد .
حالا از هر کدوم از این ها بخوای استفاده کنی ( که معروفترین و حرفه ای ترین ها هستند ) تا دلت بخوا منابع ریخته .
فقط یه اراده می خواد و تمرین .... همین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.