مشاهده نسخه کامل
: كارت tv تا سقف 50
سلام :31:
يه كارت Tv مي خوام تا سقف 50 تومن كه خصوصيات زير رو داشته باشه :
1-فابليت ضبطش عالي باشه !
2-صداش خوب باشه !
3-كلا خوب باشه ديگه !
راستي كارت كپچر چيه ؟
shahramcat
28-12-2008, 00:43
بهترینها :
PlusTV Analog Lite PCI KWorld
LEADTEK TV 2000 XPERT
اینها کپچر هم هستن .... یعنی تصویر رو هم ظبط میکنن / ورودی برای دوربین و غیر .... دارن .
aslanaslan
30-12-2008, 12:27
برای مدل های اکسترنال، چی پیشنهاد میدین؟ (usb می خوام، برای لپ تاپ)
shahramcat
30-12-2008, 15:26
برای مدل های اکسترنال، چی پیشنهاد میدین؟ (usb می خوام، برای لپ تاپ)
اگر یک چیز کامل میخای این هست که خودم هم دارم :
Winfast Palm Top TV قیمت 55 تومن
اگر میخای به شکل USB باشه کلا اینا خوبن :
Kworld PlusTV Analog stick
PixelView PlayTV Global USB
Amin_0913
31-12-2008, 00:08
winfast palm top tv قیمت 55 تومن
اقا شهرام کیفیت تصویرش چطوره؟بین صدا و تصویر فاصله نمیندازه؟
shahramcat
01-01-2009, 23:44
اقا شهرام کیفیت تصویرش چطوره؟بین صدا و تصویر فاصله نمیندازه؟
من که استفاده کردم مشکلی نداشته ...
اگر یک چیز خوب میخای که تو بازار جهانی مثل امریکا هم عینا فروش میره مدلهای Kworld یا winfast و بگیر حتما ... اینا برندهای عالی هستن و ساپورت نرم افزاری خوبی دارن با گارانتی دریا کامپیوتر و آواژنگ .
akbarferdosi
02-01-2009, 10:03
با سلام نظرتون در مورداین مدل چیه ؟ آیا جای ----- هم قابل استفاده است؟ plus tv ----t pe310 rf کی ورد
akbarferdosi
02-01-2009, 11:34
آیا این مدل بهتر نیست که هم دیجیتال است و هم آنالوگ
shahramcat
02-01-2009, 17:53
چرا بهتر هست ..... یشه استفاده کرد اما بهتر هست مدلهای ----s رو بگیری که قابلیت دریافت اطلاعات برای استفاده از ایتنترنت و غیره هم داشته باشه قیمتش هم همونه .
farshad9
04-01-2009, 03:21
با سلام نظرتون در مورداین مدل چیه ؟ آیا جای ----- هم قابل استفاده است؟ plus tv ----t pe310 rf کی ورد
این کارت تی وی دیجیتال هست و جای رسی-ور قابل استفاده نیست این مدل از نوع --- t (دیجیتال از نوع زمینی) هستش و در حال حاضر فقط توی تهران کاربرد داره که شبکه های تلویزیون داخلی به صورت دیجیتال پخش میشن (البته قابلیت دیجیتالش)
من 3 سال پیش یک کارت leadtek tv 2000 expert خریدم توی این مدت ازش راضی بودم .فقط تنها مساله ای که وجود داره اینه که مثل تلویزیون تصاویر روون اجرا نمیشه .گفته میشه این مساله بخاطر چیپی هست که توی این کارتها بکار برده شده .میخام بدونم آیا کارتی وجود داره که این مساله درش حل شده باشه و تصاویر مثل تلویزیون نرم و روون اجرا بشه؟قیمتشو هم اگه ممکنه لطف کنین؟
shahramcat
04-01-2009, 16:27
من 3 سال پیش یک کارت leadtek tv 2000 expert خریدم توی این مدت ازش راضی بودم .فقط تنها مساله ای که وجود داره اینه که مثل تلویزیون تصاویر روون اجرا نمیشه .گفته میشه این مساله بخاطر چیپی هست که توی این کارتها بکار برده شده .میخام بدونم آیا کارتی وجود داره که این مساله درش حل شده باشه و تصاویر مثل تلویزیون نرم و روون اجرا بشه؟قیمتشو هم اگه ممکنه لطف کنین؟
دوست عزیز ...
این مشئله ای شما گفتی در مورد همه کارتها صدق نمیکنه یعنی باید رون باشه مثل تلویزیون ... گویا شما مشکل داری با این کارت شما درست قادر به نمایش کانالها نیست . در کل کارتهایی که از چیپ philips استفاده میکنن بهتر هستن . برای خرید کارت جدید از مارکهای Kworld / leadtek استفاده کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.