ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آيا ويروسه ؟؟؟!!!!

mojtaba_sa
26-12-2008, 14:44
سلام ديروز بعد از اينكه يه رم به سيستمم زدم ديگه تسك منجرم نمياد ارور ميده ميگه به دست ادمينستور غير فعال شده !!!
اين پست رو قسمت ايكس پي هم زدم كه اشتباه زدم ،ببخشيد .
چيكارش كنم ؟؟ سرعت سيستمم كه ديگه هيچي.... بسيار كم شده .
ممنون

aaaammmm87
26-12-2008, 15:00
سلام
دوست عزيز منظورتون (فلش-رم گوشي يا ....) هست . اگه فلش يا رم گوشي وصل كردي به سيستم و بعدش ديگه task managert غير فعال شده اون حافظه ويروسي هست و بهتره كه سيستمت رو با يه انتي ويروس اپديت شده اسكن كني .

MichaelQwerty
27-12-2008, 05:32
سلام
دوست عزيز منظورتون (فلش-رم گوشي يا ....) هست . اگه فلش يا رم گوشي وصل كردي به سيستم و بعدش ديگه task managert غير فعال شده اون حافظه ويروسي هست و بهتره كه سيستمت رو با يه انتي ويروس اپديت شده اسكن كني .
تصدیق میشه
این رم هم باید حذف شود و یک اصطلاح غلطه
زین پس شما از واژه memory استفاده کنید

MichaelQwerty
27-12-2008, 06:01
اگه چیزی از رجیستری می دونی
به این مسیر برو
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run]
و به ببین کدام مقدار مشکوکه

thecrow
27-12-2008, 11:14
من هم يك سوال داشتم
البته سوالم ربطي به سوال مطرح شده در اين تاپيك نداره
ولي من هم نمي دونم با يك ويروس طرف هستم يا نه؟
يه اشكال معروفيه كه بارها براي من پيش اومده و فكر كنم براي همه تا به حال پيش اومده باشه
من شنيدم كه يك نوع ويروسه ولي مطمئن نيستم
وقتي پشت تصوير كامپيوتر حذف مي شه و يك علامت تعجب به جاي پشت تصوير مياد كه بالاش نوشته
active desktop recovery
وپايينش توضيحاتي هست
چه راه حلي وجود داره؟ آيا ويروسي در ميان بوده يا اشتباه از خودم هست؟

mojtaba_sa
27-12-2008, 18:58
سلام از رجيستري كه نه ولي ويندوز رو عوض كردم درست شد . كاسپر رو نصب كردم آبديت هم هست. داشتم بازي نصب مي كردم كاسپر گير داده بود منم غير فعالش كردم و يادم رفت فعالش كنم . دوباره ...... شدم مموري گوشيمو زدم بهش كه دوباره روز از نو روزي از نو . كاسپر هم بالا نمياد و فاير فاكسمم همينطور .ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
يا علي

MichaelQwerty
28-12-2008, 06:30
ویروس رو می تونی اینجا آپلود کنی
از Avira استفاده کن آنتی خوبیه

mojtaba_sa
31-12-2008, 17:08
ویروس رو می تونی اینجا آپلود کنی
از avira استفاده کن آنتی خوبیه
سلام
آقا این ویروس دیگه اعصاب واسمون نذاشته ، هر چی بین دوستان گشتم این آنتی ویروس رو پیدا نکردم . جون من یه راه حل دیگه بگین در ضمن اسم کامل این آنتی ویروس رو بگین شاید هنوز به اراک نرسیده !!!
حتی وقتی هیدن سیستمی رو فعال می کنم چیزی نمایش داده نمی شه ولی اکثر ویروسایی که تا حالا داشتم نشون میداده .
منتظرم ممنون . یا علی

mojtaba_sa
31-12-2008, 17:10
یه سوال دیگه اگه سی دی رایت کنم این ویروس به همراه بقیه فایلها ، رایت می شه رو سی دی ؟؟؟
ممنون