ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد ويرايش خبر

hepco
26-12-2008, 11:23
سلام

دوستان من دارم يه سيستم خبري درست ميكنم،تقريبآ هم تكميل شده فقط مونده قسمت ويرايشش!من تو گرفتن اطلاعات و ريختنشون تو فيلداشون مشكل ندارم،براي آپديت هم از كد زير استفاده ميكنم!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا من مشكل اينجاست كه كدوم مقدار رو مثلآ توي title بريزم در صورتي كه هنوز مقداري در بانك زخيره نشده!اصلآ ميشه همزمان كار insert و update رو انجام داد؟ممنون

David.Jn
26-12-2008, 14:04
حالا من مشكل اينجاست كه كدوم مقدار رو مثلآ توي title بريزم در صورتي كه هنوز مقداري در بانك زخيره نشده!اصلآ ميشه همزمان كار insert و update رو انجام داد؟ممنون
یعنی چی؟
مگه میشه اطلاعاتی که هنوز تو بانک درج نشده رو Update کرد!
شاید من درست متوجه نشدم میشه واضحتر توضیج بدید.

mohan21
26-12-2008, 15:00
برای ویرایش خبر مورد نظرتون باید id خبر رو داشته باشید، این id هم میتونه با get دریافت بشه و صفحه ویرایش اطلاعات رو با توجه به این id اطلاعات رو از بانک دریافت کنه و در فیلد مورد نظرش نمایش داده بشه ...

دریافت اطلاعات هم بصورت

در ادامه اینکه تا وارد نشده که نمیشه بروز رسانی کرد، مگر میشه ... !؟

و اینکه برای راحتی کاراتون فکر کنم همینکار رو انجام داده باشید ابتدا لیستی از اخبار موجود رو برای خود بصورت آرشیو نمایش بدهید و ...

hepco
26-12-2008, 19:31
سلام
ببخشيد مثل اينكه من بد توضيح دادم!ببينيد من خبر رو داخل بانك insert كردم حالا ميخوام از طريق سيستم مديريت يه خبر رو ويرايش كنم!خوب اين چطوري ميشه؟يعني تو اون كد بالا به جاي علامت سوالا چي بزارم؟شما ميگي آي دي اون خبر رو!خوب آي دي اون خبر رو بگيرم كه همون اطلاعات قبل از ويراش رو آپديت ميكنه؟!فكر كنم من درست متوجه نشدم،حالا كدو به صورت كامل اينجا ميزارم اگه كسي بتونه كمكم كنه ممنون ميشم.

Bill Gates
26-12-2008, 19:43
سلام
خوب از این کد استفاده کن برای ویرایش >>

بهتره وصل شدن به دیتابیس رو به طوره کل جای دیگه انجام بدید
id هم ویرایشش پیشنهاد نمیشه فقط بهتره چیز های دیگه جز آی دی رو ویرایش کنی :)

as13851365
27-12-2008, 09:45
ببینید شما خبر رو ایجاد کردید
بعد حالا می خواهید که خبر رو ویرایش کنید و دوباره ذخیره کنید

برای این کار شما باید لیست خبر ها رو داشته باشید و با ارسال ID خبر مورد نظر به صفحه ویرایش مشخصات این خبر رو در این صفحه نمایش بدهید مثلا عنوان خبر و متن خبر رو نشان بدهید
حالا بعد از این که خبر رو ویرایش کردید با دستور Update می تونید این خبر ویرایش شده رو ذخیره کنید

حالا مشکل شما چی است ؟

در ضمن شما در نمایش اطلاعات برای ویرایش مثل این که مشکل دارید یعنی به جای دستور زیر در نمایش دادن اطلاعات از دستور زیرین استفاده کنید

hepco
28-12-2008, 00:00
ببینید شما خبر رو ایجاد کردید
بعد حالا می خواهید که خبر رو ویرایش کنید و دوباره ذخیره کنید

برای این کار شما باید لیست خبر ها رو داشته باشید و با ارسال ID خبر مورد نظر به صفحه ویرایش مشخصات این خبر رو در این صفحه نمایش بدهید مثلا عنوان خبر و متن خبر رو نشان بدهید
حالا بعد از این که خبر رو ویرایش کردید با دستور Update می تونید این خبر ویرایش شده رو ذخیره کنید

حالا مشکل شما چی است ؟

سلام
ممنون از همه ي شما
بله شما كاملآ درست ميفرماييد.من تا قدم آخر هيچ مشكلي ندارم فقط همچنان تو آپديت مطالب!اينجور كه از راهنمايي دوستان فهميدم مطلب ويرايش شده يك بار بايد با يه آيدي جدا(چون جايگذين آي دي قبلي كه نميتونه بشه؟!)insert بشه بعدش دوباره از id اون براي آپديت خبر استفاده كنيم!ولي آخه اينجوري كه چند تا مشكل داره؟يكيش اينكه حداقل به 3 صفحه براي insert مطالب ويراش شده و گرفتن id اون از بانك و دوباره update اون احتياج هست؟!تازه اون id اضافه رو كه خبر رو با اون آپديت كرديم نبايد نمايش داده بشه كه!

as13851365
28-12-2008, 09:46
خوب شما کلا راه ها رو قاطی کردید

شما یک صفحه برای وارد کردن خبر و ویرایش کردن نیاز دارید
و یک صفحه هم برای مشاهده و تغییر اولویت و حذف و ... نیاز دارید

حالا شما با انتخاب گزینه ای مانند ایجاد خبر جدید می تونید به صفحه اول با بارامتر New وارد بشید که صفحه آماده برای ثبت خبر جدید می باشد

و در صفحه دوم که گزینه هایی مانند حذف و ویرایش و ... دارد با انتخاب گزینه ویرایش شما به صفحه اول با پارامتر Edit و آی دی خبر وارد می شوید و در این صفحه شما آی دی خبر رو به بانک می فرستید و محتویاتش رو در کادرها قرار می دهید و مقدار آی دی را به صورت فیلد مخفی در نظر می گیرید ( از فیلد مخفی برای همچین مواقعی استفاده می کنند دیگه ) و بعد از تائید شما فیلدی که

همه گزینه ها به سلیقه و تنوع شما بستگی داره که چه کاری و چه کارهایی می تونید انجام بدید

hepco
28-12-2008, 13:24
بله از شما ممنونم.حق با شماست،گفتم كه باقي كار مثل حذف و اضافه و اوليت بندي خبرها درست شده فقط اين ويرايش رو بي جهت پيچونده بودم.
بازم ممنون از كمك همتون...