مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید Acer Aspire One
دوستان یک آموزش کامل برای نصب ویندوز 7 روی D250 بزارید لطفا واضح باشه و زیر دیپلم بگید که ما هم متوجه بشیم :دی
و همچنین نحوه ارتقا رم به 2 گیگابایت رو هم بگید لطفا
شما یا میتونید با یک درایو اکسترنال ویندوز 7 نصب کنید و یا میتونید از طریق USB اینکار رو بکنید ( برید تو لیست مطالب انجمن در امضای من و تاپیکش رو پیدا کنید )
اطلاعات مهمی نمیخواد ، شما اول از D250 با ویندوز XP ریکاوری روی سی دی تهیه کنید یا به هر روش دیگه ای بعد 7 رو امتحان کنید
خوب شما خودتون چه ورژنی رو پیشنهاد میکنید؟
من Windows XP SP3 Professional رو برای تمام نت بوک ها توصیه میکنم ، ویندوز 7 عالی هست ولی نه برای نت بوک ، سرعت دستگاه افت میکنه
سلام
عید همگی مبارک
الان قصد خرید یکی از این d250 رو دارم
به نظر شما زمان مناسبی برای خرید هست
زمان خوبی که هست فقط من شنیدم این مدل کمیاب شده تو بازار ، البته مدل جدید تر Aspire One هم اومده فکر کنم 400 تومن باشه با گارانتی سازگار
davood3d
30-11-2009, 16:19
ظاهرا این D250 دیگه نایاب شده تو تهران. نماینده های سازگار که نداشتن. نظرتون راجع به مدل Aspire one 531 چیه؟ هرچند که توی سایتهای بررسی نوتبوک شهرت کمتری نسبت به D250 داره.
amirlovely
01-12-2009, 01:08
سلام
الان ایسر 11.6 اینچ با 2 گیگ رم و 250 هارد شده 445 تومن
درسته با 10 اینچی از نظر قیمت فرق میکنه ولی به نظر من ارزششو داره
alidanger_202
01-12-2009, 21:30
سلام
الان ایسر 11.6 اینچ با 2 گیگ رم و 250 هارد شده 445 تومن
درسته با 10 اینچی از نظر قیمت فرق میکنه ولی به نظر من ارزششو داره
سلام
منظورتون دقیقا کدوم مدله؟؟
amirlovely
01-12-2009, 22:40
سلام
منظورتون دقیقا کدوم مدله؟؟
Acer Aspire ONE 751
majidhosseini
16-12-2009, 20:43
امروز رفتم مینی قیمت بگیرم
یه جوری همه گفتن نگیر
میگن همین قیمت یه لپتاپ بگیر
همون ایسرر
بخاطره ال سی دی کوچیک و 400 تومن پول برای چیزی که نیاز ضروریت نیست! و کاربردی نداره
تو همه چی موندم
به همه چی شک کردم حتی به اینکه نیازم هست یا نه!
امروز رفتم مینی قیمت بگیرم
یه جوری همه گفتن نگیر
میگن همین قیمت یه لپتاپ بگیر
همون ایسرر
بخاطره ال سی دی کوچیک و 400 تومن پول برای چیزی که نیاز ضروریت نیست! و کاربردی نداره
تو همه چی موندم
به همه چی شک کردم حتی به اینکه نیازم هست یا نه!
خب شما براي چه كاري ميخواي ؟براي اينترنت بهترين گزينه Netbook هست ، و همينطور ديدن فيلم در جابجايي
majidhosseini
16-12-2009, 23:35
خب شما براي چه كاري ميخواي ؟براي اينترنت بهترين گزينه Netbook هست ، و همينطور ديدن فيلم در جابجايي
اخه میگن یا نگیر یا برو لپ تاپ بگیر
خوب یکم کارای دیگه هم باید باشه...اینترنت و فیلم به 300تومن پول دادن نمی ارزه....کاربری نرم افزاری خیلی مهمه
قیمتایی که بهم دادن اینا بود
درباره ایسر هم میگفت خیلی جالب نیست
HP 1030 با مودم اکسترنال 480
lenovo s10 388
asus 1005 midad 420
اخه میگن یا نگیر یا برو لپ تاپ بگیر
خوب یکم کارای دیگه هم باید باشه...اینترنت و فیلم به 300تومن پول دادن نمی ارزه....کاربری نرم افزاری خیلی مهمه
قیمتایی که بهم دادن اینا بود
درباره ایسر هم میگفت خیلی جالب نیست
HP 1030 با مودم اکسترنال 480
lenovo s10 388
asus 1005 midad 420
من خودم Acer Aspire One دارم ، يكي از بهترين Netbook ها هست با كمترين قيمت ممكن
البته تكنولوژي ساخت و طراحي Netbook چيز پيچيده اي نيست و اكثر برند ها كيفيتي شبيه به هم دارند ، فقط قيمت نهايي مهم هست و امكانات بيشتر
majidhosseini
17-12-2009, 01:20
من خودم Acer Aspire One دارم ، يكي از بهترين Netbook ها هست با كمترين قيمت ممكن
البته تكنولوژي ساخت و طراحي Netbook چيز پيچيده اي نيست و اكثر برند ها كيفيتي شبيه به هم دارند ، فقط قيمت نهايي مهم هست و امكانات بيشتر
پس اخرین مدلی که شما پیشنهاد میکنی بخرم چیه؟
سلام دوستان . منم تقریبآ دو هفته پیش یدونه از این "11.6 هاش رو از پایتخت خریدم . دو مدل بود یکی رم 1 و هارد 160 و یه مدل رم 2 و هارد 250 . هر دوشون cpu atom 1.33 GHZ داشتن . از شانس ما کل پایتخت رو زیررو کردیم ولی از مدل رم 2 و هارد 250 فقط رنگ قرمزش بود . منم چون اصلآ با قرمز حال نمی کنم همون مدل رم 1 و هارد 160 رو با قیمت 415 بدون گارانتی گرفتم . اون یکی قیمتش 450 بود . البته یه مغازه بود که میگفت یه نوع داره که CPU CELERON داره و کارت گرافیک 128 و بلوتوث با قیمت 500 ولی اونم قرمز بود . شانس رو میبینی !!!
البته من فعلآ خیلی باهاش کار نکردم ولی در کل بد نیست اما بدرد کارای سبک می خوره و انتظار سرعت بالا و اجرای بازی ازش نمیشه داشت . نمی دونم چرا فکر می کنم LCD ایش چشمام رو اذیت می کنه شاید عادت ندارم و با گذشت زمان بهش عادت کنم . بنظرم انعکاس تصویر توش زیاده بعضی وقت ها مثل آیینه خودمو توش میبینم .
یه سوال داشتم . می خواستم بیبنم رمش رو عوض بکنم یا خیلی فرقی نمیکنه رم 1 با 2 تو NETBOOK ها ؟
saadi126
02-01-2010, 10:07
یه سوال داشتم . می خواستم بیبنم رمش رو عوض بکنم یا خیلی فرقی نمیکنه رم 1 با 2 تو NETBOOK ها ؟
مباركه
حتما رم رو به 2 ارتقا بده خيلي تو كارايي و سزعت اجراي برنامه ها تاثير ميذاره
amirpcp30
04-01-2010, 08:58
سلام
من الان می خواهم باتری 9 سل برای نت بوکم بگیرم قیمتش الان چند شده؟
چقدر کار می کنه؟
نت بوک من از همون 8.9 اینچی ها هست
زود خراب نمی شه؟ (من الان 3 سل دارم اولش 2 ساعت کار می کرد بعد از چند ماه شده 1ساعتو 15 دقیقه )
باتري 9 سل براي Aspire One تقريبا كم پيدا ميشه و بايد به سازگار سفارش بديد براتون وارد كنند
در ضمن شكل و ظاهر Netbook رو بهم ميريزه
اينطوري ميشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Old_Chater
04-01-2010, 13:47
ارزون ترين قيمت اين مدل چيه و مشخصاتش چيه؟
چه پكيج هايي داره اين مدل ؟!
™Symbian
15-01-2010, 00:50
دوستان چون بحث اوایل تاپیک با الان فرق میکنه لطفا بگید.الان این نت بوک ایسر وضعیتش چطوریه؟مدل جدیدش اومده؟کانفیگش رو بگید.قیمتش هم حتما بگید با کانفیگ های مختلف.
همچنین بگید ایا در یک مدل تولید شده؟مثلا هارد های مختلف و رم های مختلف...
لطفا قیمت هرکدوم رو بگید.
این نت بوک واسه خودش کیف جدا هم داره یا باید بخریم؟کیفش چه اندازه ای هست؟لطفا یه عکس ازش بزارید.اگه هم نداره کیف واسه این اندازه هست و قیمتش چقدره؟
روش حتما از اول ویندوز نصبه دیگه؟
چه رنگ هایی داره؟
در کل نت بوک تا 400 تومن این از همه مناسب تره؟
خوب حالا که یکم بیشتر مطالعه کردم متوجه این مدل هم شدم
Acer Aspire ONE 751
اولا من نمیتونم بیام تهران ویکی باید بخره و واسم بفرسته!حدود قیمتش چقدره؟
پس بگید این مدل جایی نوشته شده اسمش؟یعنی از کجا بفهمم همین مدله؟چه رنگ هایی داره؟باطری چند سل داره؟بدون روشن کردن هم میشه تشخیص داد که رم2و هار250 هست؟
این سازگار دفتر فروش رسمی نداره که مطمین یکی رو بفرستم خرید کنه/؟جایی مطمین سراغ دارید ادرس بدید واسه این مدل؟
از این دست نت بوک ها دل هم داره که همین مشخصات رو داره و صفحه مونیتورش 10 اینچی هست قیمتش هم 400 تومنه.
tarhebartar
02-04-2010, 16:38
دوستان من متاسفانه متوجه شدم که همه کاربرانی که زیر این تاپیک پست دادند اصلا نیم دونند که فرق LapTop و Netbook چیه !
بعضی ها گفتند که این لپ تاپ به درد نمی خوره چوت dvd drive نداره ؟!؟!؟!؟!؟ :دی
من باید بگم که این دو کاربرد و مشتری های خاص خودش رو داره !
در کل دنیا Netbook به وسیله یا ابزاری گفته میشه که حمل آسان و سبک وزن است. این سری دستگاه ها از فیچر و قدرت عملکرد پایینی برخوردارند و بیشتر برای چک کردن ایمیل , باز کردن فایل های آفیس و کارهای تجاری و مسافرتی مورد استفاده قرار میگیرند. این دسته از ابزارها dvd drive ندارند و برای سبک تر شدن چنین آپشنی رو ندارند و به جای اون همه امکانات اتصالی مثل wi-fi و bt و lan و ... رو دارند. همچنین تمامی netbook ها با صفحه نمایش 10 اینچ و قیمت 399$ در کل جهان به فروش می رسند. ولی اگر چیزی بهش اضافه کنید قیمت بالا تر میره.
بعد توی ایران هم برای این گرونه که قاچاق و ... داره تا بیاد اینجا. و اینکه این دستگاه ها برای ما گارانتی نداره , مغازه دار داشت براتون خالی می بست بگید که زیاد نبند. این ها اصلا گارانتی اصلی ندارند. خود شرکت که قاچاق می کنه براش گارانتی میزاره ! یا بهتر بگیم وارد کننده ها.
همچنین در نظر بگیرید که صرفا برای کارهای سبک و کم پروسس هستش و گرنه اسمش رو netbook نمی گزاشتند.
پس به این نتیجه می رسیم که اجرای بازی روی این سیستم خنده داره !!!
اگر قصد بازی و کارای سنگین رو دارید می تونید لپ تاپ با cpu های 3 هسته ای و رم و گرافیک DDR3 خریداری کنید.
کلا دوستان لپ تاپ یه چیزی هست و netbook یه چیز دیگه. پس اگر پول ندارید برید لپ تاپ بخرید این رو نگیرید کارای لپ تاپ روش انام بدید. چون عین می مونه یکی پول نداره خونه بخره و محتاج یه سقف برای زندگی بره ماشین بخره :دی
موفق باشید
دوستان مدل جدیدتر نیومده گرافیکش بهتر باشه
rahnemoun
29-10-2010, 20:35
کسی قیمت روز Acer One - D260 رو داره؟
مرسی
tiyam 01
31-10-2010, 17:54
نت بوک زیر 500 تومان پیدا میشه که cpu و کارت گرافیک amd (گرافیک ati-amd)داشته باشه. acer one 521 هست اما نمیدونم قیمتش چنده و تو بازار هست یا نه
قیمت مدل AO721-3574 توی ایران چنده؟
مشخصات:
Windows® 7 Home Premium ; 64-bit version;
AMD Athlon™ II Neo Processor K125 (1MB L2 cache 1.70GHz);
2GB (2/0) DDR3 SDRAM;
250GB hard drive,
multi-in-one card reader;
Acer® CineCrystal 11.6" (1366 x 768) TFT display
; ATI Radeon™ HD 4225 graphics;
802.11b/g/n WLAN, gigabit LAN, webcam; mesh-black chassis;
4400mAh six-cell battery
tiyam 01
17-11-2010, 23:09
قیمت مدل AO721-3574 توی ایران چنده؟
مشخصات:
Windows® 7 Home Premium ; 64-bit version;
AMD Athlon™ II Neo Processor K125 (1MB L2 cache 1.70GHz);
2GB (2/0) DDR3 SDRAM;
250GB hard drive,
multi-in-one card reader;
Acer® CineCrystal 11.6" (1366 x 768) TFT display
; ATI Radeon™ HD 4225 graphics;
802.11b/g/n WLAN, gigabit LAN, webcam; mesh-black chassis;
4400mAh six-cell battery
گیت وی lt22 هست تقریباً کانفیگ این رو داره (10 اینچه) 570 هزارتومان
گیت وی lt 22 مثل ایسر 521 میمونه ( 10 اینچه)
گیت وی lt32 هم مثل ایسر721 ( 11.6 اینچه)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدل گیت وی lt32 توی ایران هست؟قیمتش؟بسته به قیمتش ارزش خرید داره؟ با توجه به اینکه الان 15 اینچی با سی پی یو قوی تر حدود 550 هست.
tiyam 01
19-11-2010, 22:14
این مدل گیت وی lt32 توی ایران هست؟قیمتش؟بسته به قیمتش ارزش خرید داره؟ با توجه به اینکه الان 15 اینچی با سی پی یو قوی تر حدود 550 هست.
gateway lt32 فکر نکنم تو بازار باشه.
کاربرد نت بوک و نوت بوک با هم فرق داره. نت بوک فقط واسه کارهای سبک مثل اینترنت و آفیس هست، سایزش کوجیکه، سبکه، طول عمر باتریش هم طولانیه . اما نوت بوک تقریبا واسه همه کاری. با یه لپ تاپ 600 تومانی حتی میتونی بازی هایی مثل pes 2010 رو اجرا کنی
reza_888
10-12-2010, 14:06
قیمت Acer 521 را کسی دارد
دوستان کسی با Acer Aspire One D255-2DQrr کار کرده؟؟؟ چطوره؟
جدیدا سازگار قیمت گذاشته 333 تمن
مشخصات دستگاه
مشخصات دستگاه
اين دستگاه دي وي دي رم نداره؟اگه بخوايم ويندوز روش نصب كنيم چيكار بايد كرد؟ميشه نوع اكسترنال روش نصب كرد؟
آره میشه دی وی دی اکسترنال بهش وصل کرد از طریق فلش هم میتونید ویندوز عوض کنید
mehdiyas2008
28-01-2011, 19:57
مشخصات دستگاه
ِآقا این قیمت برای مشتری هست یا نمایندهاش؟ چون من قبلا زنگ زدم گفت ما فروش تکی نداریم.
hasansoft
05-02-2011, 00:37
از طریق فلش ریکاوری رو انجام میده؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.