ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بيچاره شدم كمك!!!!!

khatat
16-01-2006, 18:31
سلام بچه ها
آقا من ويندوزم خراب شده بود و چون قبلاَ يه بك آپ از سيستم گرفته بودم (ASR) به یک بوت ایکس پی نیاز داشتم ولی چون هیچ سیدی بوتی نداشتم مجبور شدم که سی دی ویندوز ایکس پی را داخل هارد کپی کنم وسپس اقدام به نصب (ASR) کنم اما چون هیچ سیستم عاملی رو سیستم نصب نبود از لانگ هورن که ظرف 5 دقیقه سیستم بالا می آمد استفاده کردم و هنگام نصب هم درایو D را انتخاب کردم (ولی تو C نصب کرد و بعد اسم پارتیشن 1 و 2 با هم عوض شد) و بعد از این که سیستم بالا آمد سی دی ایکس پی را نصب کردم ولی وقتی وارد داس شد و می خواست درایو رو فرمت کنه پیغام داد که به اطلاعات سی دی (البته برای این که سریعتر کارم راه بیفته سیدی ایکس پی رو رو هارد ریختم و از روی هارد شروع به نصب کردم ) دسترسی ندارم وقتی که خارج شدم مجبور شدم سیستم عامل جدید نصب کنم و بعد اقدام به ریستور کردن بک آپ بکنم ولی وقتی ویندوز نصب شد نمیدونم چه برنامه ای رو نصب کردم که یه هو بعد ریستارت کامپیوتر درایوهام (به جز درایو ویندوز) گم شدن حتی از System Restor هم استفاده کردم ولی فایده نداشت لطفاً بهم بگید چی کار کنم
(اگر هم باید از Recovery استفاده کنم یه نرم افزار خوب جهت برگرداندن اطلاعات پارتیشنهایی که هم اکنون موجود نیستند معرفی کنید ) :sad: :sad: :sad:

Reza1969
17-01-2006, 00:30
براي باز يابي اطلاعاتتون مي تونيد از نرم افزارهاي معرفي شده در اينجا كمك بگيريد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]