مشاهده نسخه کامل
: call recorder برای سونی اریکسون
سلام. خسته نباشید. برای سونی اریکسون اصلا call recorder وجود نداره؟ من خیلی لازمش دارم خیلی هم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم .مدل گوشیمم k800 هست. مرسی
kourosh_sos
24-12-2008, 11:37
دوست عزیز این برنامه های رکورد بر ÷ایه سیستم عامل جاوا نیست بلکه برای سیستم عامل سیمبیان فراوان هستش ولی برای کار راه اندازی میتونی با گوشی خودت اقدام به رکورد صدا کنی شما وقتی که با کسی در حال صحبت هستی از منوی option میتونی گزینه رکورد رو انتخاب کنی ولی یه ضعف بزرگی که این قسمت داره هر چند ثانیه یکبار یه صدای بوق میاد که اگه کسی از این جریان اصلاع داشته باشه متوجه میشه
آخه اینطوری که اگه اون بفهمه خیلی ضایع میشه! یعنی هیچ کاری نمیشه کرد که صدای بوق نیاد؟ من وقتی نوکیا داشتم یه برنامه ی اضافی رو گوشیم نصب کرده بودم که صدای بوق اون برنامه ی ضبط صدا رو از بین میبرد. خلاصه یعنی هیچ راهی نیست؟
kourosh_sos
27-12-2008, 22:39
خوب عزیزم داری میگی نوکیا !!!
نوکیا سیستم عاملش سیمبیان هستش و برنامه های جاوا و sis رو این سیستم عامل راحت نصب میشن و برنامه برای این سیستم فراوان هستش ولی متاسفانه این سونی اریکسون با این سیستم جاوا حاله همرو گرفته البته سری P به بعد اریکسون سیمبیان هستش
kourosh_sos
27-12-2008, 22:42
فعلا راهی ÷یدا نکردم البته شاید تو حالت سایلنت شاید صداش قطع بشه امتحان نکردم ولی اگه طرف فهمید میتونی بگی یه برنامه آلارم رو گوشی نصب کردم که با بوق زدن یادم بیاره که حواست به ÷ول تلفونت باش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.