مشاهده نسخه کامل
: Cms برای موبایل!
Reza goli
23-12-2008, 17:51
بسم رب الشهدا!
می خواستم بدونم که آیا سیستم مدیریت محتوا برای موبایل وجود داره.
یعنی چیزی حدود جوملا که می شه خبر و لینک داد باشه ولی با صفحه ای کوچک و ساده برای موبایل.
mummified
23-12-2008, 22:46
بسم رب الشهدا!
یعنی چیزی حدود جوملا که می شه خبر و لینک داد باشه ولی با صفحه ای کوچک و ساده برای موبایل.
cms اختصاصی برای موبایل نداریم ولی میتونی از موویبل تایپ مثل i r - t c i . o r gاستفاده کنی.
موفق باشی دادا:11:
Bill Gates
25-12-2008, 15:23
سلام
برای موبایل اگر منطورتون اینه که چطور میتونید سایتتون نسخه موبایل داشته باشه باید جزییات زیر توش رعایت شده باشه :دی >
1 - حجم صفحه فوق العاده کم باشه
2 - گرافیک اصلا نیاز نداره
3 - سعی بشه مطالب خیلی کم باشه و مطالب کلیدی قرار داده بشه
و ...
:دی
mummified
25-12-2008, 17:24
سلام
برای موبایل اگر منطورتون اینه که چطور میتونید سایتتون نسخه موبایل داشته باشه باید جزییات زیر توش رعایت شده باشه :دی >
1 - حجم صفحه فوق العاده کم باشه
2 - گرافیک اصلا نیاز نداره
3 - سعی بشه مطالب خیلی کم باشه و مطالب کلیدی قرار داده بشه
و ...
:دی
امیر محمد این جوابت از اون جواب ها بودها!
ببین رفیقمون چی میگه:
ما اصلاً سیستم مدیریت محتوا برای موبایل داریم؟ اختصاصی؟ حتی اسکریپتش هم بدی خوبه!
داریم؟ برا دوستمون بذار!:11:
Bill Gates
25-12-2008, 18:19
ما اصلاً سیستم مدیریت محتوا برای موبایل داریم؟ اختصاصی؟ حتی اسکریپتش هم بدی خوبه!
داریم؟ برا دوستمون بذار![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آها راست گفتی این جارو :31::31: :دی
دقت کردم ایرائی ریکا :31::31::31: :دی
===
اونطوری نداریم ولی ساختش هم سخت نیست در حده یک هفته فعالیت تو انجمن طراحی وبه :31:
tabriz-info
25-12-2008, 19:21
به شمالیا جمعشون جمعه
من از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خیلی خوشم میاد که با vb.net طراحی شده انگار
Bill Gates
25-12-2008, 20:08
به شمالیا جمعشون جمعه
تا دلت بخواد اینجا آملی داریم تو طراحی وب :31::31:
یکیش من _ ultimator _ mummified :دی:دی:دی
==
ببینم این دوستمون سیستم برای لود توی موبایل خواست یا نه سایت در رابطه با موبایل؟ :31::31:
!!! الله اکبر :دی :دی
mummified
25-12-2008, 23:13
تا دلت بخواد اینجا آملی داریم تو طراحی وب :31::31:
یکیش من _ ultimator _ mummified :دی:دی:دی
==
ببینم این دوستمون سیستم برای لود توی موبایل خواست یا نه سایت در رابطه با موبایل؟ :31::31:
!!! الله اکبر :دی :دی
موبایل برای سایت خواست.:27:
Reza goli
27-12-2008, 17:59
بسم رب الشهدا!
یک کامپوننتی اضافه کننده ای یا هر چیز دیگه ای نیست تا به کار بیاد.
mummified
27-12-2008, 21:02
بسم رب الشهدا!
یک کامپوننتی اضافه کننده ای یا هر چیز دیگه ای نیست تا به کار بیاد.
اختصاصی برای موبایل نداریم. ولی سایت هایی مثل Gsm برای خودشون نوشتن و اختصاصی خودشونه ولی سایت هایی مثل ir- t c i .o r g و همین سایت همونطور که قبلاً هم گفتم دارند از موویبل تایپ استفاده میکنند که سیستم محبوبی برای اینجور سایت هاست.
:11:
tabriz-info
28-12-2008, 19:32
منم با mummified موافقم
اصلا نیز نیست که برا هر چیزی یک cms اختصاصی وجود داشته باشه مگر در موارد خاص و استثنائی مثل املاک و ...
یکی از سیستمهای مدیریت محتوا رو انتخاب کن بعد دنبال قالب موبایل بگرد براشون یا اینکه اول دنبال قالب موبایل بگرد از هر کدوم خوشت اومد ببین برا کدوم سیستم میخوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.