ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اجرا نکردن اسکرین سیور و بازی و صفحه ابی شدن به صورت دیگه ای نمودار شد.لطفا بخوانید

741852
23-12-2008, 03:42
سلام.چندی پیش مشکلی رو مطرح کردم که گفتم سیستم من اسکرین سیور و بازی رو اجرا نمیکنه و صفحه هاشور هاشور میشه و گفتم در حین تماشای کانال های ماهواره ای با پلیر دی وی بی صفحه ابی میشه و سیستم ریست میشه.که شما نرم افزارهایی رو برای تست قطعات مثل مموری هارد و غیره رو معرفی کردین ولی به راه حل نرسیدیم.
حالا میخوام بگم مشکلی که تازه فهمیدم در ادامه مشکلات قبلی:
وقتی با کارت تی وی کانال ها رو میبینم صفحه مانیتور یکدفعه سیاه میشه و دوباره بر میگرده.!!!!
یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشتن.نظرتون چیه؟از کارت گرافیک هست نه؟
در ضمن بگم که من قبلا گفتم که با کارت --- مشکل صفحه ابی شدن و ریست دارم که گفتم از کارت دی وی بی نیست.
مشکل الانم با کارت tv هست.چون در حین تماشای برنامه ها یکدفعه صفحه مانیتور سیاه میشه و دوباره بر میگرده و گاهی اوقات اصلا بر نمیگرده و سیاه میمونه و یک بار هم مثل پلیر --- که قبلا گفته بودم صفه ابی شد و ریست.
یکی از ذوستان سایت در جریان مشکل من بودن که اسمشون یادم نیست.منتظرم و مرسی

shahramcat
23-12-2008, 05:31
سلام.چندی پیش مشکلی رو مطرح کردم که گفتم سیستم من اسکرین سیور و بازی رو اجرا نمیکنه و صفحه هاشور هاشور میشه و گفتم در حین تماشای کانال های ماهواره ای با پلیر دی وی بی صفحه ابی میشه و سیستم ریست میشه.که شما نرم افزارهایی رو برای تست قطعات مثل مموری هارد و غیره رو معرفی کردین ولی به راه حل نرسیدیم.
حالا میخوام بگم مشکلی که تازه فهمیدم در ادامه مشکلات قبلی:
وقتی با کارت تی وی کانال ها رو میبینم صفحه مانیتور یکدفعه سیاه میشه و دوباره بر میگرده.!!!!
یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشتن.نظرتون چیه؟از کارت گرافیک هست نه؟
در ضمن بگم که من قبلا گفتم که با کارت --- مشکل صفحه ابی شدن و ریست دارم که گفتم از کارت دی وی بی نیست.
مشکل الانم با کارت tv هست.چون در حین تماشای برنامه ها یکدفعه صفحه مانیتور سیاه میشه و دوباره بر میگرده و گاهی اوقات اصلا بر نمیگرده و سیاه میمونه و یک بار هم مثل پلیر --- که قبلا گفته بودم صفه ابی شد و ریست.
یکی از ذوستان سایت در جریان مشکل من بودن که اسمشون یادم نیست.منتظرم و مرسی

دوست عزیز ......

شما در اولین فرصت باید یک کارت گرافیک دیگه رو روی سیستم تست کنید ... مشکل شما باید حتما سخت افزاری باشه پس باید قطعات تست بشن ......