PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال | در مورد مشکل رنگ مانیتور .

Oracle_Eldorado
22-12-2008, 17:00
با سلام دوستان .
یکی از دوستان بنده IC مانیتورش سوخته . ( مانیتور CRT )
بعد که برده واسه تعمیر یکمی دستکاریش کرده ولی رنگش مشکل داشته .
یعنی یک طرف صفحه نمایش سفید بوده . نه کاملا سفید . به قول خودش انگار یه نایلون سفید روش کشیده باشی !
بعد که امروز روشنش کرده دیده این سفیدی کل مانیتور رو گرفته .
حالا میشه بگید چطور میشه داخل ویندوز رنگ مانیتور رو کم و زیاد کنی یا اندازه ی صفحه نمایش را کوچیک و بزرگ کرد .اینم بگم وقتی که سیستم رو روشن میکنه صفحه ی DOS یکمی رنگش سفیده ولی معلومه چی نوشته .
بعد میره لودینگ ویندوز و بعدش که میخواد وارد ویندوز بشه مانیتور میره روی Standby . دلیلش هم مشکل رنگ مانیتور هست .
میشه راهنمایی کنید ؟ :11:

shahramcat
22-12-2008, 17:05
با سلام دوستان .
یکی از دوستان بنده ic مانیتورش سوخته . ( مانیتور crt )
بعد که برده واسه تعمیر یکمی دستکاریش کرده ولی رنگش مشکل داشته .
یعنی یک طرف صفحه نمایش سفید بوده . نه کاملا سفید . به قول خودش انگار یه نایلون سفید روش کشیده باشی !
بعد که امروز روشنش کرده دیده این سفیدی کل مانیتور رو گرفته .
حالا میشه بگید چطور میشه داخل ویندوز رنگ مانیتور رو کم و زیاد کنی یا اندازه ی صفحه نمایش را کوچیک و بزرگ کرد .اینم بگم وقتی که سیستم رو روشن میکنه صفحه ی dos یکمی رنگش سفیده ولی معلومه چی نوشته .
بعد میره لودینگ ویندوز و بعدش که میخواد وارد ویندوز بشه مانیتور میره روی standby . دلیلش هم مشکل رنگ مانیتور هست .
میشه راهنمایی کنید ؟ :11:

این مشکل خود مانیتور و احتمال زیاد لامپ تصویر هست ! با دستکاری رنگ درست نمیشه . باید تعمیر بشه .

Oracle_Eldorado
22-12-2008, 17:29
این مشکل خود مانیتور و احتمال زیاد لامپ تصویر هست ! با دستکاری رنگ درست نمیشه . باید تعمیر بشه .

خوب تعمیر شده که اینطوری شده !
بعد که رفته از تعمیرکار پرسیده اینطوری شده اینم گفته میتونی با نرم افزار رنگشو کم و زیاد کنی .
به جز تعمیر راه دیگه ای نداره ؟

armin_1242000
22-12-2008, 21:29
سلام دوستان مانیتور ماله منه.ببینید مانیتورم فقط دکمه هاش کار نمیکنه و مشکل من اینه که یکم تصویر کوچیک شده و سفیدی تصویر زیاد شده .رنگا هم معلومه.کمک کنین تا اینارو درست کنم

armin_1242000
24-12-2008, 11:55

نه فقط مشکل من دکمه جلوی مانیتور هست که کار نمیکنه وگرنه رنگشو درست می کردم اگه میشه بگید با ویندوز میشه درستش کرد؟

shahramcat
24-12-2008, 22:28
نه فقط مشکل من دکمه جلوی مانیتور هست که کار نمیکنه وگرنه رنگشو درست می کردم اگه میشه بگید با ویندوز میشه درستش کرد؟

شما بر روی دسکتاب راست کلیک کنید و وارد SEtting بشید و از اونجا وارد Advance .... از تب بالا اسم کارت گرافیک رو انتخاب کنید بسته به اینکه ATI or Nvidia باشه و از اونجا رنگها رو تا حدودی میشه تنظیم کرد ....

اگر مانیتور سامسونگ داشته باشید با نرم افزار Magic color راحت میشه استفاده کرد .