مشاهده نسخه کامل
: میتو نم از رم کامپیوتر ام برای کارت گرافیکم شیر بزارم ؟؟؟
سلام دوستان من 1 8800gts 320mb دارم میخواستم بدونم میتو نم از رم کامپیوتر ام براش شیر بزارم ؟؟؟ کمک میکنه بهش ؟ :20: چرا که من gpu clock رو تا 669 و ram clock رو تا 1086 اوور کردم :31: اما احساس میکنم رم کم میاره :41: حالا من میتو نم از 2 گیگ رم باس 800 برای این 512 تا شیر کنم ؟:27: کلا بشه 700 اینطورا بعد خدمتتون بگم که اگه جواب اره هست چگونه میشود :31: همچنین سرعت رم ها که بهم نمیخوره مشکل ساز نیست که ؟ کلا هر کاری که لازمه رو بگین :10::19::11:
دوست من اگر کارت گرافیک خودش این قابلیت رو داشته باشه و خود مموری کارت کم بیاره اون موقع از رم برای ذخیره ی تکستچرها استفاده می کنه و صد البته باید خود بازی هم به این شکل ساخته شده باشه.البته من اطلاعات چندان زیادی ندارم و شاید این هایی هم که گفتم اشتباه باشه.
تا اونجا که میدونم این کار امکان پذیر نیست مگر اینکه کارت خودش توربو کش باشه اما کارت 8800 gts توربو نیست بنابرین امکان نداره بتونی از رم به رم کارت اضافه کنی
سلام دوستان من 1 8800gts 320mb دارم میخواستم بدونم میتو نم از رم کامپیوتر ام براش شیر بزارم ؟؟؟ کمک میکنه بهش ؟ :20: چرا که من gpu clock رو تا 669 و ram clock رو تا 1086 اوور کردم :31: اما احساس میکنم رم کم میاره :41: حالا من میتو نم از 2 گیگ رم باس 800 برای این 512 تا شیر کنم ؟:27: کلا بشه 700 اینطورا بعد خدمتتون بگم که اگه جواب اره هست چگونه میشود :31: همچنین سرعت رم ها که بهم نمیخوره مشکل ساز نیست که ؟ کلا هر کاری که لازمه رو بگین :10::19::11:
اینکار همیشه به طور اتوماتیک توسط درایور صورتی می گیره.
ardalan_zapata
22-12-2008, 18:14
البته این هم اضاف کنم تو ویستا شما میتونید از رم شیر کنید ولی تو Xp من همچین چیزی ندیدم
البته این هم اضاف کنم تو ویستا شما میتونید از رم شیر کنید ولی تو xp من همچین چیزی ندیدم
چه جوری؟ واسمون توضیح بدین
البته این هم اضاف کنم تو ویستا شما میتونید از رم شیر کنید ولی تو xp من همچین چیزی ندیدم
يه كم بيشتر توضيح بده
!!!
(ويرچوال مموري كه نيست ؟)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.