PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : طراحی یک سیستم cms استاتیک

ppeyman
21-12-2008, 19:34
با سلام خدمت مهندسین عزیز
راستش من میخاستم یک Cms ساده طراحی کنم که در واقع احتیاجی به برنامه نویسی و دیتا بیس نداشته باشه
توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی از عزیزان یک Cms بسیار ساده را معرفی کرده بود ولی خوب با اون چیزی که من میخام خیلی تفاوت داره چون زیادی سادس !
حالا کسی هست که بتونه به من کمک کنه که یک cms ساده html که نه نیازی به دیتابیس داشته باشد و نه با زبانهای Php , asp , aspx کار کنه طراحی کنم. فقط یه سایت ساده با امکان جستجوی ( محدود ) و تقویم و زیاد کردن محتوای سایت ( از طریق پنل ) باشه.
راستش از من خواستن همچین چیزی طراحی کنم. از نظر شما عملی هست یا نه؟

shamabady
21-12-2008, 20:16
من که فکر نکنم عملی باشه اولین بار همچین چیزی میشنوم
بدون دیتابیس شاید بشه ولی فکر نکنم بدون php و... بشه یه همچین چیزی درست کرد که پنل هم داشته باشه و بشه چیزی هم بهش اضافه کرد

mummified
23-12-2008, 00:07
با سلام خدمت مهندسین عزیز
راستش من میخاستم یک Cms ساده طراحی کنم که در واقع احتیاجی به برنامه نویسی و دیتا بیس نداشته باشه
توی این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی از عزیزان یک Cms بسیار ساده را معرفی کرده بود ولی خوب با اون چیزی که من میخام خیلی تفاوت داره چون زیادی سادس !
حالا کسی هست که بتونه به من کمک کنه که یک cms ساده html که نه نیازی به دیتابیس داشته باشد و نه با زبانهای Php , asp , aspx کار کنه طراحی کنم. فقط یه سایت ساده با امکان جستجوی ( محدود ) و تقویم و زیاد کردن محتوای سایت ( از طریق پنل ) باشه.
راستش از من خواستن همچین چیزی طراحی کنم. از نظر شما عملی هست یا نه؟

دوست من اینی که شما میگید هیچ وقت cms نمیشه.
cms یعنی سیستم مدیریت محتوا و شما اشتباه برداشت کردید.
هیچ وقت چیزی که شما ایجاد میکنید با استفاده از html یه سیستم مدیریت محتوا محسوب نمیشه. یعنی سیستم مدیریت محتوا هیچ وقت استاتیک نیست و پویاشت.
موفق باشی دادا!
یا حق!:11:

afee1990
31-12-2008, 13:48
ببخشید جناب مثلا شما می گید باید جستجو هم داشته باشه
خوب به نظر شما توی چی می خواد جستجو کنه ؟!