ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يك سوال درباره بارگذاري فايل هاي فلش

GMitW
21-12-2008, 19:20
با سلام
چطوري مي تونم بعد از كامل شدن بارگذاري يك فايل فايل ديگري را به صورت background كه كاربر متوجه نشه بارگزاري كنم.
با3پاس

GMitW
24-12-2008, 23:21
يعني كسي نيست كه به سوال من جواب بده

mahramasrar2
25-12-2008, 17:24
واضح وكامل سئوال كن تا واضح و كامل جواب بگيري

GMitW
31-12-2008, 01:25
با سلام
فرض كنيد كه ما در فايل فلشمان لينك هايي داريم كه به يك سري فايل فلش ديگه اشاره مي كند. مي خوام وقتي فايل اصلي به طور كامل دانلود شد فايل هاي بعدي به صورت نامحسوسي در پس زمينه دانلود شود.آيا راهي هست
با 3پاس

blackfox
31-12-2008, 15:59
با سلام
فرض كنيد كه ما در فايل فلشمان لينك هايي داريم كه به يك سري فايل فلش ديگه اشاره مي كند. مي خوام وقتي فايل اصلي به طور كامل دانلود شد فايل هاي بعدي به صورت نامحسوسي در پس زمينه دانلود شود.آيا راهي هست
با 3پاس

آره دوست عزیز میشه . دو راه وجود داره . یکی بار گذاری با ارجاع به شماره فلش و دیگری بارگذاری درون مووی کلیپ که کامل توضیح می دم :

شما میتونید هی فایل png , gif , jpeg و یا swf رو درون فلش بعد از لود شدن فلش اصلی ( فلش بیس ) به صورت جداگانه بارگذاری کنید .

بارگذاری در مکان عددی یا با ارجاع به شماره ( بارگذاری با لول ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در حالتی که کدش رو در بالا نوشتم url آدرس فایلی هست که می خوای بارگذاری بشه و 0 هم مکان بارگذاری . تو این روش مثلا اگه به جای 0 ، یک بذاری فلش در ماکن یک بارگذاری میشه . کلا همه مکان ها نسبت به فلش بیس در اولویت هستند . یعنی هر فایلی رو که بارگذاری بشه روی فلش اصلی نشون داده میشه . ولی فایل های بارگذاری شده نسبت به هم با توجه به شماره مکان بارگذاری در اولویت قرار میگیرند .
در این روش مثلا اگه فایل شما که بارگذاری میشه یه فلش دیگه باشه که فقط یه مربع کوچیک در پایین صفحه و در سمت راست قرار داره باشه ، و همچنین اندازه قاب فلش بیس و فلش اصلی یکی باشه ، اونوقت فلش بارگذاری شده در فلش دوم ( همون مربع کوچیک ) دقیقا به این شکل ظاهر میشه که در فلش اصلی در پایین و سمت راست همون مربع قرار میگیره ولی به جای بک گراند سفید فلش اصلی معلومه .
من این روش رو دوست ندارم چون محدودیت دسترسی به فلش بارگذاری شده وجود داره .
و اما روش دوم .

بارگذاری یک فایل یا فلش دیگه در یک مووی کلیپ در فلش اصلی ( بارگذاری با هدف ) :

تو این روش شما فایل فلش و یا عکسی رو که میخواید رو در یک مووی کلیپ بارگذاری میکنید .
کد این روش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تو کد بالا url آدرس فایل مورده نظر و target همون instance name مووی کلیپی هست که می خواهید فایل درون اون لود بشه . instance name یک موو کلیپ در قسمت proprtice و در سمت چپ پنجره قابل مشاهده ست . این نام جدا از اسمه مووی کلیپ ست و در واقع نامی هست که مووی کلیپ از طریق اون توسط اکشن اسکریپ فراخونی میشه .
مزیت این روش اینه که مثلا شما می خواهید یه فایل رو در لایه ای از فلش بیس لود کنید به صورتی که جلو برخی از اعضا باشه و نسبت به بقیه اجزا در پشتشون قرار بگیره . کافیه در لایه مورده نظر یه مووی کلیپ بسازی و بعد با این کد فایل رو در اون مکان لود کنی .

موفق باشی :11:

GMitW
04-01-2009, 11:27
آقا سپاس از جوابتون
ولي جواب سوال من اين نبود. من مي خوام كه بعد از اينكه فايل اصلي بارگذاري شد فايل بعدي به صورت پنهان و دور از نظر كاربر بارگذاري بشه.

با 3پاس

blackfox
04-01-2009, 13:52
آقا سپاس از جوابتون
ولي جواب سوال من اين نبود. من مي خوام كه بعد از اينكه فايل اصلي بارگذاري شد فايل بعدي به صورت پنهان و دور از نظر كاربر بارگذاري بشه.

با 3پاس

اتفاقا جوا سوال شما همون بود ;-)
منظورتون از فایلی که به صورت پنهان بارگذاری بشه چیه ؟ میشه آلفای مووی کلیپی که قراره فایل درونش لود بشه رو صفر کنی تا فایلت مخفی لود بشه . به همین سادگی ...

منیر غلامی
31-01-2009, 11:44
من می خواهم یک دمو بسازم که به اینترن هم وصل باشه اگه مثلا عکسی در اینترنت عوض شد اینجا هم عوض بشه

blackfox
02-02-2009, 12:13
با دستور loadMovie هر چی تو اون url ای که مشخص کردی باشه تو فلش لود میشه . اگه مثلا یه عکس رو لود کنی ، بعدا با همون نام یه عکس دیگه رو تو همون url بریزی عکس جدید تو فلش لود میشه .