مشاهده نسخه کامل
: ارسال برنامه های نصب شده روی گوشی های نوکیا
سلام به همه ی دوستان :10:
با اینکه فک می کنم نمیشه برنامه های نصب شده رو ارسال کرد ولی بازم می پرسم شاید شما دوستان راه یا برنامه ای برای این کار داشته باشید.
دوست عزیز با یه فایل منیجر قوی میتونید فایل اصلیو بفرستید ...
بهترینش اکسپلوره هستش ...
نه نه نه ...
منظورم فایلی هست که نصب شده نه فایل اصلی !!!
سلام آیا روشی هست که بشه پیام کوتاه رو هم مثل شماره تلفنdivert کرد؟
GHOST RECON
23-12-2008, 12:37
با اینکه فک می کنم نمیشه برنامه های نصب شده رو ارسال کرد ولی بازم می پرسم شاید شما دوستان راه یا برنامه ای برای این کار داشته باشید.
مشکل بزرگی هست که نوکیا دار ها به اون مبتلا هستن
خواهشا کسانی که بلد هستن به ما کمک کنن
مشکل بزرگی هست که نوکیا دار ها به اون مبتلا هستن
مگه سونی اریکسون دارها به اون مبتلا نیستن؟!؟!؟
سلام آیا روشی هست که بشه پیام کوتاه رو هم مثل شماره تلفنdivert کرد؟
چه ربطی به بحث ما داره؟
لطفا به تاپیک مربوطه مراجعه کنید...
من كه روش خاصي نميدونم...مگه بشه فايل هاي نصب شده رو يه جوري از تو سيستم درآورد...يه چيز تو مايه هاي نصب trk رو N95 : FW30..
Majid393
28-12-2008, 00:11
سلام به همه ی دوستان :10:
دوست عزیز با یه فایل منیجر قوی میتونید فایل اصلیو بفرستید ...
بهترینش اکسپلوره هستش ...
نه نه نه ...
منظورم فایلی هست که نصب شده نه فایل اصلی !!!
فایل اصلیه برنامه های جاوای نصب شده رو میشه با X-plore فرستاد ؛ تو این مسیر هستن :
E:/PRIVATE/102033E6/MIDLETS
هر برنامه ی جاوای نصب شده ، تو یه فولدر قرار داره ........ :46:
Majid393
28-12-2008, 00:18
من كه روش خاصي نميدونم...مگه بشه فايل هاي نصب شده رو يه جوري از تو سيستم درآورد...يه چيز تو مايه هاي نصب trk رو N95 : FW30..
اون هم میشه فک کنم ...... با sisware فایل sis یا sisx رو که Unpack کنی ، مسیرش رو نشون میده ......... ( sisware رو pc نصب میشه ....... :دی )
حالا اگه همون فایلها رو بفرستی رو یه گوشیه دیگه و تو همون مسیر بذاری ، احتمالا" بعد از ریستارت کردن گوشی ، برنامه نصب بشه و آیکون اون دیده بشه ......... :دی
البته اینو هم بگم که هر 2 گوشی باید هک شده باشن ....... :46:
اون هم میشه فک کنم ...... با sisware فایل sis یا sisx رو که unpack کنی ، مسیرش رو نشون میده ......... ( sisware رو pc نصب میشه ....... :دی )
حالا اگه همون فایلها رو بفرستی رو یه گوشیه دیگه و تو همون مسیر بذاری ، احتمالا" بعد از ریستارت کردن گوشی ، برنامه نصب بشه و آیکون اون دیده بشه ......... :دی
البته اینو هم بگم که هر 2 گوشی باید هک شده باشن ....... :46:
مجید جان اینم ذکر کن که اگر حرفه ای نیستید این کارو نکنید ... :41::13:
مجید جان اینم ذکر کن که اگر حرفه ای نیستید این کارو نکنید ... :41::13:
بله . تقريبا بايد قيدشو زد . فكر كنم گير آوردن اصل برنامه راحت تر از اينا باشه !!:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.