مشاهده نسخه کامل
: IPOD Classic
وقتی ipod تو حالت دیسک موده میشه هر فایلیو توش ذخیره کرد؟؟؟سرعتش کم نمیشه ؟؟؟؟
بله - هر فایلی رو در این حالت میشه ذخیره کرد ...
نه - واسه چی سرعتش کم بشه ؟
alinorton2006
21-12-2008, 15:30
سلام.
من یه ipod 160 classic دارم .
میخوام ببینم که به غیر از itunes راه دیگه ای برای ریختن آهنگ ها و فیلم ها نیست آخه اینجوری خیلی ضایعه مثلا من تا الان 10 تا فیلم کانورت کردم توش ریختم حالا مجبورم ویندوزم رو پاک کنم ولی مطمئننم اگه بعد از نصب ویندوز ipod رو به itunes وصل کنم و بخوام 1 آهنگ یا یه فیلم بریزم توش همه چیزم از تو آیپادم پاک میشه.اصلا چرا سیستم ipod اینجوریه!(که همش باید sync بکنم)!:41:
راه که هست ، ولی بهترین راه همون itunes هستش و به دنبال جایگزین نباش ...
من تا حالا چنین چیزی نشنیدم که اگه ویندوز عوض کنی ، همه چیز توی ipod پاک میشه ؛ مگه کشکه ؟ ...
اینکه سیستم ipod نیاز به sync داره اصلا یه نقطه ضعف نیست و الان همه مدلهای سطح بالا و حرفه ای اینطوری هستن ... مدیریت مناسب و درست ایجاب می کنه که اینطوری باشه ...
alinorton2006
21-12-2008, 23:41
خب وقتی ویندوز عوض کنی تو iTunes خالی میشه یعنی iTunes هیچ آهنگی یا چیزی نداره بعد کافیه sync کنی هیچی دیگه هر چی تو ipod هست برداشته میشه!!!(درسته؟)
شما نباید به صورت auto آهنگ و ... را بریزید روی ipod .چون اونجوری همون اتفاقی که گفتین می افته.
در itunes برید روی ipod و بعد این گزینه را حذف کنید :
Manually manage music and videos
samanajan
11-01-2009, 19:46
IPOD Classic
سلام.
من یه ipod 160 classic دارم .
میخوام ببینم که به غیر از itunes راه دیگه ای برای ریختن آهنگ ها و فیلم ها نیست آخه اینجوری خیلی ضایعه مثلا من تا الان 10 تا فیلم کانورت کردم توش ریختم حالا مجبورم ویندوزم رو پاک کنم ولی مطمئننم اگه بعد از نصب ویندوز ipod رو به itunes وصل کنم و بخوام 1 آهنگ یا یه فیلم بریزم توش همه چیزم از تو آیپادم پاک میشه.اصلا چرا سیستم ipod اینجوریه!(که همش باید sync بکنم)!
نه اصلا اینطوری نیست شما هر بار ویندوز را عوض کنی هیچی از توی آی پاد پاک نمی شود
برنامه های زیادی هست به غیر از آی پاد
ولی تو خود itunes برو باید چند تا گزینه را بزنی
عکسش را برات گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salman24h
20-02-2009, 19:53
شما نباید به صورت auto آهنگ و ... را بریزید روی ipod .چون اونجوری همون اتفاقی که گفتین می افته.
در itunes برید روی ipod و بعد این گزینه را حذف کنید :
Manually manage music and videos
اتفاقا باید Manually manage music and videos رو فعال کنن تا اتوماتیک سینک نکنه.
من به تازگی یک ipod classic خریدم. نمیتونم توسط کامپیوتر آهنگ یا فیلم از اون بگیرم یا در اون بریزم. لطفا" کمکم کنید
عزیزم شما برنامه ایتونز رو در پی سی نصب بکنید بعدش ایپاد رو به پی سی وصل کنید ایتونز یه پیغام بیاد و ایتونز ایپاد رو میشناسه و میتونید اطلاعات رو در ایتونز با کامپیوتر sync کنید ...
از راهنماییتون ممنون. همینکار را کردم و در itunes تونستم ipod را ببینم. اما اولا" فیلمها را با چه برنامه ای کانورت کنم . دوما" چطوری add کنم .
salman24h
02-08-2009, 21:42
سلام
من برای کانورت کردن ویدئوها از برنامه Xilisoft Video Converter استفاده میکنم. اگه توی فروم پیدا نکردی بگو تا برات آپلودش کنم.
البته با خود آی تیونز هم میشه کانورت کرد ولی خیلی زمان میبره.
سلام
من برای کانورت کردن ویدئوها از برنامه Xilisoft Video Converter استفاده میکنم. اگه توی فروم پیدا نکردی بگو تا برات آپلودش کنم.
البته با خود آی تیونز هم میشه کانورت کرد ولی خیلی زمان میبره.
دست شما درد نکنه. ولی سئوال دوم این بود که چطور بعد از کانورت کردن فیلمها اونها رو در movie اضافه کنم
دست شما درد نکنه. ولی سئوال دوم این بود که چطور بعد از کانورت کردن فیلمها اونها رو در movie اضافه کنم
خواستم توضیح بدم ، دیدم هیچی بهتر از صفحه ساپورت خود apple نیست که با عکس توضیح داده و احتمالات رو هم بهتر سنجیده .. این پی بگیر ؛ ببین مشکلی داری یا نه ...
نه اصلا اینطوری نیست شما هر بار ویندوز را عوض کنی هیچی از توی آی پاد پاک نمی شود
برنامه های زیادی هست به غیر از آی پاد
ولی تو خود itunes برو باید چند تا گزینه را بزنی
عکسش را برات گذاشتم
ممنون میشم اگر گزینه هایی که گفتی را برام بفرستی. عکسی که گفتی را نتونستم ببینم.
من هنوز هر وقت Sync میکنم چیزهایی که قبلا" در ipod گذاشته بودم پاک میشه . راه اینکه اطلاعات قبلی ( فیلم - عکس - موسیقی ) پاک نشه چیه ؟؟
آیا Ipod Classic را میتوان به تلویزیون وصل کرد ؟ اگر جواب مثبته چطور .
ممنون میشم اگر گزینه هایی که گفتی را برام بفرستی. عکسی که گفتی را نتونستم ببینم.
من هنوز هر وقت Sync میکنم چیزهایی که قبلا" در ipod گذاشته بودم پاک میشه . راه اینکه اطلاعات قبلی ( فیلم - عکس - موسیقی ) پاک نشه چیه ؟؟
این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])راهنما رو پی بگیر ببین مشکل حل میشه یا نه ..
//
خب البته یه مشکل عمومی در اوایل کار هم به همین ترتیب هست که باید توی همون فولدری بریزی که فایل های فعلی ات موجوده (روی PC) وگرنه موقع sync اونا رو حذف می کنه ...
آیا Ipod Classic را میتوان به تلویزیون وصل کرد ؟ اگر جواب مثبته چطور .
بله - میشه ... باید کابل مخصوص اش رو بخری ...
قبلا ظاهرا اینطوری بود که کابل استاندارد هم می خرد بهش که باید به سر هدفونش وصل می کردی ، ولی بعد از نسل پنجم دیگه فقط از طریق کابل مخصوص از پایین عملیه ...
با تشکر از Seymour
میخواستم ببینم دوستان نرم افزار یا روشی جهت ساپورت فارسی Ipod Classic سراغ ندارند. اولا" فیلمهای با زیرنویس در تبدیل ، بدون زیرنویس خواهند شد - ثانیا" نوشته های فارسی ( مثلا" در NOTE ) بزبان دیگری تبدیل شده و قابل خواندن نیست. لطفا" کمک کنید
با تشکر از Seymour
میخواستم ببینم دوستان نرم افزار یا روشی جهت ساپورت فارسی Ipod Classic سراغ ندارند. اولا" فیلمهای با زیرنویس در تبدیل ، بدون زیرنویس خواهند شد - ثانیا" نوشته های فارسی ( مثلا" در NOTE ) بزبان دیگری تبدیل شده و قابل خواندن نیست. لطفا" کمک کنید
فارسی حمایت نمیشه ... (که البته تنها زبانی هم نیست که حمایت نمیشه و هنوز خیلی زبانها پشت خط هستن)
در مورد زیرنویس فارسی ، شما اگه زیرنویس فارسی رو hard sub کنی دیگه به ipod ربطی نداره ... یا شاید منظورت چیز دیگه ایه...
فارسی حمایت نمیشه ... (که البته تنها زبانی هم نیست که حمایت نمیشه و هنوز خیلی زبانها پشت خط هستن)
در مورد زیرنویس فارسی ، شما اگه زیرنویس فارسی رو hard sub کنی دیگه به ipod ربطی نداره ... یا شاید منظورت چیز دیگه ایه...
منظورت از "hard sub کنم" چیه ؟ یعنی چکار کنم که ربطی به ipod نداشته باشه
این کلاسیک چرا طرحش دقیقا نانو نسل 3 هست ؟
منظورت از "hard sub کنم" چیه ؟ یعنی چکار کنم که ربطی به ipod نداشته باشه
ببین وقتی یه فیلم زیرنویس داره ؛ چندین حالت مطرحه ؛ بعضی فیلمها یه track زیرنویس دارن ، مثل DVD ها که می تونی این track رو فعال یا غیرفعال کنی ... بعضی ها یه فایل متنی دارن که در واقع همون زیرنویسه و مثلا فایل های divx از این روش استفاده می کنن تا زیرنویس زیر فیلم نمایش داده بشه ... آخرین روش (قدیمی ترین و ساده ترین روش) اینه که خود فیلم زیرنویس داشته باشه ، مثل اینکه اساساً با زیرنویس ضبط شده باشه ... مثل video cd های سابق ... این روش آخر رو بهش میگن hard sub و همون روشی هست که در کلاسیک و بسیاری از پلیرهای دیگه جواب میده ..
شما یا باید فیلم این تیپی بریزی توی کلاسیک ، یا اینکه خودت چنین فیلمی تولید کنی (یعنی فیلم بدون زیرنویس رو برداری و با برنامه هایی که مخصوص این کاره ، زیرنویسش رو بچسبونی بهش)
این کلاسیک چرا طرحش دقیقا نانو نسل 3 هست ؟
به نوعی حق با شماست ... نسل سوم نانو از ناحیه طراحی بیشتر با انتقاد مواجه شد تا تحسین ... حتی صفحه نمایش بزرگتر و اینترفیس بهتر هم نتونست این قضیه رو کامل پوشش بده ... ضمن اینکه اسکرول ویلش هم کوچکتر به نظر میرسه (که باز مورد پسند خیلی ها نیست - از جمله خودم) ...
بهرحال مدلی بوده که هم apple و هم مصرف کننده ازش گذر کرده و دیگه الان به سختی گیر میاد ...
seymour جان خیلی خیلی از توضیحاتت ممنونم. واقعا" دستت درد نکنه و متشکر از توجهت. بعد از توضیحاتت دیگه خیلی راحت با ipod میتونم کار کنم
موفق باشی. البته باز هم مزاحمت میشم .
باز هم از ipod classic
چطور میتونم از اسکلت و سازماندهی ای که در itune (در کامپیوتر خودم) برای موزیکها - ویدئوها و .......درست کرده ام بک آپ بگیرم که بتونم روی کامپیوتر دیگری موقع نصب itune آنرا هم نصب کنم. یا وقتی ویندوز را عوض کرده و دوباره itune را نصب کنم همان سازماندهی قبلی را داشته باشم. میدونید که وقتی itune را برای اولین بار نصب میکنید کاملا" خالیست و اگر سازماندهی ای انجام داده باشید فقط برای همان کامپیوتر میباشد.
باز هم از ipod classic
چطور میتونم از اسکلت و سازماندهی ای که در itune (در کامپیوتر خودم) برای موزیکها - ویدئوها و .......درست کرده ام بک آپ بگیرم که بتونم روی کامپیوتر دیگری موقع نصب itune آنرا هم نصب کنم. یا وقتی ویندوز را عوض کرده و دوباره itune را نصب کنم همان سازماندهی قبلی را داشته باشم. میدونید که وقتی itune را برای اولین بار نصب میکنید کاملا" خالیست و اگر سازماندهی ای انجام داده باشید فقط برای همان کامپیوتر میباشد.
کاملاً حق با شماست و این یه نیاز خیلی طبیعیه ... که مثلا میخوای سیستم عامل رو دوباره نصب کنی ، یا آیتونز رو منتقل کنی به یه PC دیگه و حوصله اینکه دوباره همه اون تغییرات لحاظ بشه رو نداری ... راههای متعددی برای این کار هست:
خود apple این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])صفحه رو در این زمینه داره ... (در نظر بگیر که کل فایل ها رو کپی میکنه - پس به فضای هارد زیادی نیاز داره)
نرم افزارهایی هم برای این کار موجوده که در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])لینک سه تاشون معرفی شده اند ...
اینا رو چک کن ؛ اگه بازم مشکلی داشتی بگو تا حلش کنیم ...
ببین وقتی یه فیلم زیرنویس داره ؛ چندین حالت مطرحه ؛ بعضی فیلمها یه track زیرنویس دارن ، مثل DVD ها که می تونی این track رو فعال یا غیرفعال کنی ... بعضی ها یه فایل متنی دارن که در واقع همون زیرنویسه و مثلا فایل های divx از این روش استفاده می کنن تا زیرنویس زیر فیلم نمایش داده بشه ... آخرین روش (قدیمی ترین و ساده ترین روش) اینه که خود فیلم زیرنویس داشته باشه ، مثل اینکه اساساً با زیرنویس ضبط شده باشه ... مثل video cd های سابق ... این روش آخر رو بهش میگن hard sub و همون روشی هست که در کلاسیک و بسیاری از پلیرهای دیگه جواب میده ..
شما یا باید فیلم این تیپی بریزی توی کلاسیک ، یا اینکه خودت چنین فیلمی تولید کنی (یعنی فیلم بدون زیرنویس رو برداری و با برنامه هایی که مخصوص این کاره ، زیرنویسش رو بچسبونی بهش)
...
ممکنه روش چسبوندن زیرنویس ( یا برنامه های این کار را ) برام بگی.
ممکنه روش چسبوندن زیرنویس ( یا برنامه های این کار را ) برام بگی.
کم کم داریم وارد حیطه های فنی میشیم ها (شوخی)... ولی خب بهرحال یه مقدار دقت عمل بالا میره ؛ ولی اشکال نداره اگه مشکلی بود بگو تا بحث کنیم روش ... با کمی حوصله حل میشه ..
ببین این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])یه مقاله آموزشی با عکس ... نیاز به vosub و virtualdub داری که هر دو هم مجانی و کم حجم هستن ..
دستگاه جانبی برای آیپاد هست که کاری کنه آدم بتونه با آیپاد رادیو اف ام و اس دبلیو گوش بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟(تو ایران)
البته منظورم آیپاد کلاسیک 80 گیگ بود.
دوستان ببخشید یه سوالی داشتم ....1: یه برنامه توپ میخوام برای ایپاد کلاسیک یا هر ایپادی به جز تاچ که بشه موسیقی و عکس و فیلم رو باهاش تو ایپاد ریخت بعنی بدون ایتونز ... چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ ...
2:راستی مطمئنید که ویندوز رو عوض کنیم چیزی نمیپیره از تو ایتونز برای من که همچین چیزی اتفاق افتاده بود !!! ....
3:راستی برنامه ی مخصوصی هم بود که توی سایت اپل هم بود الان اسمش رو یادم نیست که به وسیله اون میشد ظاهرا ایپاد رو ریستور کرد بدون ایتونز ...
.................................................. ..........
راستی درباره اون وسیله فکر کنم همچین چیزی باشه یعنی 100 درصد هست تو ایران هم احتمال زیاد باید باشه اگه کسی عکسی چیزی داره ازش حتما بذاره ممنون میشم
راستی این رادیو رو برای ایپاد شافل هم میشه استفاده کرد ؟ ...
دستگاه جانبی برای آیپاد هست که کاری کنه آدم بتونه با آیپاد رادیو اف ام و اس دبلیو گوش بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟(تو ایران)
البته منظورم آیپاد کلاسیک 80 گیگ بود.
بله - قطعه جداگانه ای داریم که بصورت داک (اتصال به زیر آیپاد) وصل میشه به پلیرت و می تونی رادیو رو (اساساً FM البته) رو باهاش بگیری ...
پاساژ پایتخت معمولاً گیر میاد ... هم خود apple تولید کرده و هم گریفین ... بخصوص نمایندگی طبقه اول apple رو چک کن (میشه ضلع غربی)
دوستان ببخشید یه سوالی داشتم ....1: یه برنامه توپ میخوام برای ایپاد کلاسیک یا هر ایپادی به جز تاچ که بشه موسیقی و عکس و فیلم رو باهاش تو ایپاد ریخت بعنی بدون ایتونز ... چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید ؟ ...
2:راستی مطمئنید که ویندوز رو عوض کنیم چیزی نمیپیره از تو ایتونز برای من که همچین چیزی اتفاق افتاده بود !!! ....
3:راستی برنامه ی مخصوصی هم بود که توی سایت اپل هم بود الان اسمش رو یادم نیست که به وسیله اون میشد ظاهرا ایپاد رو ریستور کرد بدون ایتونز ...
.................................................. ..........
راستی درباره اون وسیله فکر کنم همچین چیزی باشه یعنی 100 درصد هست تو ایران هم احتمال زیاد باید باشه اگه کسی عکسی چیزی داره ازش حتما بذاره ممنون میشم
راستی این رادیو رو برای ایپاد شافل هم میشه استفاده کرد ؟ ...
1. پس در واقع منظورت اینه که یه برنامه ای می خوای بجای itunes ... این مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بسیار خوب از Cnet رو بخون که چندین جایگزین برای itunes معرفی کرده با توضیح کافی و ذکر نقاط ضعف و قوت هر کدوم ...
//
2. شما باید در این حالت sync رو manual انجام بدی .. طبیعتاً در حالت autosync میاد و library رو با دستگاه مقایسه می کنه و چون به نتیجه نمی رسه اون اتفاقات ناخوشایند میفته ... مطالعه بیشتر : اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... البته بهرحال در این حالت پلی لیستها می پره که اگه مثل من معتاد به پلی لیست درست کردن باشی، باید بری سراغ روش های بک آپ گیری دیگه ... اما خلاصه ماجرا همونه ...
//
3. اساساً چرا باید بخوایم بدون itunes این کار رو انجام بدیم؟ ... اگه مساله اتصال دستگاه به برنامه هستش ، معمولا بعد از اینکه دستگاه رو بحالت ریکاوری ببری و در همون حال وصلش کنی به Pc (=آیتونز) مشکل باید حل بشه
//
درباره رادیو برای شافل: ظاهراً نسل سوم یه همچین چیزی داره - یعنی قطعه ای موجوده که بهش بخوره (البته در واقع بهتره بگیم شافل به اون قطعه بخوره! - با توجه به سایز!!)
این آیپاد من توی متروی قلهک اونجایی که هی برق واگن قطع و وصل می شه خاموش شد.وقتی از تو کیفم در آوردم ببینم چش شده دیدم رنگ دیسپلیش بهم ریخته!!احتمالش هست واسه همین هارد دیسکی بودن و ایناش باشه؟؟؟نویز می ندازه روش؟
این آیپاد من توی متروی قلهک اونجایی که هی برق واگن قطع و وصل می شه خاموش شد.وقتی از تو کیفم در آوردم ببینم چش شده دیدم رنگ دیسپلیش بهم ریخته!!احتمالش هست واسه همین هارد دیسکی بودن و ایناش باشه؟؟؟نویز می ندازه روش؟
یعنی دستگاهت دیگه بعد از اون به مشکل خورده و درست نشده یا موقتی بوده؟ ... " رنگ دیسپلیش" این یعنی چی ؟ متوجه نشدم.
بهرحال عجیبه ... من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم ... یعنی فرض اینه که تنها خطری که آیپاد رو در مترو تهدید می کنه اینه که دزدیده بشه !
نمیشه انکار کرد که میدان مغناطیس قوی می تونه روی این تیپ دستگاه ها تاثیر منفی بذاره ... اما باز هم نادره.
فکر کنم منظور رنگ صفحه نمایش بوده که تغییر رنگ داده و خراب شده !!!
این حالت موقتی بود و تا حالا هم همچین اتفاقی واسش نیافتاده بود!الانم کار می کنه هنور :دی
نمی دونم چه جوری توضیح بدم دیسپلیش چه جوری شد!اون صفحه ای که آیپاد رو ریست می کنی اومد(اون سیبه) بعد یه حالتی مثل وقتی که صفحه ی مانیتور رو 16 رنگه می کنی شد.
این حالت موقتی بود و تا حالا هم همچین اتفاقی واسش نیافتاده بود!الانم کار می کنه هنور :دی
نمی دونم چه جوری توضیح بدم دیسپلیش چه جوری شد!اون صفحه ای که آیپاد رو ریست می کنی اومد(اون سیبه) بعد یه حالتی مثل وقتی که صفحه ی مانیتور رو 16 رنگه می کنی شد.
خب باز خداروشکر که موقتی بوده ... البته در نتیجه همین نکته دیگه نمیشه مثلا یه عکس از مشکل بگیری تا دقیق تر معاینه بشه ...
بهرحال به نظر میاد همون اختلال در اثر نزدیک شدن به یه میدان مغناطیسی تنها توجیه مرتبط با حضور در مترو باشه ، وگرنه شاید اصلا ربطی به مترو نداشته و تصادفاً اونجا اینطوری شده ... ضمن اینکه نمی دونیم تاثیری روی دستگاه های الکترونیکی دست آدمای دیگه مسافر در اون لحظه داشته یا نه
با سلام به دوستان عزیز
من در Ipod کلاسیکم تعداد زیادی موزیک دارم همچنین فیلمهای کانورت شده. اما بدون استفاده از برنامه Itune نمیتونم اونها رو در کامپیوتر ( اگر Ipod را بعنوان یک هارد خارجی به کامپیوتر وصل کرده و فرض کنیم ) ببینم و ازشون استفاده کنم. منظورم اینه که مثلا" اگر بخوام یکی از موزیکهام را روی کامپیوتر دوستم براش کپی کنم نمیتونم . خواستم ببینم موزیکها - فیلمها - عکسها و ...... که در Ipod هستند را چطور میشه بدون برنامه Itune در کامپیوتر دید و کپی یا پاک کرد . (فرض کنید کامپیوتری برنامه Itune را نداشته باشه و Ipod را بعنوان یک درایو معمولی بشناسه )
با سلام به دوستان عزیز
من در Ipod کلاسیکم تعداد زیادی موزیک دارم همچنین فیلمهای کانورت شده. اما بدون استفاده از برنامه Itune نمیتونم اونها رو در کامپیوتر ( اگر Ipod را بعنوان یک هارد خارجی به کامپیوتر وصل کرده و فرض کنیم ) ببینم و ازشون استفاده کنم. منظورم اینه که مثلا" اگر بخوام یکی از موزیکهام را روی کامپیوتر دوستم براش کپی کنم نمیتونم . خواستم ببینم موزیکها - فیلمها - عکسها و ...... که در Ipod هستند را چطور میشه بدون برنامه Itune در کامپیوتر دید و کپی یا پاک کرد . (فرض کنید کامپیوتری برنامه Itune را نداشته باشه و Ipod را بعنوان یک درایو معمولی بشناسه )
خب قرار بوده نکته انحرافی قضیه همین باشه ! ... یعنی برای جلوگیری از کپی و تبادل آهنگ و فیلم و اینا که نقض کپی-رایت هستش چنین امکانی در آیپاد فراهم نشده ...
اما طبیعتاً برنامه های جانبی ساخته شده که کار itunes رو بکنه ؛ اما مساله اینه که "باز هم باید یه برنامه نصب کنی" و اگه خونه دوستت بری ، بهرحال به این برنامه نیاز داری و در این حالت هم دیگه چه فرقی می کنه ...
بله - کل آهنگ ها و فایل ها توی آیپاد شما وجود داره (کافیه آیپاد رو وصل کنی به PC دوستت و توی همون حالت کول دیسک mp3 ها رو سرچ کنی) ، اما مساله اینه که توی اون فولدری که آهنگ ها هستن ، هیچ اسم و نشانی از آهنگها موجود نیست و باید حتماً یکی یکی بازشون کنی و از روی اسم نمیشه چیزی فهمید ...
خب قرار بوده نکته انحرافی قضیه همین باشه ! ... یعنی برای جلوگیری از کپی و تبادل آهنگ و فیلم و اینا که نقض کپی-رایت هستش چنین امکانی در آیپاد فراهم نشده ...
اما طبیعتاً برنامه های جانبی ساخته شده که کار itunes رو بکنه ؛ اما مساله اینه که "باز هم باید یه برنامه نصب کنی" و اگه خونه دوستت بری ، بهرحال به این برنامه نیاز داری و در این حالت هم دیگه چه فرقی می کنه ...
بله - کل آهنگ ها و فایل ها توی آیپاد شما وجود داره (کافیه آیپاد رو وصل کنی به PC دوستت و توی همون حالت کول دیسک mp3 ها رو سرچ کنی) ، اما مساله اینه که توی اون فولدری که آهنگ ها هستن ، هیچ اسم و نشانی از آهنگها موجود نیست و باید حتماً یکی یکی بازشون کنی و از روی اسم نمیشه چیزی فهمید ...
متشکرم . حق با شماست همه فایلها شامل آهنگها و فیلمها و ....... در فولدری بنام Ipod control که مخفی هم هست وجود دارن اما بقول شما هیچ اسم و رسمی از آهنگها نمیبینیم و باید یکی یکی آنها را چک کنیم.
ولی راهی وجود نداره برای اینکه کاری کنیم که با سروسامان تر توی اون فولدر بنشینند که بتونیم راحتتر بهشون دسترسی داشته باشیم ؟
متشکرم . حق با شماست همه فایلها شامل آهنگها و فیلمها و ....... در فولدری بنام Ipod control که مخفی هم هست وجود دارن اما بقول شما هیچ اسم و رسمی از آهنگها نمیبینیم و باید یکی یکی آنها را چک کنیم.
ولی راهی وجود نداره برای اینکه کاری کنیم که با سروسامان تر توی اون فولدر بنشینند که بتونیم راحتتر بهشون دسترسی داشته باشیم ؟
خب اگه تگ های آهنگات مرتب و کامل باشه ، توی ویندوز مدیا پلیر اسم آهنگ ها رو نشون میده ؛ همچنین اگه توی همون محیط ویندوز فولدر حاوی موسیقی رو باز کنی و حالت view رو مثلاً روی Tiles بذاری ، بازم اطلاعات آهنگ ها رو نشون میده زیر همون اسمهای 4 حرفی ...
tirdad_60
18-09-2009, 20:30
دوستان راجع به اتصال ipod به پخش های جدید پایونیر چیزی میدونید آخه پخش ماشین من روش نوشته قابلیت اتصال ipod رو داره
ممنونم
نیکی پناهتان:40:
دوستان راجع به اتصال ipod به پخش های جدید پایونیر چیزی میدونید آخه پخش ماشین من روش نوشته قابلیت اتصال ipod رو داره
ممنونم
نیکی پناهتان:40:
در 80-90 درصد موارد ، این عبارت " اتصال به آیپاد" که روی پخش های ماشین نوشته میشه معناش اینه که ورودی استاندارد هدفون داره و شما می تونی با یه کابل 400-500 تومنی (اتصال هدفونی - که دو سرش فیش داره ) پلیرت رو (حالا آیپاد یا غیر آیپاد - هر مارکی) رو وصل کنی به پخش ماشین ...
حالا این دستگاه هم همینطوره یا واقعا اتصال مخصوص آیپاد داره رو باید دقیقا از روی مدل یا عکس قضاوت کرد ... اما کافیه ببینی ورودی چی داره
دوستان سلام
1) برنامه های کاربردی - سرگرمی و بازی برای Ipod Classic جهت دانلود سراغ ندارید ؟
2) آیا میتونم متون فارسی نوشته شده در Notepad را در Ipod بخونم ؟ اگر جواب مثبته چطور ؟
متشکرم
دوستان سلام
1) برنامه های کاربردی - سرگرمی و بازی برای Ipod Classic جهت دانلود سراغ ندارید ؟
2) آیا میتونم متون فارسی نوشته شده در Notepad را در Ipod بخونم ؟ اگر جواب مثبته چطور ؟
متشکرم
1. در مورد برنامه های جانبی قبلا یکی دوبار صحبت شده ، یه جستجویی در تالار انجام بده (با واژه کلاسیک و بازی)
2. نه - حداقل تا الان که گزارشی در این مورد نداشته ایم - این مورد هم قبلاً مورد بحث قرار گرفته ..
ساعت و تاریخ Ipod Classic من مرتب بعد از دو یا سه روز به هم ریخته و به تاریخ 1/1/05 برمیگردد. تنظیم ساعتش هم به هم میریزه. لطفا" کمک کنید.
ساعت و تاریخ Ipod Classic من مرتب بعد از دو یا سه روز به هم ریخته و به تاریخ 1/1/05 برمیگردد. تنظیم ساعتش هم به هم میریزه. لطفا" کمک کنید.
تاریخ و ساعت کامپیوترت چه وضعی داره ؟ ... اونا درسته؟
//
دقیقا چی میشه که این به قول معروف "بهم ریختگی" پیش میاد؟ ... مثل باتری تموم می کنه؟ ... reset نیاز داره ؟ ...
تاریخ و ساعت کامپیوترت چه وضعی داره ؟ ... اونا درسته؟
//
دقیقا چی میشه که این به قول معروف "بهم ریختگی" پیش میاد؟ ... مثل باتری تموم می کنه؟ ... reset نیاز داره ؟ ...
دقت نکردم. اما بقول شما ، احتمالا" مربوط به تاریخ و ساعت کامپیوترم باشه. دست شما درد نکنه. چک میکنم اگه مشکلم حل نشد دوباره مزاحم میشم.
کاملاً حق با شماست و این یه نیاز خیلی طبیعیه ... که مثلا میخوای سیستم عامل رو دوباره نصب کنی ، یا آیتونز رو منتقل کنی به یه PC دیگه و حوصله اینکه دوباره همه اون تغییرات لحاظ بشه رو نداری ... راههای متعددی برای این کار هست:
خود apple این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fkb%2FHT1751)صفحه رو در این زمینه داره ... (در نظر بگیر که کل فایل ها رو کپی میکنه - پس به فضای هارد زیادی نیاز داره)
نرم افزارهایی هم برای این کار موجوده که در این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d%2Fhowtos%2Fa%2Ftransfer_itunes.htm)لینک سه تاشون معرفی شده اند ...
اینا رو چک کن ؛ اگه بازم مشکلی داشتی بگو تا حلش کنیم ...
نرم افزارهایی که معرفی کردید برای Ipod Touch و Iphon 3G هستند. آیا برای Ipod Classic هم کاربرد دارند ؟
نرم افزارهایی که معرفی کردید برای Ipod Touch و Iphon 3G هستند. آیا برای Ipod Classic هم کاربرد دارند ؟
نخیر ... اونا برای همون مدلها هستند ... اصلاً وجه تمایز تاچ و آیفون (که پسرعمو هستند) با بقیه خانواده آیپاد همین توانایی خاصشون هستش ...
نخیر ... اونا برای همون مدلها هستند ... اصلاً وجه تمایز تاچ و آیفون (که پسرعمو هستند) با بقیه خانواده آیپاد همین توانایی خاصشون هستش ...
پس برای آیپاد کلاسیک فقط Itune وجود داره درسته ؟
آخه من با توجه به راهنماییهای شما و بقیه دوستان مشکلات آیپاد کلاسیکم را تونستم حل کنم و باهاش راحتم فقط تنها مشکل باقیمونده برام همون از بین رفتن سازماندهی PlayList هام در Itune بعد از عوض کردن ویندوزه. تونستم کپی بگیرم و حتی Backup . اما موقع نصب مجدد Itune در ویندوز جدید ، نمیدونم چطور همون سازماندهی را به Itune جدید منقل کنم یا در واقع Restore کنم.
ممنون میشم اگه دقیقتر و عملی تر راهنمایی کنید
پس برای آیپاد کلاسیک فقط Itune وجود داره درسته ؟
آخه من با توجه به راهنماییهای شما و بقیه دوستان مشکلات آیپاد کلاسیکم را تونستم حل کنم و باهاش راحتم فقط تنها مشکل باقیمونده برام همون از بین رفتن سازماندهی PlayList هام در Itune بعد از عوض کردن ویندوزه. تونستم کپی بگیرم و حتی Backup . اما موقع نصب مجدد Itune در ویندوز جدید ، نمیدونم چطور همون سازماندهی را به Itune جدید منقل کنم یا در واقع Restore کنم.
ممنون میشم اگه دقیقتر و عملی تر راهنمایی کنید
یه لحظه صبر کن ... شاید من درست متوجه این سوال یا حتی سوال قبلی نشده باشم ... من فکر می کردم اشاره ات به نرم افزارهای جانبی تاچ هستش که در تاپیک خودش بهش پرداخته شده ... اگه منظورت همون مواردی بود که در اون پست اشاره کرده بودم و شما نقل قولشون کردی (برای بک آپ گیری و..) : چرا - میشه برای کلاسیک هم ازشون استفاده کرد ...
(یکی از لینک ها انگار مشکل داره : این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نسخه سالمشه)
یه لحظه صبر کن ... شاید من درست متوجه این سوال یا حتی سوال قبلی نشده باشم ... من فکر می کردم اشاره ات به نرم افزارهای جانبی تاچ هستش که در تاپیک خودش بهش پرداخته شده ... اگه منظورت همون مواردی بود که در اون پست اشاره کرده بودم و شما نقل قولشون کردی (برای بک آپ گیری و..) : چرا - میشه برای کلاسیک هم ازشون استفاده کرد ...
(یکی از لینک ها انگار مشکل داره : این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] d%2Fhowtos%2Fa%2Ftransfer_itunes.htm)نسخه سالمشه)
بله حق با شماست و تقصیر منه که دوتا مطلب را قاطی کردم :
مطلب اول بک آپ گیری یا کپی کردن از Itune است و مطلب دوم جایگزینی نرم افزاری بجای Itune
من چون هنوز نتونستم از Itune و PlayList هایی که درست کردم بک آپ بگیرم دنبال نرم افزار دیگری بجای Itune بودم که این مشکل ( از دست دادن PlayList ها موقع عوض کردن ویندوز ) را دیگه نداشته باشه که دو تا مطلب قاطی شد
در منوهای آیپاد کلاسیکم آیتمی هست به نام Cover Flow . دوستان میدونن چیه و چطور میشه ازش استفاده کرد
GiggleClub
26-10-2009, 16:10
این عکس گویای همه چیزه!
تو آیتونز باید به هر آلبوم یه کاور اضافه کنی
در منوهای آیپاد کلاسیکم آیتمی هست به نام Cover Flow . دوستان میدونن چیه و چطور میشه ازش استفاده کرد
کافیه تگ های آهنگ هات مرتب باشه و کاور آلبوم هم برای همشون گذاشته باشی ... (حتما خودت بلدی این کار رو بکنی)
برای اضافه کردن کاور در ایتونر روی اهنگ مورد نظر راست کلیک کرده
Get info رفته و سربرگ artwork رو انتخاب کن و گزینه add رو بزن !!!
توجه داشته باش که اهنگ باید available شده باشه در ایتونز وگرنه گزینه artwork رو شما نخواهی دید ...
سوالی بود در خدمتیم ..
کافیه تگ های آهنگ هات مرتب باشه و کاور آلبوم هم برای همشون گذاشته باشی ... (حتما خودت بلدی این کار رو بکنی)
آهنگهام در آلبومهای جداگونه و مرتب هستند ولی نمیدونم برای اونا چطور کاور بذارم و کاورها رو از کجا پیدا کنم.
دوستمون a.z.p.z راهنمایهایی کرده ولی من نتونستم انجام بدم . شاید کاورها مناسب نبودن.مگه کاورها عکس با فرمت jpeg نیستند ؟
GiggleClub
27-10-2009, 17:36
برای آلبوم های خارجی که راحت تو Google image سرچ کنید اونایی که اندازشون 400*400 به بالا هستند مناسبن (توجه کن حتمن مربع باشه)
برای آلبوم های ایرانی اگه Google image جواب نداد از سایت زیر میتونی استفاده کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای گذاشتن عکس رو آلبوم هم رو آلبوم رایت کلیک میکنی و Get info رو میزنی و عکس رو درگ میکنی به قسمت Artwork
اینم عکسش:
ظاهرا دوستمون مشکل داره منم گفتم ولی نتونست البته نگفته مشکلش تو کدوم بخش هست !!! ...
برنامه های دیگه ای هم برای این کار هستن که کاور رو در موزیک قرار میده که نیازی به ایتونز نیست .
mamad gonzo
28-10-2009, 11:49
بچه ها کلاسیک 80 چنده؟
بچه ها کلاسیک 80 چنده؟
صرفاً نسخه اولیه نسل ششم کلاسیک 80 گیگ داشت ... مربوط میشه به سال پیش ... نسخه های دوم و سوم نسل ششم دیگه زیر 100 گیگ حافظه ندارن ...
حالا شما دقیقا دنبال 80 گیگ هستی؟... شاید دیگه گیر نیاد ... بهرحال اگه باشه باید حدود 250 تومن و شاید قدری بالاتر باشه...
salman24h
28-10-2009, 22:09
سلام دوست من
یه نگاهی به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بنداز. فکر کنم کمکت کنه.
mamad gonzo
29-10-2009, 12:09
صرفاً نسخه اولیه نسل ششم کلاسیک 80 گیگ داشت ... مربوط میشه به سال پیش ... نسخه های دوم و سوم نسل ششم دیگه زیر 100 گیگ حافظه ندارن ...
حالا شما دقیقا دنبال 80 گیگ هستی؟... شاید دیگه گیر نیاد ... بهرحال اگه باشه باید حدود 250 تومن و شاید قدری بالاتر باشه...
من تو کف کلاسیک بودم ولی الان که همه حافظه هاشون بالاست نانو میگیرم.
چون رفیقم کلاسیک داشت من تو کفش بودم.
الانم بیخیال کلاسیک میشم:13:
به حر حال دمت گرم:40:
به نظر من بهترین راه اینه که قبل از نصب ویندوز جدید یه کپی از شاخه MyDocument\iTtunes\iTunes Music تهیه کنی و بعد از نصب ویندوز و iTunes شاخه مورد نظر رو Replace کنی.
من که خودم همیشه این کارو می کنم.
مشکل شما تو کدوم بخش هست ؟سربرگ artwork در get info رو نداشتید ؟
سربرگ Artwork را در Getinfo دارم . اما وقتی عکسی را Add میکنم صفحه سیاه میشه و عکسی مشخص نیست
ضمنا" در سربرگ Info در قسمت Getinfo مربع مربوط به Artwork وجود نداره که عکسی را درگ کنم در آن.
سربرگ Artwork را در Getinfo دارم . اما وقتی عکسی را Add میکنم صفحه سیاه میشه و عکسی مشخص نیست
ضمنا" در سربرگ Info در قسمت Getinfo مربع مربوط به Artwork وجود نداره که عکسی را درگ کنم در آن.
چه نسخه ای از itunes رو داری؟ .. چند وقته؟ .. شاید با نصب مجددش این مشکل حل بشه ...
چه نسخه ای از itunes رو داری؟ .. چند وقته؟ .. شاید با نصب مجددش این مشکل حل بشه ...
ورژن 8.1.1.10
از زمانی که خریدمش تقریبا" دو ماهه
مجددا" نصب نکرده ام - شاید حل بشه
تو سربرگ info که نباید کاری انجام بدی و مربع مربوط به artwork که در سر برگ summary هست نه در سربرگ info ...
عجب برای من که اون مربع رو نشون میده در عین حال !!! ...
من از آیپاد کلاسیک 160 گیگابایتیم بیشتر وقتها بعنوان هارد استفاده میکنم. برای انتقال اطلاعات و ...... بهمین دلیل مدت زیادی به کامپیوترم وصله و از اون استفاده میکنم. از اونجا که وقتی آیپاد به کامپیوتر وصل میشه اتوماتیک شروع به شارژ باتری میکنه ، آیا شارژ در اینمدت طولانی( 8 تا 10 ساعت در روز ) برای باتری ضرر نداره و اگر داره چه راهی برای جلوگیری از آن پیشنهاد میکنید
من از آیپاد کلاسیک 160 گیگابایتیم بیشتر وقتها بعنوان هارد استفاده میکنم. برای انتقال اطلاعات و ...... بهمین دلیل مدت زیادی به کامپیوترم وصله و از اون استفاده میکنم. از اونجا که وقتی آیپاد به کامپیوتر وصل میشه اتوماتیک شروع به شارژ باتری میکنه ، آیا شارژ در اینمدت طولانی( 8 تا 10 ساعت در روز ) برای باتری ضرر نداره و اگر داره چه راهی برای جلوگیری از آن پیشنهاد میکنید
اساساً باتری های لیتیوم فعلی، با شارژ مداوم مشکلی ندارن ... اون قدیم بود که می گفتن بذار باتری خالی بشه کامل و بعد دوباره شارژش کن .. باتری های جدیدتر اینطوری نیستن و در اثر شارژ مکرر آسیب خاصی نمی بینن .. الان کم کم داره این قضیه جا میفته و مثلا بعضی سازنده های موبایل این رو قید می کنن حتی در راهنما که "اگه دلتون خاص هی بزنیدش به شارژ اشکالی نداره" ..
خب البته طبیعیه که از تعادل هیچکس ضرر نکرده و شما هم اگه در تمام مدت زمانی که آیپاد وصله به PC ، پای دستگاه نیستی، می تونی کامپیوتر رو طوری تنظیم کنی که زود بره به حالت standby و sleep تا شارژ آیپاد متوقف بشه.
سلام
در بیشتر فیلمهایی که کانورت کرده ام و بوسیله آیپاد کلاسیکم نگاه میکنم ، صدا و تصویر هماهنگی نداره و معمولا" صدا جلوتر است و زودتر شنیده میشه. دوستان اگه اطلاعی دارن ممنون میشم که مثل همیشه منو راهنمایی کنن . ضمنا" من با نرم افزار Xilisoft Ipod Video Converter 2.1.57 استفاده میکنم.
سلام
در بیشتر فیلمهایی که کانورت کرده ام و بوسیله آیپاد کلاسیکم نگاه میکنم ، صدا و تصویر هماهنگی نداره و معمولا" صدا جلوتر است و زودتر شنیده میشه. دوستان اگه اطلاعی دارن ممنون میشم که مثل همیشه منو راهنمایی کنن . ضمنا" من با نرم افزار Xilisoft Ipod Video Converter 2.1.57 استفاده میکنم.
عدم هماهنگی صدا و تصویر که اصطلاحا بهش میگیم unsync بودن (یا نا-سینک بودن) ، یه مشکل مرسوم موقع تبدیل فرمت فیلم هاست ... معمولاً وقتی یه نفر نرم افزار convert میخواد ما یه نرم افزار جمع و جور معرفی می کنیم که همه کارها رو خودش انجام میده ... اما در حالت حرفه ای (مثل فیلمهایی که ریپ می کنن و روی اینترنت برای دانلود میذارن) ، گاهی از 4-5 نرم افزار در طول پروسه کانورت استفاده میشه؛ چون هدف دیگه زود تمام شدن و ساده بودن نیست ، بلکه هدف رسیدن به بالاترین کیفیت ممکنه ...
ضمن اینکه قدرت پردازش دستگاه شما، پروفایلی که برای فایل کانورت شده در نظر می گیری (وضوح تصویر و بیت ریت) ، سایز فایل اولیه و طول فیلم و .. فاکتورهای موثر دیگه در این قضیه هستند..
پیشنهاد من : 1- از convertor های دیگه استفاده کنن ؛ مثل Super ... و 2- سایز فایلی که داری تبدیل می کنی چقدره؟ .. اگه مثلاً یه فیلم باشه، دیگه باید بری سمت روش های حرفه ای تر؛ مثلا کار با virtualdub
من یه آیپاد کلاسیک 80 گیگ دارم تقریبا تمیز نگهش داشتم!حدودا چند ازم میخرنش مزنه چقدره؟البته نمی خوام بفروشمش چون به عنوان هارد اکسترنال هم میشه ازش استفاده کرد!!:دی
ظاهرا دیسکانتینیو شده و دیگه تولید نمی شه!پارسال 225000 ت خریدمش.
GiggleClub
18-11-2009, 13:26
تقریبن ۱۳۰ میخرن
من یه آیپاد کلاسیک 80 گیگ دارم تقریبا تمیز نگهش داشتم!حدودا چند ازم میخرنش مزنه چقدره؟البته نمی خوام بفروشمش چون به عنوان هارد اکسترنال هم میشه ازش استفاده کرد!!:دی
ظاهرا دیسکانتینیو شده و دیگه تولید نمی شه!پارسال 225000 ت خریدمش.
خب این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رفیقمون ظاهراً دنبال یه کلاسیک با قیمت مناسب بود ، باهاش ارتباط برقرار کن شاید هر دوتاتون به نتیجه ای که خواستید برسید.
دوستان ببخشید برای سایر ایپاد ها غیر از تاچ منظور هست برای ریستور کردن که کافی هست روی ریستور در ایتونز کلیک کرده و اپدیت کرد ... اما بعضی جاها یه داستان هایی درباره ریکاوری مود شنیدم یعنی سایر ایپادها هم توی ریکاوری مود باید برد یا میشه برد و دلیلش چیه ؟ ...
.......................
راستی برنامه های مختلفی برای تبادل اطلاعات بدون ایتونز هست ... میخواستم بدونم کیا از چه برنامه هایی استفاده کردند و بنظرشون کدوم بهتره ؟ ...
ممنون ... سوال اولم خیلی فوریه برام .
دوستان ببخشید برای سایر ایپاد ها غیر از تاچ منظور هست برای ریستور کردن که کافی هست روی ریستور در ایتونز کلیک کرده و اپدیت کرد ... اما بعضی جاها یه داستان هایی درباره ریکاوری مود شنیدم یعنی سایر ایپادها هم توی ریکاوری مود باید برد یا میشه برد و دلیلش چیه ؟ ...
.......................
راستی برنامه های مختلفی برای تبادل اطلاعات بدون ایتونز هست ... میخواستم بدونم کیا از چه برنامه هایی استفاده کردند و بنظرشون کدوم بهتره ؟ ...
ممنون ... سوال اولم خیلی فوریه برام .
در مورد ریکاوری مُد: ما یه پیغام داریم که میگه "iTunes has detected an iPod in recovery mode" .. چاره اش هم همون restore هستش ...
//
برنامه های جایگزین itunes : قبلاً یکی دوبار بحث اش شده (اگه دوست داشتی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پست من رو بخون).. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم گزینه خوبیه ..
ممنون یعنی میخوام بدونم خودمون میتونیم به حالت ریکاوری ببریم مثل ای تاچ یه نه در بعضی موارد خودش به این حالت در میاد که چارش ریستور هست !
ممنون
ممنون یعنی میخوام بدونم خودمون میتونیم به حالت ریکاوری ببریم مثل ای تاچ یه نه در بعضی موارد خودش به این حالت در میاد که چارش ریستور هست !
ممنون
در حالت ریکاوری مد مدلهایی مثل کلاسیک، شما اختیار خاصی نداری .. صرفاً در راستای restore کردن وارد این حالت میشی. یعنی ترکیبی از دکمه ها رو می زنی تا دستگاه بتونه به PC متصل بشه برای restore کردن.
دوستان سلام
قبلا" تقاضای برنامه های بخصوص سرگرمی و بازی برای آیپاد کلاسیک 160 گیگا بایتی کرده بودم ولی پیدا نشد.خواستم ببینم هنوز هم خبری نیست؟
نه دوست من تنها ایپاد کلاسیک نسل 4 و 5 هک شدن و میشه بهشون تم و بازی و فونت اضافه کرد و ایپاد های جدید هیچ کدوم اهک نشدن در ضمن ایپاد کلاسیک برای برنامه و بازی ساخته نشده بلکه در درجه ی اول برای پخش موسیقی و فایل های تصویری ساخته شده و روی این امکانات و حافظه بالا تمرکز کرده ...
اگه دنبال برنامه و بازی هستی و نیاز داری میتونی ایپادتاچ بخری که بهترین گزینه هست !
Arash.Ajdary
24-12-2009, 14:01
برای کپی کردن فیلم و موزیک از ipod به pc میتونید از برنامه ipod2computer استفاده گنید
اینم سایت سازنده برنامه
maryam_rhm24
06-01-2010, 23:15
سلام من تازه عضو شدم یک سوال داشتم من میخام برای یکی از دوستانم ای پاد کلاسیک بگیرم ولی هیچی در موردش نمیدونم میخواستم بپرسم که قیمتش چنده؟از کجا بفهمم که اصل هستش؟و کجا میتونم بخرم؟و یک سری اطلعات کلی می خواستم ممنونم
الان اییپاد کلاسیک نسل اخر شامل 3 ظرفیت میباشد ... 120gig 160gig 180 gig ... که فقط در ظرفیت باهم تفاوت دارند ! ...
قیمت هم حدود 280 تومن .. البته 180 گیگ رو خبر ندارم چند هست ! ...
و اینکه از پاساژ پایتخت و ایران میتونید بخریدش ... البته مهم نیاز دوستتون هست که ایا به این ظرفیت و صفحه 2.5 اینچ نیاز داره یا خیر؟ وگرنه ایپاد نانو نسل 5 بسیار مقرون بصرفه تر هست و امکانات جالب تری هم داره فقط 8گیگ و 16 گیگ هست و صفحش 2.2 اینچ .... و در عوض زیباتر هست ! ... رادیو داره .. اسپیکر داره ضبط صدا داره ...voice over داره ... شتاب سنج داره ...دوربین فیلمبرداری vga داره که کیفیت خوبی داره ! ... در صورتی که کلاسیک هیچ کدوم از این امکانات رو نداره ! البته نانو 5 generation منظورم هست نه نسل های قبل ... باز با خودتون هست سوالی داشتید در خدمتم ! ...
الان اییپاد کلاسیک نسل اخر شامل 3 ظرفیت میباشد ... 120gig 160gig 180 gig ... که فقط در ظرفیت باهم تفاوت دارند ! ...
قیمت هم حدود 280 تومن .. البته 180 گیگ رو خبر ندارم چند هست ! ...
و اینکه از پاساژ پایتخت و ایران میتونید بخریدش ... البته مهم نیاز دوستتون هست که ایا به این ظرفیت و صفحه 2.5 اینچ نیاز داره یا خیر؟ وگرنه ایپاد نانو نسل 5 بسیار مقرون بصرفه تر هست و امکانات جالب تری هم داره فقط 8گیگ و 16 گیگ هست و صفحش 2.2 اینچ .... و در عوض زیباتر هست ! ... رادیو داره .. اسپیکر داره ضبط صدا داره ...voice over داره ... شتاب سنج داره ...دوربین فیلمبرداری vga داره که کیفیت خوبی داره ! ... در صورتی که کلاسیک هیچ کدوم از این امکانات رو نداره ! البته نانو 5 generation منظورم هست نه نسل های قبل ... باز با خودتون هست سوالی داشتید در خدمتم ! ...
البته نسل فعلی کلاسیک (نسل ششم) صرفاً 120 گیگ (نسخه اول) و 160 گیگ (نسخه دوم) هستش ... 180 گیگ وجود نداره.
ops بله من اشتباه کردم دو مدل 120 و 160 گیگ داره که 160 گیگ تو 2009 معرفی شد ... ولی 2007 فکر کنم 180 گیگ اومد ولی جمع کردن به دلیل مشکلاتی که داشت ...
با سلام به دوستان
چند جا واژه " جیلبرگ " دیدم.
خواستم دوستانی که اطلاع دارند لطف کنن توضیح بدن. ضمنا" من آیپاد کلاسیک 160 گیگ دارم
با سلام به دوستان
چند جا واژه " جیلبرگ " دیدم.
خواستم دوستانی که اطلاع دارند لطف کنن توضیح بدن. ضمنا" من آیپاد کلاسیک 160 گیگ دارم
جیل-برک (jailbreak) یه سری دستکاری های نرم افزاری روی آیفون و آیپاد تاچ هستش که یه سری از محدودیت های Apple رو حذف می کنه، و در نتیجه به کاربر اجازه میده به مجموعه گسترده تری از برنامه های غیررسمی دسترسی پیدا کنه ... (اگه خواستی بیشتر درباره اش بخونی کافیه همین واژه بصورت فارسی یا انگلیسی اش رو توی تاپیک مربوط به touch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سرچ کنی)
jailbreak الان مخصوص به اون دستگاه هایی از Apple هستش که سیستم عامل آیفون روش نصبه و مربوط به کلاسیک نمیشه ..
برای هک کلاسیک در نسل های قبلی، راهکارهایی با راک باکس و لینوکس ارائه شده بود، اما در نسل ششم، Apple اومد و firmware این پلیر رو حتی قوی تر از قبل کدگذاری کرد و در نتیجه دستیابی بهش و تغییرش بسیار مشکل شده ... ضمن اینکه کلاسیک صرفاً یه پلیره و مانور خاصی نمیشه روش داد، بنابراین شاید انقدرها هم ضرر نکرده باشیم.
جیلبرک jailbreak از نظر لغوی به معنی شکستن قفل فریمور مورد نظر هست و مختص mac os portable هست !!! ...
در اصل میشه یه جوری هک هم معنیش کرد که به وسیله ی اون میشه به فایل های سیستمی سیستم عامل مثل root-system-fonts و ... دسترسی پیدا کرد و برای مثال میتونید یه فایل موبایل اینستالیشن رو تو مسیر مشخص شده بریزید ...
جدا از این ها همونطور که دوستمون گفت میشه برنامه های ipa پولی رو به صورت مجانی در ایپاد تاچ یا ایفون ریخت اما حتما نیاز به فایل موبایل اینستالیشن دارید که میتونید از سایدیا دانلود کنید یا اینکه از طریق کامپیوتر تو ایپاد بریزید به وسیله ی برنامه هایی همچون: ifunbox و ...
جیل-برک (jailbreak) یه سری دستکاری های نرم افزاری روی آیفون و آیپاد تاچ هستش که یه سری از محدودیت های Apple رو حذف می کنه، و در نتیجه به کاربر اجازه میده به مجموعه گسترده تری از برنامه های غیررسمی دسترسی پیدا کنه ... (اگه خواستی بیشتر درباره اش بخونی کافیه همین واژه بصورت فارسی یا انگلیسی اش رو توی تاپیک مربوط به touch ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])سرچ کنی)
jailbreak الان مخصوص به اون دستگاه هایی از Apple هستش که سیستم عامل آیفون روش نصبه و مربوط به کلاسیک نمیشه ..
برای هک کلاسیک در نسل های قبلی، راهکارهایی با راک باکس و لینوکس ارائه شده بود، اما در نسل ششم، Apple اومد و firmware این پلیر رو حتی قوی تر از قبل کدگذاری کرد و در نتیجه دستیابی بهش و تغییرش بسیار مشکل شده ... ضمن اینکه کلاسیک صرفاً یه پلیره و مانور خاصی نمیشه روش داد، بنابراین شاید انقدرها هم ضرر نکرده باشیم.
دست شما و دوستمون Rappix درد نکنه . توضیحات کاملی بود. اما در مورد نسلها صحبت کردید ( نسل ششم یا قبل از اون ) ممکنه در مورد اونها و تقسیم بندیشون هم توضیح بدید.
ضمنا" سئوال دیگه ای هم در مورد آیپاد کلاسیک داشتم . وقتی بوسیله Itune فایلی را ( فیلم یا موزیک ) از آیپاد پاک میکنیم ، از آیپاد پاک میشه ولی در دایرکتوری Ipod Control/Muzic باقی میمونه و همین باعث میشه بعد از مدتی حجم آن دایرکتوری بالا بره. راه حذف کامل یک فیلم یا موزیک از آیپاد چیه ؟
... توضیحات کاملی بود. اما در مورد نسلها صحبت کردید ( نسل ششم یا قبل از اون ) ممکنه در مورد اونها و تقسیم بندیشون هم توضیح بدید.
ضمنا" سئوال دیگه ای هم در مورد آیپاد کلاسیک داشتم . وقتی بوسیله Itune فایلی را ( فیلم یا موزیک ) از آیپاد پاک میکنیم ، از آیپاد پاک میشه ولی در دایرکتوری Ipod Control/Muzic باقی میمونه و همین باعث میشه بعد از مدتی حجم آن دایرکتوری بالا بره. راه حذف کامل یک فیلم یا موزیک از آیپاد چیه ؟
َدرباره نسل ها : Apple از 8 و خورده ای سال قبل تا الان، تقریباً هر سال یه مدل جدید از آیپادی که الان به اسم کلاسیک می شناسیم داده بیرون (علت اینکه الان نسل 8 یا 9 نیستیم اینه که بعضی سالها همون نسل قبلی رو به اصلاحات اندک مجدداً عرضه کرد - در نتیجه میگیم نسل فلان، نسخه دوم مثلاً) .. همراه با افزایش نسل، ظرفیت دستگاه هم به تدریج زیاده شده و مثلاً از 5 و 10 گیگ در نسل اول رسیده به این اعداد فعلی.
تا قبل از نسل چهارم این ipod اسم خاصی نداشت ... صرفاً میگفتیم "ipod نسل دوم" مثلاً .. اما از نسل چهارم برای اینکه روی تمایزش تاکید بشه یه اسمی هم اون آخرش اضافه شد .. مثلاً نسل چهارم ipod photo بود، نسل پنجم رو بهش میگفتیم ipod video و نسل ششم هم که شد کلاسیک.
//
به احتمال زیاد بخاطر اینه که شما آهنگ ها رو از پلی-لیست حذف می کنی ... اینطوری طبیعیه که آهنگ همچنان در حافظه دستگاهت باقی باشه .. باید از زیر منوی devices و از توی شاخه Music پاکش کنی.
وقتی در منو آیپاد کلاسیک روی هر کدام ار آیتمها رفته و مکث کوتاهی کنیم ، تصویرهایی از محتویات آن آیتم نمایش داده میشه. مثلا" روی FOTO بصورت رندم ، عکسها نمایش داده میشود و یا روی MOVIE باز هم بصورت رندم عکسهایی از صحنه های فیلمها بصورت کوتاه و گذرا ، نمایش داده میشود. چطور میتونم جلوی اینکار را بگیرم.
وقتی در منو آیپاد کلاسیک روی هر کدام ار آیتمها رفته و مکث کوتاهی کنیم ، تصویرهایی از محتویات آن آیتم نمایش داده میشه. مثلا" روی FOTO بصورت رندم ، عکسها نمایش داده میشود و یا روی MOVIE باز هم بصورت رندم عکسهایی از صحنه های فیلمها بصورت کوتاه و گذرا ، نمایش داده میشود. چطور میتونم جلوی اینکار را بگیرم.
شک دارم راهی وجود داشته باشه ... من که تا حالا چیزی در این مورد ندیده ام ... بگرد ببین گزینه با موضوع switch view داری یا نه .. شک دارم.
دوستان سلام
میخواستم کابل TV برای آیپد کلاسیک 160 گیگم بخرم. لطفا" اگه کسی اطلاعی داره آدرس نمایندگی اپل را میخواستم. آدرس دقیق را لطفا" ، چون میخوام از شهرستان بیام
اپل که نمایندگی نداره ولی سرچ کن اپل ایپاد یه سایت میاد برای ایپاد اپل هست از اونجا بپرس برات میفرستن فکک کنم به خاطر کابل میخوای بیای تهران ؟ :دی
خوش اومدی برو پایتخت کریستال دیجیتال و . اکثرا دارن !
اپل که نمایندگی نداره ولی سرچ کن اپل ایپاد یه سایت میاد برای ایپاد اپل هست از اونجا بپرس برات میفرستن فکک کنم به خاطر کابل میخوای بیای تهران ؟ :دی
خوش اومدی برو پایتخت کریستال دیجیتال و . اکثرا دارن !
دست شما درد نکنه . خیر بخاطر کابل نمیخوام بیام تهران. کار دیگری دارم ولی خواستم کابل هم تهیه کنم. اگه آدرس دقیقتر بدهید ممنون میشم
دست شما درد نکنه . خیر بخاطر کابل نمیخوام بیام تهران. کار دیگری دارم ولی خواستم کابل هم تهیه کنم. اگه آدرس دقیقتر بدهید ممنون میشم
طبقه همکف - واحد 22 ---- 88791899-------زنگ بزن قیمت بگیر
میخواستم از منوی Contacts در IPOD Classic استفاده کنم . لطفا" راهنمایی کنید. ممنون
میخواستم از منوی Contacts در IPOD Classic استفاده کنم . لطفا" راهنمایی کنید. ممنون
خیلی قابلیت خاصی نیست .. حداقل من بعد از این همه سال و این همه پلیر که عوض کرده ام کاربردی براش نداشته ام.. بخصوص که همه ما یه موبایل هم داریم که اگه لازم باشه میشه از اون استفاده کرد که هم سرراست تره و هم دم دست تر..
خلاصه اش اینه که شما اگه توی Outlook یا Express یا Address Book یه سری اسم و آدرس و اینا داشته باشی میتونی sync شون کنی توی ipod ات...
مراحل کار هم بطور کامل تر اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ذکر شده. (میری به زبانه Contacts -- برنامه رو انتخاب میکنی و sync می کنی)
آیا میتونم از امکان Contacts در آیپد کلاسیک بعنوان دفترچه تلفن استفاده کنم. آدرسها و شماره تلفنها را میخوام در آیپدم داشته باشم . چکار کنم ؟
آیا میتونم از امکان Contacts در آیپد کلاسیک بعنوان دفترچه تلفن استفاده کنم. آدرسها و شماره تلفنها را میخوام در آیپدم داشته باشم . چکار کنم ؟
بله - میتونی این کار رو بکنی (به انگلیسی البته) ... اصلاً contacts به همین معنا و واسه همین کاره دیگه ..
//
برای انجام این کار هم پست بالایی من رو ببین.
سلام - سال نو مبارک
من قبلا"در آیتونز 9 برای آیپاد کلاسیکم Playlist ساخته و موزیکها و فیلمهایم را دسته بندی کرده و در فولدرهایی گذاشته بودم. حالا هم میخواهم مثلا" در فولدر موزیکم یک فولدر دیگه ای بسازم و موزیکهای دیگری را بریزم توش( قبلا" اینکار را کرده ام) ولی حالا نمیشه . یعنی در واقع روشش را فراموش کرده ام. لطفا" راهنمایی کنید
سلام - سال نو مبارک
من قبلا"در آیتونز 9 برای آیپاد کلاسیکم Playlist ساخته و موزیکها و فیلمهایم را دسته بندی کرده و در فولدرهایی گذاشته بودم. حالا هم میخواهم مثلا" در فولدر موزیکم یک فولدر دیگه ای بسازم و موزیکهای دیگری را بریزم توش( قبلا" اینکار را کرده ام) ولی حالا نمیشه . یعنی در واقع روشش را فراموش کرده ام. لطفا" راهنمایی کنید
من شاید درست متوجه سوال نشدم .. یعنی میخوای توی حافظه دستگاه فولدر در فولدر ایجاد کنی؟ .. یا اینکه میخوای از طریق آیتونز توی یه پلی لیست یه پلی لیست دیگه ایجاد کنی فرضاً؟
من شاید درست متوجه سوال نشدم .. یعنی میخوای توی حافظه دستگاه فولدر در فولدر ایجاد کنی؟ .. یا اینکه میخوای از طریق آیتونز توی یه پلی لیست یه پلی لیست دیگه ایجاد کنی فرضاً؟
میخوام توسط آیتونز توی یه پلی لیست چند تا فولدر درست کنم که توی فولدرها ، فایلهای موسیقی ( تراکها ) رو بریزم. مثلا" :
توی پلی لیست Muzic سه تا فولدر Rock - Pop - Classic درست کنم . توی فولدر Classic باز هم دو تا فولدر بنامهای بتهوون و موتزارت درست کنم و توی هر کدومش چند تا تراک از یک آلبوم بریزم. قبلا" اینکار رو کرده ام و الان ساختار آیتونزم همینطوره ولی حالا که میخوام اضافه کنم ( مثلا" فولدر چایکوفسکی ) یادم رفته و نمیتونم انجام بدم !!!!!!
میخوام توسط آیتونز توی یه پلی لیست چند تا فولدر درست کنم که توی فولدرها ، فایلهای موسیقی ( تراکها ) رو بریزم. مثلا" :
توی پلی لیست Muzic سه تا فولدر Rock - Pop - Classic درست کنم . توی فولدر Classic باز هم دو تا فولدر بنامهای بتهوون و موتزارت درست کنم و توی هر کدومش چند تا تراک از یک آلبوم بریزم. قبلا" اینکار رو کرده ام و الان ساختار آیتونزم همینطوره ولی حالا که میخوام اضافه کنم ( مثلا" فولدر چایکوفسکی ) یادم رفته و نمیتونم انجام بدم !!!!!!
همم .. من دیده ام که مثلاً فولدرهایی بسازی و بعد توی این فولدرها پلی لیست بذاری. (یعنی به هدف اینکه مدیریت بهتری روی پلی لیست هات داشته باشی) .. همین رو می خوای؟
همم .. من دیده ام که مثلاً فولدرهایی بسازی و بعد توی این فولدرها پلی لیست بذاری. (یعنی به هدف اینکه مدیریت بهتری روی پلی لیست هات داشته باشی) .. همین رو می خوای؟
بله . دقیقا" . عرض کردم که قبلا" اینکار را کرده ام حالا میخوام به همون ساختار یک فولدر دیگه ای اضافه کنم ولی فراموش کرده ام و نمیتونم.
بله . دقیقا" . عرض کردم که قبلا" اینکار را کرده ام حالا میخوام به همون ساختار یک فولدر دیگه ای اضافه کنم ولی فراموش کرده ام و نمیتونم.
والا ساختن فولدر رو که بلدی .. از منوی فایل گزینه new folder .. حالا اگه روی اون فولدر کلیک کنی تا highlight بشه و بعد دوباره new folder رو بزنی، یه subfolder توی اون فولدر درست می کنه ... طریقه انتقال پلی لیست و اینا هم که بلدی، کافیه بکشی شون توی اون.. همین رو منظورته؟
والا ساختن فولدر رو که بلدی .. از منوی فایل گزینه new folder .. حالا اگه روی اون فولدر کلیک کنی تا highlight بشه و بعد دوباره new folder رو بزنی، یه subfolder توی اون فولدر درست می کنه ... طریقه انتقال پلی لیست و اینا هم که بلدی، کافیه بکشی شون توی اون.. همین رو منظورته؟
آره ولی به این سادگی که میگی نیست !!
توی آیتونز وقتی از منوی File گزینه New Folder را انتخاب کنی ، توی Play List آیتونز ، یک فولدر جدید درست میشه. حالا آیپاد را به کامپیوتر وصل میکنی و در آیتونز ظاهر میشه . مشکل من انتقال این فولدر به آیپاده . اون روش بگیر و بکش به آیپاد ، را امتحان کردم جواب نمیده .
توی آیتونز وقتی از منوی File گزینه New Folder را انتخاب کنی ، توی Play List آیتونز ، یک فولدر جدید درست میشه. حالا آیپاد را به کامپیوتر وصل میکنی و در آیتونز ظاهر میشه . مشکل من انتقال این فولدر به آیپاده . اون روش بگیر و بکش به آیپاد ، را امتحان کردم جواب نمیده .
پس من راهی به نظرم نمی رسه؛ شرمنده ..
اگه خودت مشکل زبان نداری که بهتر، اما اگه خواستی سوال رو در فوروم هایی مثل ilounge.com که خوراکشون بحث های مربوط به آیپاد هستش مطرح کنی، بگو تا سوالش رو به انگلیسی برات بنویسم ..
دوست من دقیقا یه خورده واضح تر بگی میتونم کمکت کنم ! ...
شما میخوای یه فولدر رو تو ایتونز ادد کنی بعد تو یه پلی لیست بریزی ؟ ...
اگه این هست شما وقتی یه فولدر از اهنگ که مثلا یه البوم هست رو تو ایتونز هست رو ادد میکنی اسم البوم رو سرچ میکنی بعد با ctrl همه رو مارک میکنی و میکشی تو اون پلی لیست جدید که تو ایتونز ساختی بعد ایپاد رو که وصل کردی ازتو ایتونز میری تو ایپاد قسمت music جلوی اون پلی لیست جدید تیک میزنی بعد سینک میکنی تیکه اخرو باید حتما انجام بدی ...
این روش کلی هست حالا من نمیدونم کجاش رو مشکل داری بگو اینجا بهت کمک میکنم ... :40:
D o l f i n
14-04-2010, 14:53
سلام میشه اخرین قیمت با حافظه های مختلف رو ذکر کنید؟
سلام خسته نباشيد
من يك ipod classic 80 گيكا دارم چند وقت پيش از سرش توي آب افتاد و بعد از اينكه چند روز تو كيسه برنج گذاشتمش و به شارج ميزنم. شارج ميكرد اما پر نميشه . و خيلي خيلي كم شارج ميكنه.
ميخوام بدونم چه جور ي ميشه درستش كرد آيا قابل تعمير است
سلام میشه اخرین قیمت با حافظه های مختلف رو ذکر کنید؟
الان اونچه در بازار دیده میشه 160 گیگ (که میشه نسل 6) هستش که ظاهراً زیر 300 تومنه (280 تومن آخرین قیمتی که دارم)
سلام خسته نباشيد
من يك ipod classic 80 گيكا دارم چند وقت پيش از سرش توي آب افتاد و بعد از اينكه چند روز تو كيسه برنج گذاشتمش و به شارج ميزنم. شارج ميكرد اما پر نميشه . و خيلي خيلي كم شارج ميكنه.
ميخوام بدونم چه جور ي ميشه درستش كرد آيا قابل تعمير است
خب ایراد اگه سخت افزاری باشه دیگه از دست شما کاری برنمیاد و باید باز بشه توسط یه نفر که به تعمیرش تسلط داره.. اگه تهران هستی، پاساژ پایتخت برو ببین تعمیرکار چی هست؟(از فروشنده ها بپرس -- اگه دلشون رو بدست بیاری جواب میدن!) ... آنلاین هم میشه دنبال مرکز تعمیر گشت..
alirezaer
16-04-2010, 18:09
دوستان من یک Ipod 30GiG دارم.
دیگه باتریش کار نمی کنه و دائم هم که به شارژ میزنمش بازم کار نمی کنه.
چقدر هزینه باطریش هست؟
دوستان من یک Ipod 30GiG دارم.
دیگه باتریش کار نمی کنه و دائم هم که به شارژ میزنمش بازم کار نمی کنه.
چقدر هزینه باطریش هست؟
30 گیگ؟ .. پس یعنی باید در بهترین حالت، آیپاد شما نسل 5 باشه که میشه 2006 تقریباً .. یعنی بیشتر از 3 سال کار کرده... خب 3 سال زمان طبیعی واسه یه عمر باتری هستش.. معنی اش این نیست که بعد از 3 سال پودر میشه(!) ولی اصولاً افت عمر باتری محسوس میشه، بخصوص اگه از باتری مواظبت حسابی نشه (که میشه نحوه استفاده 80-90 درصد کاربرها!) .. اما شما میگی اصلاً دیگه کار نمی کنه .. یعنی اصلاً دیگه روشن هم نمیشه؟
بهرحال هزینه تعویض باتری باید 50 تومن به بالا بیفته، تازه اونم اگه گیر بیاری باتری یه دستگاه که چند نسل قدیمی هستش. شاید نیارزه.
پس من راهی به نظرم نمی رسه؛ شرمنده ..
اگه خودت مشکل زبان نداری که بهتر، اما اگه خواستی سوال رو در فوروم هایی مثل ilounge.com که خوراکشون بحث های مربوط به آیپاد هستش مطرح کنی، بگو تا سوالش رو به انگلیسی برات بنویسم ..
دوست من دقیقا یه خورده واضح تر بگی میتونم کمکت کنم ! ...
شما میخوای یه فولدر رو تو ایتونز ادد کنی بعد تو یه پلی لیست بریزی ؟ ...
اگه این هست شما وقتی یه فولدر از اهنگ که مثلا یه البوم هست رو تو ایتونز هست رو ادد میکنی اسم البوم رو سرچ میکنی بعد با ctrl همه رو مارک میکنی و میکشی تو اون پلی لیست جدید که تو ایتونز ساختی بعد ایپاد رو که وصل کردی ازتو ایتونز میری تو ایپاد قسمت music جلوی اون پلی لیست جدید تیک میزنی بعد سینک میکنی تیکه اخرو باید حتما انجام بدی ...
این روش کلی هست حالا من نمیدونم کجاش رو مشکل داری بگو اینجا بهت کمک میکنم ... :40:
یه عکس از صفحه کامپیوترم وقتی آیپدم وصله ، گرفته ام که گویای سئوالمه ولی نمیدونم چطور باید اینجا بذارمش. اگه بتونم بذارمش کمک خوبیه برای واضحتر شدن سئوالم.
خوب بذار یه جا اپلود کن اینجا بذار ...
آپ.وطن دانلود . کام/ایمیجز/3j0d2za5jd4j2r8r0uz.ج پ جی
gilmourish
04-05-2010, 07:51
سلام
میخواستم ببینم چطور میشه من ویدیو هایی رو که میکشم رو آیپد رو مدیریت کنم ؟مثلا من وقتی tv show رو میکشم آیپاد، به همراه کلیپا و تمام ویدیو ها همه از یه جا پخش میشه ...میخواستم هرچیزی (تو قسمت ویدیو مخصوصا) سر جای خودش باشه
سلام
میخواستم ببینم چطور میشه من ویدیو هایی رو که میکشم رو آیپد رو مدیریت کنم ؟مثلا من وقتی tv show رو میکشم آیپاد، به همراه کلیپا و تمام ویدیو ها همه از یه جا پخش میشه ...میخواستم هرچیزی (تو قسمت ویدیو مخصوصا) سر جای خودش باشه
یعنی میخوای توی آیپادت یه سری فایل های ویدئویی توی یه گروه باشن و یه سری دیگه توی یه گروه دیگه؟
gilmourish
08-05-2010, 11:23
نه ببین از توی آپاد وقتی وارد ویدیو میشی چن تا گزینه هست، مووی ،تی وی شو و ویدیو کلیپ و ...من میخوام فایل های مثلا سریالم رو از تو تی و شو یا فیلم هام رو از تو مووی و ویدیو هامو از ویدیو کلیپ اجرا کنم
نه ببین از توی آپاد وقتی وارد ویدیو میشی چن تا گزینه هست، مووی ،تی وی شو و ویدیو کلیپ و ...من میخوام فایل های مثلا سریالم رو از تو تی و شو یا فیلم هام رو از تو مووی و ویدیو هامو از ویدیو کلیپ اجرا کنم
همون دیگه .. میخوای category اینا رو خودت تغییر بدی ... اولاً که باید itunes ات نسخه 8 به بالا باشه .. ظاهراً نسخه های پایین تر توانایی تغییر اون تگ ها رو نداره... شما وقتی properties می گیری، یه زبانه داری به نام options ، اونجا باید از گزینه media kind مشخص کنی که میخوای شو باشه یا مووی یا موزیک ویدئو ..
اگه به انگلیسی تسلط داری اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو برای مطالعه بیشتر ببین.
gilmourish
09-05-2010, 08:41
همون دیگه .. میخوای category اینا رو خودت تغییر بدی ... اولاً که باید itunes ات نسخه 8 به بالا باشه .. ظاهراً نسخه های پایین تر توانایی تغییر اون تگ ها رو نداره... شما وقتی properties می گیری، یه زبانه داری به نام options ، اونجا باید از گزینه media kind مشخص کنی که میخوای شو باشه یا مووی یا موزیک ویدئو ..
اگه به انگلیسی تسلط داری اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] index.php%2Farticles%2Fcomments%2Fthe-complete-guide-to-managing-itunes-videos%2F)رو برای مطالعه بیشتر ببین.
دستت شما درد نکنه لطف کردی
hormozan m
05-06-2010, 11:56
سلام. میشه بگید که قیمت ipod classic چقدره؟؟؟؟؟ مرسی:10:
اخرین مدل 160 گیگ رو حدود 270 تومن میتونید از پاساژ پایتخت پیدا بکنید دوست من !
سلام,می خواستم بدونم برای آپدیت کردن آیپاد با آیتونز،میشه بوسیله ی آیتونز از آیپاد بکاپ گرفت؟؟نرم افزار مطمعن برای بکاپ کدومه؟
بعد اینکه شما پیشنهاد می کنید آپدیت کردنش رو؟
:20:
خوب بالاخره علاوه بر اینکه اپیدت باعث رفع یکسری از باگ ها میشه یه سری امکانات رو هم اضافه میکنه حتی تو قسمت تنظیمات
برای مثال نانو فریمور 1 با فریمور 1.0.2 این هست که یه چندتا گزینه اضافه تو قسمت playback اضافه شده ...
اپدیت کنی چه بهتر ! ...
اولا که خود ایتونز باید اتوماتیک بک اپ بگیره اگرم نگیره خودت از تو ایتونز میتونی بک اپ بگیری و بعد از اپدیت restore from back up رو بزنی تا اطلاعاتت منتقل بشه ! ...
Acro-Crown
22-07-2010, 11:42
برا جلوگیری از خط و خش پشت آیپاد چه راه هایی هست؟من هنوز جرئت نکردک دستگاه رو از تو کاور پلاستیکی خودش در بیارم!
:11:
سلام!
اینویزیبل شیلد بهترین راه ممکن هست!
Acro-Crown
22-07-2010, 17:01
سلام!
اینویزیبل شیلد بهترین راه ممکن هست!
ممنون از جوابتون حدود قیمت هم برا تهران داریذ؟
اینویزیبل شیلد برای کلاسیک خیلی کمه زیاد گیر نمیاد بیشتر برای تاچ هست ....
یه سری به پایتخت بزن شاید باشه اگرم باشه کمتر از 25 تومن نیست ...
سلام
این سئوالم رو قبلا" پرسیده بودم ولی به نتیجه نرسیدم. تو اینمدت هم گرفتار بودم و آیپدم رو بیخیال شده بودم . ولی دوباره مطرح میکنم لطفا" جواب بدید . ضمنا" عکسی از صفحه آیتونز هم آپلود کردم که سئوالم رو واضحتر میکنه ( البته امیدوارم ) آدرسش اینه :
یا
یا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدتهاست سئوالم رو مطرح کرده ام ولی هیچ جوابی نیست . اصلا" این پست فعاله . لطفا" جواب بدید
درود
سلام. چشم حتما a.z.p.z عزیز:10:
درود
سلام. چشم حتما a.z.p.z عزیز:10:
ممنون ولی اخرشم نگفتی که :31: منتظرم...
ممنون ولی اخرشم نگفتی که :31: منتظرم...
درود/
سلام رفیق:10:
از appleshopping.ir گرفتم. قیمتاش مقطوع ِ. واقعا قیمتاش منصفانه است. 275 تومن گرفتم. در صورتی که سایت های دیگه 300 به بالا میدن!!! آی تاچ 4g 32 رو هم 420 تومن میده.
در ضمن ممنون که به سوال های برو بچ جواب میدی. راستی من با سینک کردن ویدئو مشکل دارم. چه جوری باید سینک کرد. آخه بعضی ها رو میخونه، بعضی ها رو نه! یا اصلا چجوری باید به قسمت movies اد کرد!!؟
برای سینک کردن باید فرمت mpeg4 باشه و باید ببینی کدکش چی هست تو سایت اپل زده چه چیزهایی رو ساپورت میکنه ...
من نمیدونم تو فیلم هارو کانورت میکنی بعد ادد میکنی و سینک میکنی؟...
در مورد اینکه چه جوری باید ادد کرد من خودم کلاسیک ندارم اطلاعی ندارم ولی رو فایل راست کلیک کن تو ایتونز بعد برو توی
get info یه کادری باید داشته باشه ببین میتونی اونجا عوضش کنی یا نه چون همچین چیزی برای اهنگ ها هست که میتونی به پادکست ها و ... تبدیلشون بکنی!
سلام
چند وقتی است که وقتی آیپد کلاسیکم را به کامپیوتر وصل میکنم اونرو شناسایی میکنه ، آیتونز هم بالا میاد و اونرو میشناسه اما سریعا" ارتباط قطع میشه و آیپد Eject میشه. آیتونز 10 استفاده میکنم .قبلا" مشکلی نداشت اما چند وقته اینجوری شده. لازم به ذکره که وقتی آیتونز را Unistall میکنم دیگه ارتباط قطع نمیشه ولی وقتی آیتونز را نصب میکنم اینجوری میشه. قبلا" آیتونز 8 و بعد 9 و الان 10 را دارم.
آیتونز 9 را هم نصب کردم ولی ایندفعه پیغام میده که : چون Library با ورژن بالاتر آیتونز ادیت شده ، نمیتونم آنرا بخونم
ارتباطم با آیپدم قطع شده لطفا" کمک کنید:41:
سلام
چند وقتی است که وقتی آیپد کلاسیکم را به کامپیوتر وصل میکنم اونرو شناسایی میکنه ، آیتونز هم بالا میاد و اونرو میشناسه اما سریعا" ارتباط قطع میشه و آیپد Eject میشه. آیتونز 10 استفاده میکنم .قبلا" مشکلی نداشت اما چند وقته اینجوری شده. لازم به ذکره که وقتی آیتونز را Unistall میکنم دیگه ارتباط قطع نمیشه ولی وقتی آیتونز را نصب میکنم اینجوری میشه. قبلا" آیتونز 8 و بعد 9 و الان 10 را دارم.
آیتونز 9 را هم نصب کردم ولی ایندفعه پیغام میده که : چون Library با ورژن بالاتر آیتونز ادیت شده ، نمیتونم آنرا بخونم
ارتباطم با آیپدم قطع شده لطفا" کمک کنید:41:
آیا آیتونز 10 رجستری میخواد یا بصورت مجانی مثل آیتونز 8 و 9 قابل استفاده است ؟ شاید اشکالم ( که در بالا قید کردم ) همین باشه ولی من جایی ندیدم که ورژن 10 چیزی بخواد. اگه کسی اطلاعی داره لطفا" راهنمایی کنید
آیا آیتونز 10 رجستری میخواد یا بصورت مجانی مثل آیتونز 8 و 9 قابل استفاده است ؟ شاید اشکالم ( که در بالا قید کردم ) همین باشه ولی من جایی ندیدم که ورژن 10 چیزی بخواد. اگه کسی اطلاعی داره لطفا" راهنمایی کنید
نه عزیز چیزی نمیخواد میتونی راحت دانلود کنی البته ورژن بالاتر از 10 هم الان منتشر شده !....
نه عزیز چیزی نمیخواد میتونی راحت دانلود کنی البته ورژن بالاتر از 10 هم الان منتشر شده !....
خوب اگه اینطور باشه فکر میکنی مشکل من چیه ؟ الان ارتباطم با آیپدم قطع شده . لطفا" کمکم کنید
خوب اگه اینطور باشه فکر میکنی مشکل من چیه ؟ الان ارتباطم با آیپدم قطع شده . لطفا" کمکم کنید
جوابت رو تو اون تاپیک هم دادم باید رو یه سیستم دیگه وصل بکنی و وقتی که ایتونز اومد بری تو سر برگ summary و بعد گزینه manually رو بزنی درست میشه!
درایور ایپادرو هم از سیستمت پاک کن...
جوابت رو تو اون تاپیک هم دادم باید رو یه سیستم دیگه وصل بکنی و وقتی که ایتونز اومد بری تو سر برگ summary و بعد گزینه manually رو بزنی درست میشه!
درایور ایپادرو هم از سیستمت پاک کن...
دست شما درد نکنه جواب رو توی تاپیک دیدم و سئوال دیگه ای مطرح کردم . لطفا" تو اون تاپیک جوابم را بدید . ممنون
J.Naderiii
15-11-2010, 22:33
سلام
این آیپاد کلاسیک صدای خاصی میده مثل صوت کوتاه البته بعضی وقت ها صدا میده.
میخواستم بدونم این صدا طبیعیه؟
ممنون.
سلام
این آیپاد کلاسیک صدای خاصی میده مثل صوت کوتاه البته بعضی وقت ها صدا میده.
میخواستم بدونم این صدا طبیعیه؟
ممنون.
برای خودمم همین صورت هست ولی نه همیشه احتمالا برای هارد دیسک درایوش هست ...
سلام
IPOD من هیچ فایلی رو نشون نمی ده چیکار کنم "
سلام
من یه Ipod classic 80g دارم برنامه هاش خراب شده بود دادم واسم ری استور کردن ولی الان وقتی به سیستم وصل میکنم هیچی شناسایی نمیشه !!!
اگه میشه کمک کنین
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.