ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا rollover image کند لود میشن

MAXXX
20-12-2008, 22:15
سلام
من معمولا از کد هایه جاوا استفاده نمیکنم
و چیزی هم بارم نیست :31:
تو این وبسایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون پایین کتگوری
تصاویر rollover استفاده کردم ولی خیلی کند هستن
و چند ثانیه طول میکشه تا تصویر عوض بشه
مشکل از چیه؟
این کد شونه البته دریم ویور زحمت نوشتنشون رو کشیده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

eAmin
20-12-2008, 23:39
سلام.

مشکلی نیست دوست عزیز، بالاخره عکسها باید اول لود بشن تا در کش مرورگر قرار بگیرن.

MAXXX
21-12-2008, 15:34
اخه من وقتی صفحه کاملا لود شد و اون یارو که میچرخه متوقف شد میرم رو عکس بازم طول میکشه تا لود بشه
شما تست کردین ؟ عادی بود ؟

eAmin
21-12-2008, 17:55
آره با تمامی مرورگرها تست شده و هیچ مشکلی از این بابت نداشت!

TemplateMonster
21-12-2008, 18:20
قضیه اینه که این عکسا زمانی شروع به لود شدن می‌کنن که موس روشون بره، و در غیر این‌صورت لود نمی‌شن. از تکنیک CSS Sprite استفاده کنی بهتره. حجم کمتری می‌گیره، نیازی به جاوااسکریپت نیست، و تعداد درخواست‌های ارسال شده به سرور هم کم می‌شه و در نتیجه سرعت لود می‌ره بالا.

MAXXX
22-12-2008, 18:22
ممنون دوستان پس این عکس هایی که موس میره روشون مثل جن عوض میشن چی میکنن ؟ البته به جز فلش
یه روشی وجود نداره وقتی صفحه داره لود میشه این عکسها یه جوری Pre load بشن و دیگه نخواد منتظر رفتن موس روشون باشن؟
راستی اگه از روش cssn و hover استفاده کنم سریعتر نمیشه ؟

قضیه اینه که این عکسا زمانی شروع به لود شدن می‌کنن که موس روشون بره، و در غیر این‌صورت لود نمی‌شن. از تکنیک CSS Sprite استفاده کنی بهتره. حجم کمتری می‌گیره، نیازی به جاوااسکریپت نیست، و تعداد درخواست‌های ارسال شده به سرور هم کم می‌شه و در نتیجه سرعت لود می‌ره بالا.
سلام
یه مقاله در مورد این تکنیک خوندم و لی راستش نگرفتم چی میگه
میگفت به جایه چند تا تصویر از یه تصویر استفاده کنید اونوقت وقتی موس میره رویه یکی از گزینه ها همه تصویر ها با هم عئوض میشن که البته فعلا همینطوری یه نگاه کردم حالا بیشتر روش کار میکنم
شایدم زدم تو کاره فلش

eAmin
22-12-2008, 18:38
ممنون دوستان پس این عکس هایی که موس میره روشون مثل جن عوض میشن چی میکنن ؟ البته به جز فلش
یه روشی وجود نداره وقتی صفحه داره لود میشه این عکسها یه جوری Pre load بشن و دیگه نخواد منتظر رفتن موس روشون باشن؟
راستی اگه از روش cssn و hover استفاده کنم سریعتر نمیشه ؟

سلام
یه مقاله در مورد این تکنیک خوندم و لی راستش نگرفتم چی میگه
میگفت به جایه چند تا تصویر از یه تصویر استفاده کنید اونوقت وقتی موس میره رویه یکی از گزینه ها همه تصویر ها با هم عئوض میشن که البته فعلا همینطوری یه نگاه کردم حالا بیشتر روش کار میکنم
شایدم زدم تو کاره فلش
متداول ترینش به نظر من همون CSS Sprite ه، ولی برای پر لود کردن می تونی از جاوااسکریپت استفاده کنی، یا از تگ img استفاده کنی و براش display:none در نطر بگیری تا نمایش داده نشه. ( البته جاوااسکریپت پیشنهاد می شه. )

google: javascript image preload