PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمــــــــک html

mehr film
20-12-2008, 20:25
سلام به همه ی دوستان عزیز . یه وبلاگ هست که میشه گفت قالبش رو خودم طراحی کردم
با Expression Web کار میکنم .
الان میخوام اسمم رو بزنم پایینه وبلاگ و از تگ <p> استفاده کردم ولی هر کاری میکنم نمایش داده نمیشه وقتی از تو خود برنامه preview میگیرم نشون داده میشه ولی وقتی کد رو کپی میکنم تو بلاگفا نمایش داده نمیشه .
و میخواستم بدونم چه جوری وقتی اسم رو میزم اتوماتیک که پست ها زیاد میشه و روبه پایین میاد اونم با پست ها بیاد پایین و ثابت نمونه ممنون میشم راهنمایی کنید .

mehr film
22-12-2008, 16:59
کسی تو انجمن به این بزرگی و افراد تو اون نبود که جوابه من رو بده ؟

mehr film
23-12-2008, 17:47
شنیده بودم فعالیت forum پایین اومده ولی فکر نمیکردم تا این حد که دوستانی که همه طراح سایت و دستی در کد نویسی سایت دارند نتونن یه تگ به من معرفی کنن.
از خیرش گذشتیم

as13851365
24-12-2008, 12:51
اولا شما یک عنوان مناسب باید انتخاب کنید

در ثانی شما که تونستید قالب رو ویرایش کنید خوب حتما به html وارد هستید اگر این طوری هست خوب این مشکلی که دارید خیلی ابتدایی است چرا خودتان نمی تونید درستش کنید ؟

شما اول مشخص کنید که آیا بعد از این که قالب رو آپلود می کنید نام شما از قالب حذف می شه یا نه فقط مخفی هستش ؟
منظورم این است که شما یک بار قالب رو آپلود کنید بعد به وبلاک بروید و سورس وبلاک رو ببینید و دنبال اسم خودتان بگردید ببینید آیا اسم شما هست یا نه ؟
اگر اسم شما بود که احتمالا اون قسمتی که می خواهید اسم شما رو نشون بده به صورت مخفی هستش Visible=false
اگر اسم شما نبود که حتما جای مناسبی نمی نویسید و بلاکفا اون قسمت رو حذف می کنه

mehr film
24-12-2008, 21:58
عنوان مناسب دوست عزیز یه 1 کیلومتری میشد .
شما بیل گیتس رو هم در نظر بگیری یه چیزایی هست که بلد نیست . سوال کردنم که بد نیست اینجا هم فروم و جای تبادل اطلاعاته .
در هر صورت ممنون از کمکی که بهم کردی تو درست کردنش خیلی تاثیر داشت. مرسی

Bill Gates
24-12-2008, 22:55
شما بیل گیتس رو هم در نظر بگیری یه چیزایی هست که بلد نیست

نشان به منه؟ :دی

as13851365
25-12-2008, 11:01
داداش امیر منظور دوستمان mehr film شما نبودید به دل نگیرید ها

جناب mehr film خان اگه واقعا مشکلتان حل شده که هیچ ولی اگر باز مشکل همچنان پابرجاست آدرس بدید

یعنی آدرس اون وبلاکی رو که قالب رو ریختی روش بده ببینیم تا بهتر راهنماییت کنیم

mehr film
28-12-2008, 17:20
نه دوست عزیز منظورم شما نبودید :46:
as13851365 و از شما هم ممنون مشکلم حل شد :11: