مشاهده نسخه کامل
: داستان رویا انتقام نیکس
dragonboy
20-12-2008, 15:35
در سرزمین رویا نیکس و الیسان در کنار هم خوشبخت در حال زندگی هستند. اما جارجار از درون تاریکیها برمیخیزد و ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی داستان رویا انتقام نیکس پروژه ای است که با الهام از بازی سرزمین رویا در حال ساخت میباشد.اما این بازی برخلاف بازی سرزمین رویا داستانی جدید و مراحلی جدید را داراست که علاوه بر این مراحل و داستان جدید از گرافیکی بهتر نسبت به بازی سرزمین رویا بهره برده است.
برای دیدن تصاویر و اطلاعات بیشتر به سایت این بازی مراجعه نمایید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
dragonboy
20-12-2008, 20:19
ساخت استوری بردهای بازی شروع شد...
MohammadZero
21-12-2008, 00:50
چه باحال شده پویان جان واقعا خسته نباشید ؟!
من هم چیزایی بلدم در هرزمینه ی بازی سازی ولی فعلا سر کارم به همین خاطر کمتر سر می زنم؟
شرمنده ولی خداییش خیلی خوب شده.
موفق و پیروز باشید.
انشا الله موفق باشید در زمینه ی افکت صوتی و دوبله هم می توانم کمکتان کنم
dragonboy
09-02-2009, 18:45
اینم از تصاویر جدید که نمونه ای از صورتکهای بازی رو نشون میده که هنگام صحبت کردن کاراکترهای بازی به نمایش در میاد امیدوارم خوشتون بیاد ..
دوستانی که خواهان اسپانسر شدن و همکاری در این پروژه هستند به وبسایت و تالار این تیم مراجعه کنند.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر پویان
Javadgenral
09-02-2009, 21:06
ببخشید این تاپکیک جایش تو بازی های کامپیوتری است نه هک و ویرایش بازی ها
dragonboy
09-02-2009, 21:16
من از چند سال پیش هم چند تا تایپیک بازی که ساختم همش همینجا بوده.. نمیدونم چرا این حرفو میزنید...؟ البته اگه جاش اشتباس جابجاش کنید..
Javadgenral
09-02-2009, 22:01
نه بابا منظوری نداشتم . شوخی بود .....
dragonboy
19-02-2009, 06:05
دوستان گلم قراره این بازی شما رو واقعا سورپرایز کنه..البته زیادم سورپرایز نشدید ایرادی نداره چون خیلی برنامه ها داریم که شمارو سورپرایز کنه ...
اینم تصویری دیگه از باکس لوازم یا کوله لوازم الیسان که در حال حاضر در دست ساخته ...امیدوارم خوشتون بیاد..
Farnaz_naz
19-02-2009, 09:33
واقعا تبریک می گم ! ولی مگه این بازی رو شما تهیه نکردید ؟؟ پس چرا فارسی نیست ؟
dragonboy
19-02-2009, 16:09
واقعا تبریک می گم ! ولی مگه این بازی رو شما تهیه نکردید ؟؟ پس چرا فارسی نیست ؟
ممنون عزیزم در مورد فارسی بودنش هم جا داره بگم بازی به دو زبان انگلیسی و فارسی منتشر میشه... :20:
Farnaz_naz
19-02-2009, 16:12
چه خوب !! حالا این بازی رو چجوری می تونیم بگیریم ؟
dragonboy
20-02-2009, 08:05
چه خوب !! حالا این بازی رو چجوری می تونیم بگیریم ؟
عزیزم فعلا که در حال ساخته بعد از تکمیل شدن اطلاعاتش درج میشه..
mohammad.y1993
26-02-2009, 15:05
سلام..
خوشحالم كه ديگه داريم از اون روندي كه هميشه مصرف كننده محصولات مرتبط با كامپيوتر بوديم در مي آيم...كم كم داريم به توليد كنندگي ميرسيم....
من هم به نوبه خودم از شما به خاطر تلاشتان در اين زمينه تشكر ميكنم...
مي گم وقتي بازي حاضر شد...روي نت پخشش ميكنين؟؟؟به صورت free ؟؟؟
موفق باشيد دوست عزيز...:11::11::11:
Omid_Sadeghvand
27-02-2009, 09:51
چرا شخصيتهاي بازي رو مثل شخصيتهاي بازيهاي ژاپني ساختي!؟
dragonboy
28-02-2009, 12:03
چرا شخصيتهاي بازي رو مثل شخصيتهاي بازيهاي ژاپني ساختي!؟
امید جان سلام عزیزم :20: خب راستش رو بخوای این سوال چندمین باره از من پرسیده میشه همه میخوان بدونن چرا شخصیتها شبیه شخصیتهای ژاپنی کشیده شدن راستش دوست من باید بگم من و یکی از دوستانم طراح مانگا یا کمیک استریپ هستیم و تمام شخصیتهایی که توی بازی بکار برده شده بدلیل اینکار ما تحت تاثیر قرار گرفتن و شبیه به شخصیتهای کشیده شده ژاپنی یا همون انیم شدن این دلیل بزرگشه ولی دلیل دیگش استفاده ما از تم و حالات بازیهای همچون فاینال فانتازیه و بازیهایی از این قبیله .. :20:
اینم از جدیدترین تصویر یکی از مراحل بازی .. sheg:
به نظر من مایه نقش افرینی هم داشته باشه دلچسب تر می شه.
بعد این لایه های پس زمینه روی هم میلغزن یا ثابتن؟
dragonboy
07-03-2009, 21:50
ممنون عزیزم اگه خدا بخواد و از بازی استقبال بشه تو قسمت دوم و سوم این قابلیت رو اضافه میکنیم.. در مورد لایه ها درسته رو هم میلغزن..
dragonboy
10-03-2009, 23:16
این تصویر رو به تازگی زدیم نظرتون رو بگید .. :a31:
mohammad.y1993
11-03-2009, 23:27
سلام...
تصوير قشنگ هست ولي از نوع كاري كه شده معلوم ميشه كه كيفيت بازي پايين هست...بهتره يه سايه هم بهش بدين...مثل اين كارتون ها كه پليس ميزارن...اين طوري قشنگ تر ميشه...
موفق باشيد...
dragonboy
12-03-2009, 20:44
سلام...
تصوير قشنگ هست ولي از نوع كاري كه شده معلوم ميشه كه كيفيت بازي پايين هست...بهتره يه سايه هم بهش بدين...مثل اين كارتون ها كه پليس ميزارن...اين طوري قشنگ تر ميشه...
موفق باشيد...
عزیزم اگه در مورد سایه گذاری یکم زودتر میگفتید اینکار انجام میشد اما در حال حاضر که امکانش نیست چون در حال برنامه نویسیه انشالله برای قسمت دوم و سوم گرافیک بهتری همراه با انتقادها و پیشنهادات دوستان ساخته میشه.. :20:
اینم چند نمونه طراحیهای از بازی که جنبه تبلیغاتی دارن ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
simslove
16-03-2009, 16:46
من سرزمین رویای1 رو تموم کردم
اگه میشه ای شمارش رو زود تر بزارین دارم دیوونه میشم
dragonboy
17-03-2009, 19:23
عزیزم این بازی اسمش داستان رویا است نه سرزمین رویا و به اون بازی هیچ ربطی نداره ..
خب اینم یکم از داستان بازی
In the amaro galaxy on the hazenga planet some lands were there one of theme Was the DreamLand which has good morality and heavnly people. But on the little far on the darkness part of hazenga were DarkLand which Unlike DreamLand has devilish and hellish people. JarJar the devil of DarkLand who thirsty of the power And empire on hazenga decided to open the hellish gate for got And empire on a corp of darks for this work JarJar needed the black diamond.The Black diamond was key of hellish gate and it hidded in the underlayring universe But JarJar for got black diamond need the three orb's whichOnly DreamLand's People allow to taken theme, So JarJar for got three orb's andBlack diamond decided to with kidnapp the Nix, Wife of Elisan the cleverestPerson of DreamLand compeled him to taken black diamond.
DreamStory: Nix Revenge Episode One
در کهکشان آمارو بر روی سیاره هازنگا چند سرزمین وجود داشت یکی از این سرزمینها سرزمین رویا بود که ساکنانی خوب سیرت و بهشتی داشت. اما کمی دورتر در تاریکترین قسمت هازنگا سرزمین تاریکی قرار داشت که برخلاف سرزمین رویا موجوداتی دیوسیرت و اهریمنی در آن ساکن بودند. جارجار اهریمن سرزمین تاریکی که تشنه قدرت و فرمانروایی بر روی هازنگا بود. تصمیم گرفت دروازه جهنمی را بگشاید تا ارتشی از تاریکیها را به خدمت بگیرد. برای این کار جارجار احتیاج به الماس سیاه داشت. الماس سیاه کلید دروازه جهنمی و در دروازه جهان زیرین مخفی بود اما جارجار برای بدست آوردن الماس سیاه احتیاج به سه گوی دیگر نیز داشت که تنها افرادی از سرزمین رویا حق دست زدن به آنها را داشتند بنابراین جارجار برای به دست آوردن 3 گوی و الماس سیاه تصمیم گرفت تا با ربودن نیکس، همسر الیسان باهوشترین فرد سرزمین رویا او را مجبور به بدست آوردن الماس سیاه برای او کند.
داستان رویا انتقام نیکس اپیزود اول
dragonboy عزیز نظر من در مورد گرافیک ها و طراحی ها اینه که خیلی خوب هستند. با اینکه از نظر دوستان سطح گرافیکها پایینه، ولی به نظر من این برای خودش یک سبک هست و گرافیک پایین نیست.
اما در مورد داستان (فعلا-در مورد همینی که بالا نوشتید... البته شاید دارم زود قضاوت می کنم...)
طرف بد+طرف خوب+رؤیای شیطانی ِ طرف بد+یک مهره برای طرف خوب+ دزدیده شدن همسر ِ طرف خوب توسط طرف بد+و در آخر سعی طرف خوب برای آزادی اون که محور بازی هست.
این هسته ی داستان شماست. که هسته ی بیشتر داستان ها هم هست. اما اون داستان ها هر کدوم پیچیدگی های خودشون رو دارند. مثلا بیشتر سازندگان بازی های GBA یا SNES تو سبک RPG هر کدوم یک داستان پیچیده و سرشار از معما (در داستان) و چیزی شبیه به یک فیلم نامه ساختند که جذابیت بسیار بالایی داره.
به نظر من باید این فاکتور ها رو در داستان در نظر بگیرید. یک داستان مستقیم به هیچ وجه دلچسب نمیشه. مگر اینکه گرافیک بازی، سه بعدی و سطح بالا باشه که ضعف داستان رو بپوشونه. ولی خوب سبک گرافیکی این بازی لازمه اش پرداختن هرچه بیشتر و قوی تر روی داستان هست.
هرچه بیشتر در فعالیتهاتون موفق باشید.
چرا پیغام ها رو به صورت فارسی تایپ نکردی .
dragonboy
20-03-2009, 01:14
leyth عزیز ممنون بابت نظرتون ... اما در جواب صحبت شما باید بگم داستان بازی ما اینقدرها ه گفتید ساده نیست و در قسمتهای دوم و سوم شما شاهد داستانی پیچیده و جذاب خواهید بود ... این بازی تنها سر آغازی بر داستانه بازیه... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امیدوارم موفق باشید.
فقط خواستم تاکید کنم که هرچه بیشتر روی داستان مانور بدید. قطعا کار خوبی در خواهد آمد.
با تشکر
dragonboy
09-05-2009, 14:29
دوستان این هم از باکس شات و لوگوی انتهایی بازی که بصورت حرفه ای روشون کار شده... :a31:
dragonboy
09-05-2009, 14:30
خب دوستان این اولین ویدیو کلیپ از بازی انتقام نیکس امیدوارم جالب باشه.. البت تو خود یوتیوب اپ شده شاید برای بعضی از دوستان نیاد چون این سایت ....... راستی نظرتون رو هم بگید ها..ey2:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.