مشاهده نسخه کامل
: مشکل در کانکشت ارتباطی
ProEngineer
20-12-2008, 09:53
دوستان چرا وقتی من به اینترنت کانکت هستم آیکن شبکه توی Taskbar ساده نشون داده میشه ( اون علامتی که شبیه به الماسه آبی رنگه روش نیست ) و توی Network and Sharing Center بین Network و Internet ارتباط بر قرار نیست و روش یک علامت ضربدر زده ( در واقع کره زمین که باید سبز و روشن باشه، نیست )، در حالی که من به اینترنت وصل هستم و با سرعت واقعی سرویسم کانکت میشم.
راستی من از ویستا 64 استفاده میکنم
با Router Modem از Justec که خوب با Lan هم به سیستم وصل میشه و سرعته بالای هم داره.
مرسی
دوستان چرا وقتی من به اینترنت کانکت هستم آیکن شبکه توی taskbar ساده نشون داده میشه ( اون علامتی که شبیه به الماسه آبی رنگه روش نیست ) و توی network and sharing center بین network و internet ارتباط بر قرار نیست و روش یک علامت ضربدر زده ( در واقع کره زمین که باید سبز و روشن باشه، نیست )، در حالی که من به اینترنت وصل هستم و با سرعت واقعی سرویسم کانکت میشم.
راستی من از ویستا 64 استفاده میکنم
با router modem از justec که خوب با lan هم به سیستم وصل میشه و سرعته بالای هم داره.
مرسی
اول دوست عزیز نام تاپیک گنگه
دوستان نظر بدی
نظر دادن منظورتون بوده یا راهنمایی کردن ...البته باز نمیشه فهمید توش در مورد چی می خواهید بگید.
دوم از شکل کانکشن و اروری که می ده یک تصویر بگیر بزار اینجا تا بشه حدس زد دلیلش چیه.
ProEngineer
21-12-2008, 18:17
عجیبه
چه جوری میشه عکس توی این سایت قرار داد؟
چرا آدرس وب میخواد؟
ProEngineer
22-12-2008, 11:58
آقای Zed2 من چه جوری عکسایی رو که گرفتم بیارم توی تاپیک؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.