مشاهده نسخه کامل
: عکسی با رعد وبرق
s_r_asadiyan
20-12-2008, 02:30
سلام دوستان رعد وبرقاین عکس رو چه طور بوجود اوردن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز لطف کنید و عکس ها رو در سایز بزرگ توی تاپیک نزارید . من حتی با ADSL هم صفحه رو به سختی لود کردم ، چه برسه به دوستانی که با دایال آپ میان (( این باعث میشه خیلی از دوستان حرفه ای به این تاپیک نیان ...
راجع به تصویر ، قکر نکنم این کار فتوشاپ بوده باشه
اما برای رعد و برق در فتوشاپ میتونی بری و یک زمینه 2 رنگ انتخاب کنی (( دقت کن که این دو رنگ بعدا میشه رنگ رعد و برق ))
بعد میری و از منوی Render -->> Cloud رو میزنی ، میبینی که یک آسمان ابری خواهی داشت با همون 2 رنگی که داشتی و این فیلـتر رو انقدر تکرار کن که رعد و برق درش دیده بشه و باز آنقدر تکرار کن تا رعد و برق دلخواهت بشه
بعد میتونی دور رعد و برقت رو با براش نرم پاک کن یا سلکت پاک کنی (( همون ابر ها رو ))
دیگه تمومه ؛ میمونه تغییر رنگ که میتونی از منوی Adjustment بری و Hue/Saturation رو انتخاب کنی و رنگش رو عوض کنی
البته بازم بگم که شاید نتیجه کار اونی نباشه که توی عکس گفتی ، اون بنظر م با فتوشاپ درست نشده ولی خب این راه حل فتوشاپی من بود
s_r_asadiyan
20-12-2008, 09:48
سلام به دوست خوبم libra
راستی من یادم رفت ورود شما رو به پی سی ورد تبریک بگم خیلی خوشحالم از اینکه درخدمت دوستان خوب و حرفه ای مثل شما ، آقا سعید، آقا شاهین ، جادوگر جوان ،........ و خیلی از اساتید دیگه که واقعا حق استادی به گردن من دارن هستم (خداییش بی تعارف می گم)
اما بعد.....
دوست عزیز لطف کنید و عکس ها رو در سایز بزرگ توی تاپیک نزارید . من حتی با ADSL هم صفحه رو به سختی لود کردم ، چه برسه به دوستانی که با دایال آپ میان (( این باعث میشه خیلی از دوستان حرفه ای به این تاپیک نیان ...
این تذکر شما رو حتما به خاطر خواهم سپرد بعضی وقت ها فکر می کنم همه ی بچه ها اینترنت پرسرعت دارن
(در ضمن بفرمایید راه سریع و بی درد سر کم کردن حجم عکس کدوم راه حله ؟ چون راه های فراوونی گفته شده)
(در ضمن بفرمایید راه سریع و بی درد سر کم کردن حجم عکس کدوم راه حله ؟ چون راه های فراوونی گفته شده)
شما توی فتوشاپی دیگه ؛ عکس رو باز کن و سایز عکس رو کم کن (( برای مانیتور های معمولی 600 * 400 خوبه ؛ کوچکتر هم شد که بهتر )) بعد هم برای کاهش حجم ؛ کیفیت عکس رو موقع سیو کردن کم کن (( 5 - 7 خوبه ))
Saeed kmss-D
20-12-2008, 16:19
سلام...
اينجا رو هم ببين:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي♥♥♥
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.