ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تغییر پارتیشن بندی (هم در ویستا و هم در xp) ... + چند سوا <<<<<

Ali_Best
19-12-2008, 03:34
سلام و عرض ادب خدمت شما
دوستان من به مدتیه که یه سیستم جدید خریدم ... الآن می خوام پارتیشن بندیش رو تغییر بدم (از لحاظ میزان فضای هرکدوم از درایوها و ...) معمولا با پارتیشن مجیک این کار رو انجام می دم ... الآن کا پارتیشن مجیک ( ورژن 8.0) رو تو ویستا نصب کردم این اطلاعات رو راجع به درایوهام بهم داد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درحالیکه تو بخش Computer این تصویر رو دارم :

موندم جرا اینجوریه؟! ... یعنی چی؟! ... البته این رو باید بگم که اصلا این مشکل ربطی به ناهمخونی ویستا با این ورژن از پارتیشن مجیک (که مال سال 2004 هست!) نداره چرا که توی XP خم همینجوریه ...

و یه چیز جالب دیگه ... به تصویر زیر نگاه کنید و اون رو با تصویرهای بالا مقایسه کنید :

این دیگه قضیش چیه خدا میدونه!

این از دو مشکلی که من باهاشون داشتم ... وحالا اون سری از سوالاتم اینه که ممنون میشم زحمت اونا رو هم بکشید!
تو پارتیشن مجیک ...
1 - فرق logical با primary چیه؟
2 - این extended چیه؟ و چرا c رو شامل نشده؟
3 - فرق active با none در این برنامه چیه؟
4 - توی این انجمن یه چند تا تاپیک با مضمونای "نصب XP و ویستا در کنار هم " و ... دیدم مگه فرق میکنه؟ (آخه من یبار تجربه نصب ویستا رو داشتم که اون هم به این صورت بود که یه XP روی سیستم داشتم بعد شروع به نصب کردم که البته اون مشکل هم که نا خودآگاه به یکی از ویندوزها به هنگام بوت شدن بره رو ندارم ...)

فعلا همینا ... چیز دیگه ای الآن خاطرم نیست! ... بعدا بیشتر مزاحمتون میشم!
پیشاپیش ممنون!:11:

Rainbow
19-12-2008, 12:39
خدمت شما دوست عزیز باید بگم که در رابطه با سئوالات شما نه تنها در برنامه پارتیشن مجیک که در کلیه برنامه های مربوط به این قضیه
مواردی رو که مطرح می کنم قواعد کلی هستند :
در زمان پارتیشن بندی یک هارد دیسک در ابتدا Primary ساخته میشه و بعد Extended پارتیشن. یعنی یک مقدار فضا بر حسب نیاز به
primary اختصاص داده میشه و این پارتیشن در واقع پارتیشن سیستمی ما محسوب میشه و همین پارتیشن هست که بعنوان Active به حساب می یاد یعنی اطلاعات سیستمی هارد بر روی اون قرار میگیره
بخش بعدی که Extended هست در واقع پارتیشن های Logical داخل اون قرار می گیرن یعنی با یک جمع بندی کلی درایو C در درون بخش مربوط به Primary قرار میگیره و درایوهای Logical که بعنوان مثال D و E و F و بقیه هستند در داخل Extended قرار میگیرند

من توصیه می کنم ابتدا XP رو داخل درایو C نصب کنی و سپس vista رو داخل درایو D

Ali_Best
19-12-2008, 17:58
ممنون دوست من بابت توضیحاتتون
اتفاقا همین طوریه ... xp توی c هست و ویستا توی d ... یعنی شما میگید اگه من یه بار دیگه هر دو ویندوز رو نصب کنم مشکل حله؟ ... برای باقی سوالات راهی ندارین؟

Rainbow
20-12-2008, 08:18
اون علامتهای سئوال رو که تو گزارش پارتیشن مجیک وجود داره ظاهرا باید به یه مشکلی خورده باشه ...
من فکر می کنم بد نباشه که یکبار از اطلاعات هارد بکاپ بگیری و دوباره بطور کامل هارد رو پارتیشن بندی کنی البته این بار نه با پارتیشن مجیک تحت ویندوز XP ... می تونید از پارتیشن مجیک بصورت Bootable استفاده کنید که محیطی شبیه به MS-DOS داره و یا حتی اگه هارد شما Maxtor باشه این امکان رو دارید از نر افزار خود این شرکت بنام MaxBlast برای پارتیشن بندی هاردهای این شرکت استفاده کنید ... و نصب ویندوزها رو دوباره شروع کنید به احتمال خیلی زیاد مشکل شما برطرف خواهد شد .

Ali_Best
20-12-2008, 21:46
آره ... یه جورایی مشکوک می زنه ... تا حالا که خود من به این مشکل برنخورده بودم ... مثلا یه مشکله دیگه همینیه که شما گفتین ... اصلا معلوم نیست که این اسمها برای c و d از کجا اومده؟! ... درایو M هم که همینجور دارای اطلاعات مونده ...
نه زیاد اطلاعات روی هارد ندارم ... فقط یه چیز که هارد من هیتاچی هست و باید با پارتیشن مجیک بوتیبل کار کنم که اونم زیاد باهاش آشنا نیستم ... حالا شما نمیدونید چرا اینطوری شده؟

Rainbow
21-12-2008, 09:53
من قبلا به چنین قضیه ای شبیه شما برخورد کرده بودم ... و بنظر من یه مواقعی پارتیشن مجیک کارش رو خیلی درست انجام نمی ده
هاردهای تولید شرکت هیتاچی خوشبختانه هاردهای با کیفیتی هستند و خرید خوبی انجام دادی ... کار با پارتیشن مجیک به شکل Bootable اصلا مشکل نیست و به راحتی یاد می گیری ... با خود برنامه می تونی یک فلاپی بوت درست کنی و سیستم رو با همین فلاپی بوت کنی و مراحل پارتیشن بندی رو انجام بدی البته فکر کنم اگه تو بازار نرم افزار هم بگردی نسخه Bootable از روی CD هم بتونی پیدا کنی

Ali_Best
23-12-2008, 22:37
ممنون دوست عزیز!
پیداش کردم ... Hiren's BootCD رو گرفتم ... از اون استفاده میکنم
نه ... نمیشه از فلاپی استفاده کرد ... چون اصلا ندارم!

ali123456789ali
04-01-2009, 09:24
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد به مدير انجمن
من در لپ تاپم که ويندوز ويستا در آن نصب است با يک مشکل روبرو شده ام و آن اين است که در disk management وقتي داشتم پارتيشن بندي مي کردم مقداري نزديک به 80 گيگابايت به صورت unallocated و به رنگ سياه در آمده است که من نمي توانم در disk management اين فضا را به يک درايو منطقي تبديل کنم ، خيلي سعي کردم تا برنامه هايي مثل Acronis Disk Director Suite10 يا Paragon Partion Manager را پيدا کنم ولي نتوانستم اين برنامه ها را از بازار پيدا کنم. خواستم بدانم که شما چه پيشنهادي براي حل اين مشکل من مي دهيد؟ آيا ميتوان از partion magic در ويستا استفاده کرد؟ درضمن اگر تصاويري نيز خواستيد بگوييد تا قرار دهم.درضمن من نمیخواهم اطلاعات موجود در هاردم و به خصوص اطلاعات موجود در درایو D که درایو ریکاوری لپ تاپ است را از دست بدهم.
ممنون ...

ORIGINAL
04-01-2009, 12:18
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد به مدير انجمن
من در لپ تاپم که ويندوز ويستا در آن نصب است با يک مشکل روبرو شده ام و آن اين است که در disk management وقتي داشتم پارتيشن بندي مي کردم مقداري نزديک به 80 گيگابايت به صورت unallocated و به رنگ سياه در آمده است که من نمي توانم در disk management اين فضا را به يک درايو منطقي تبديل کنم ، خيلي سعي کردم تا برنامه هايي مثل Acronis Disk Director Suite10 يا Paragon Partion Manager را پيدا کنم ولي نتوانستم اين برنامه ها را از بازار پيدا کنم. خواستم بدانم که شما چه پيشنهادي براي حل اين مشکل من مي دهيد؟ آيا ميتوان از partion magic در ويستا استفاده کرد؟ درضمن اگر تصاويري نيز خواستيد بگوييد تا قرار دهم.درضمن من نمیخواهم اطلاعات موجود در هاردم و به خصوص اطلاعات موجود در درایو D که درایو ریکاوری لپ تاپ است را از دست بدهم.
ممنون ...
سلام به انجمن خوش امدید.
کلیه مباحث لپ تاپ به دلیل اختصاصی بودن در انجمن خودش مطرح میشه...

موفق باشید.