مشاهده نسخه کامل
: گوشه ی بالای تصویر مانیتورم میلرزه!!
sherlock_Holmes
18-12-2008, 16:36
سلام دوستان...
آقا من یه مانیتور دارم این مدل:
سامسونگ
SyncMaster MB1795
17 اینچه..
گوشش میلرزه!!
گوشه چپ بالا! که طراف کیس هست میلرزه...! فکر کردم مال موبایله که وقتی زنگ میخوره میلرزونه اما وقتی موبایلم نزدیکش نیست هم همینطوره..!
چیکار کنم؟
ممنون...
oj2008pc
18-12-2008, 19:26
سلام دوستان...
آقا من یه مانیتور دارم این مدل:
سامسونگ
syncmaster mb1795
17 اینچه..
گوشش میلرزه!!
گوشه چپ بالا! که طراف کیس هست میلرزه...! فکر کردم مال موبایله که وقتی زنگ میخوره میلرزونه اما وقتی موبایلم نزدیکش نیست هم همینطوره..!
چیکار کنم؟
ممنون...
سلام
موبایل نزدیک مانیتور بوده ؟
shahramcat
18-12-2008, 20:32
مانیتورهای crt به وسایل تولید کننده میدان مغناطیسی حساس هستن .... اسپیکر هم میتونی دلیل دیگه باشه یا حتی پاور !
شما یکبار وقتی مانیتور روشن هست کیس رو از بغلش تا حد ممکن دور کن و چند لحظه صبر کن ببین درست میشه یا نه .
در بعضی از مانیتورهای lg یادم هست دکمه ای برای خالی کردن بار الکتریکی از لامپ تصویر وجود داشت فکر نکنم سامسونگ الان داشته باشه .
sherlock_Holmes
18-12-2008, 22:55
سلام
موبایل نزدیک مانیتور بوده ؟
سلام...
عزیز تو پست اولم گفتم اینو...
مانیتورهای crt به وسایل تولید کننده میدان مغناطیسی حساس هستن .... اسپیکر هم میتونی دلیل دیگه باشه یا حتی پاور !
شما یکبار وقتی مانیتور روشن هست کیس رو از بغلش تا حد ممکن دور کن و چند لحظه صبر کن ببین درست میشه یا نه .
در بعضی از مانیتورهای lg یادم هست دکمه ای برای خالی کردن بار الکتریکی از لامپ تصویر وجود داشت فکر نکنم سامسونگ الان داشته باشه .
آقا من امتحان میکنم اینو...
ممنون...
توی تنظیمات مانیتور یه چیزی هست که علامتش مثل refresh توی مرورگر اینترنته!! جلوش هم نوشته NO... اینو که میزنم مانیتور تق صدا میکنه و میلرزه و بعد تق صدا میکنه و وامیسته!! همونو میگین؟
shahramcat
18-12-2008, 23:47
سلام...
عزیز تو پست اولم گفتم اینو...
آقا من امتحان میکنم اینو...
ممنون...
توی تنظیمات مانیتور یه چیزی هست که علامتش مثل refresh توی مرورگر اینترنته!! جلوش هم نوشته no... اینو که میزنم مانیتور تق صدا میکنه و میلرزه و بعد تق صدا میکنه و وامیسته!! همونو میگین؟
بله دقیقا همین هست .... این بار الکتریکی رو خالی میکنه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.