مشاهده نسخه کامل
: برخوردن به مشكل با mp4
سلام
دوستان عزيز من يك MP4 دارم كه ماركش DIGITAL هست (البته روي جعبه اش نوشته)
چند وقتي هست كه به مشكل خوده و مشكل اين هست كه وقتي به كامپيوتر وصلش مي كنم
هيچ فايلي و فولدرهايي كه مربوط به اين MP4 بودند رو ديگه نشون نمي ده
ولي همچنان آهنگ هايي كه قبلا روي اين MP4 ريخته شده رو پخش مي كنه
وقتي هم كه ويندوز رو از حالت Hidden در ميارم داخل درايو اين MP4 يك فولدر فقط ديده ميشه كه
اسمش هست FOUND.000 و داخل اين فولدر فايل هاي زيادي هست كه با شماره FILE0000.CHK شروع شده و به FILE5017.CHK ختم ميشه
امروز هم يك آهنگ در شاخه اصلاي همين درايو MP4 ريختم و تونستن از داخل منوي خود MP4 به اين آهنگ برسم
ولي وقتي اون رو اجرا كرده ديگه نتونست به شاخه هاي ديگه بره و آهنگ هاي ديگه رو پيدا كنه وحالا هم كه پاكش كردم
ديگه خود MP4 ميزنه كه ديسك خالي هست و هيچ آهنگي ور پخش نمي كنه
اين هم تنها مشخصاتي هست كه داخل خود MP4 بوده كه كمي هم عجيب هست
Firmware version
LG MP3 PLAYAR
DX7513004
CM70048
2007/11/22
ACT_V9.1.52
در ضمن در منوي MP4 هيچ گزينه اي مبني بر "فرمت" وجود نداره
داخل CD مربوطه هم نرم افزاري هست با نام PC-Sync كه وقتي نصب ميكنيم
با اين نام نصب ميشه PhoneSuite V2.1.4 كه وقتي بازش مي كنم هيچ ربطي به اين PhoneSuite V2.1.4 نداره
و مربوط به موبايل هست!!
و ديگه داخل سي دي چيز بدرد بخوري نيست
ممنون ميشم كه كمك كنيد
كسي از دوستان نمي دونه كه بايد چي كار كنم؟
مارک دستگاه شما چندان معتبر نیست ، این قضیه هم باعث افزایش احتمال مشکل میشه (که همینطور هم شده و شما به مشکل خوردی! ... چند وقته دستگاه رو خریدی؟گارانتی داره؟) ... هم باعث میشه که حل شدن مشکل سخت بشه (چون این مدلها پشتیبانی بسیاری ضعیفی دارن) ... بهرحال :
مشکلات این تیپی ، اصولا باید با نصب دوباره firmware حل بشن .. شما گفتی که توی CD اش چیزی در این زمینه نبود ؟ ... بنابراین باید در اینترنت بگردی ، و اگه شانس بیاری مدل firmware مشابهی رو پیدا و نصب کنی ... که واقعا هم احتمالش زیاد نیست ..
یه سوال : دستت رو روی دکمه play نگه دار و در همین حال به PC وصلش کن ... بعد از 3-4 ثانیه (یعنی چند ثانیه بعد از اتصال) دستت رو بردار از روی دکمه Play ... چی میشه ؟ ... آیا تغییری در Menu یا وضعیت اتصالش به Pc حاصل میشه ؟ ...
سلام
راستش اين هديه بود و گارانتي و ... نداشت
در مورد اينكه دكمه play رو چند ثانيه نگه دارم
اين كار باعث ميشه كه mp4 خاموش بشه و يا اگه وصل باشه ارتباط رو قطع مي كنه!!
و با نگه داشتن دوباره ، ارتباط با كامپيوتر مجددا بر قرار ميشه
در ضمن براتون ممكن هست كه firmware مشابهي با اين MP4 براي من پيدا كنيد؟
چون من در اين يك زمينه اصلا تجربه اي ندارم
ممنون
در مورد گارانتی : قابل حدس بود
در مورد نگه داشتن play : ظاهرا از ایناس که دکمه play اش دکمه روشن/خاموشش هم هست ؟ ... چه بد !
در مورد firmware : والا با توجه به اینکه میگی هدیه اس و بنابراین حداقل از نظر مادی متضرر نشدی ، (حالا شاید بی رحمانه به نظر بیاد ، اگه هدیه واسه ات عزیزه) اما قیدش رو بزن ... پیدا کردن fw اش ساده نیست و صادقانه بگم : نیاز به تسلط کافی داره تا بتونی مشکل این دستگاه ها رو حل کنی و منم از راه دور ، خیلی محدود می تونم کمکت کنم ؛ اگه دست خودم بود ، یه حرفی ...
خودت شروع کن مثلا CM70048 رو سرچ کن ببین چی گیرت میاد ...
ممنون
به احتمال بالاي 99% :31: قيدش رو مي زنم
masoudtr
03-01-2009, 12:33
بچه ها من یک mp4 زیسایبر دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا باتریش 7 ساعت جواب میداد حالا یک ساعت بیشتر جواب نمیده
چکار کنم این باتری هاش عوض میشه
قیمتش چنده
فکر کنم گارانتی اش تموم شده
چند سال عمر کرده ؟ ... این دستگاه ها، پا به سن که میذارن ، عمر باتری شون هم نصف میشه حدودا ...
در مورد تعویض باتری : اولا که معمولا نمی ارزه ، حتی اگه عملی باشه ... هزینه اش زیاده ... حداقل توی مدلهای معتبر که اینطوریه ... ثانیا که باید با همون نمایندگی تماس بگیری ؛ چون اگه یه جا داشته باشه ، همون نمایندگیه ...
masoudtr
03-01-2009, 22:56
2-3 سال عمر کرده 65 تومان خریدم
ولی تو این 2-3 سال 1000 ساعت هم گوش ندادم
نمایندگیش زنگ میزنم خبری بود همینجا میگم
راستی عکسی که گذاشتم امد برای شما؟
یعنی باید بندازم دور؟
خب پس اصل عمرش هم گذشته ...
//
1000 ساعت استفاده : نکته مهم همینه : کاهش عمر باتری ، ربطی یه میزان استفاده نداره ... یعنی این نوع باتری های شارژی ، به "گذر زمان" حساس هستن ... حالا چه استفاده بکنی و چه نه ...
//
عکس : آره - عکس اومد ...
//
بندازی دور ؟ : با فرض اینکه عمرش رو کرده و اصولا هم این دستگاهی که گفتی ارزون قیمته ، یه جورایی بهتره که به فکر یه مدل جدید باشی ...
masoudtr
04-01-2009, 22:36
65 تومن که ارزون نیست رفیق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم mp3 بخرم بهتر نیست که باتری میخوره؟
از نظر دامنه قیمت Mp3 player ها ، 65 تومن نه تنها خیلی پایینه بلکه "کف" محسوب میشه ... یعنی حداقل بودجه ای که میشه باهاش یه پلیر باکیفیت معقول خرید ... شما 100 تومن هم خرج کنی ، بازم توی دامنه ارزون قیمت ها هستی ...
//
متوجه نشدم ... یعنی باتری قلمی بخوره ؟ ... چرا - خوبه ... هرچند آخرش سلیقه اس و شارژی و قلمی ، هر کدوم مزایای خودشون رو دارن ..
king_reza
21-01-2009, 21:29
سلام دوست عزیز من میخاستم فریمور mp4 ام رو اپدیت کنم تا تم اش رو بتونم عوض کنم متاسانه بدون بک آپ گرفتن این کار رو کردم و حالا mp4 ام بالا نمیاد از دلم هم نمیاد تا بیخیالش بشم هرچند که ipod هم دارم باز از این نمیتونم دست ور دارم چون خاطرات زیادی ازش دارم و به کارم بیشتر میومد چون میکروفن هم داره 2 -3 سال پیش 100 تومن گرفتم مدل frimwer اش هم
act_act_v3.5.37
sc85055a
2006/03/31
v3.5.37
خاهشن با e-mail مکاتبه کنین ممنون میشم
reza.king89@yahoo.com
والا شروع کن برگرد دنبال همین مدل .. بخصوص act_v3.5.37 رو سرچ کن ... احتمال موفقیت هست ، اما امیدوار نباش ..
مثلا اینو چک کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه الان یه شرایطی هستش اون دستگاه که چیزی برای از دست دادن نداره .. با خیال راحت تست کن اینا رو !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.