ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش ساختن فروم (با قابلیت تایپ فارسی)

saman3230
17-12-2008, 22:26
با سلام من می خواستم خواهش کنم که اگه امکان داره آموزش ایجاد فروم (مثل همین فروم) را توضیح بدین.

من می خوام واسه وب سایتم فروم درست کنم اما نمی دونم چطوری اینکارو انجام

چندتا Forum Maker مجانی پیدا کردم اما اونا با تایپ فارسی مشکل دارن

لطفا راهنمایی بفرمائید

saman3230
21-12-2008, 23:08
با سلام من می خواستم خواهش کنم که اگه امکان داره آموزش ایجاد فروم (مثل همین فروم) را توضیح بدین.

من می خوام واسه وب سایتم فروم درست کنم اما نمی دونم چطوری اینکارو انجام

چندتا Forum Maker مجانی پیدا کردم اما اونا با تایپ فارسی مشکل دارن

لطفا راهنمایی بفرمائید
بابا یعنی کسی نیست کمک کنه

خوده admin ها که این فروم طراحی کردن نمتونن کمک کنن ؟

saman3230
21-12-2008, 23:08
بابا یعنی کسی نیست کمک کنه

خوده admin ها که این فروم طراحی کردن نمتونن کمک کنن ؟

hamid 3a
22-12-2008, 10:08
خب دوست عزيز شما ميتونيد از سيستم هاي مديريت محتوايي كه امكان ساخت فروم رو دارن استفاده كنيد. از سيستم مديريت محتواي e107 ميتونيد استفاده كنيد كه اين سايت پشتيباني فارسيش هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه ديگه اي كه دارين اينه كه از سيستم هايي كه كار اصليشون انجمن سازي هست استفاده كنيد. سيستم هايي مثل phpbb, vbultin, mybb و غير كه اينها رو هم از سايت p30vel.com فكر ميكنم بتونيد فارسي سازي شدشون رو استفاده كنيد. البته اين رو هم بگه كه سيستم وي بالتين از همه كامل تره و سيستمي هست كه خود سايت p30world باهاش ساخته شده. سيستم وي بالتين فروشي هست و بايد اون رو به قيمت حدود فكر ميكنم 180 هزار تومن بخريد در غير اين صورت بايد از نسخه هاي نال شده استفاده كنيد كه باز اين هم ميتونه درد سر هايي مثل ساسپند شدن سايت رو اگر هاستتون وارز نباشه به دنبال داشته باشه...

saman3230
24-12-2008, 00:52
خب دوست عزيز شما ميتونيد از سيستم هاي مديريت محتوايي كه امكان ساخت فروم رو دارن استفاده كنيد. از سيستم مديريت محتواي e107 ميتونيد استفاده كنيد كه اين سايت پشتيباني فارسيش هست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه ديگه اي كه دارين اينه كه از سيستم هايي كه كار اصليشون انجمن سازي هست استفاده كنيد. سيستم هايي مثل phpbb, vbultin, mybb و غير كه اينها رو هم از سايت p30vel.com فكر ميكنم بتونيد فارسي سازي شدشون رو استفاده كنيد. البته اين رو هم بگه كه سيستم وي بالتين از همه كامل تره و سيستمي هست كه خود سايت p30world باهاش ساخته شده. سيستم وي بالتين فروشي هست و بايد اون رو به قيمت حدود فكر ميكنم 180 هزار تومن بخريد در غير اين صورت بايد از نسخه هاي نال شده استفاده كنيد كه باز اين هم ميتونه درد سر هايي مثل ساسپند شدن سايت رو اگر هاستتون وارز نباشه به دنبال داشته باشه...

مرسی حمید جان از راهنمایی خوب و کاملت حالا یه سئوال آیا این ها ورژن مجانی هم دارن ؟