مشاهده نسخه کامل
: درخواست : ويرايش عكس براي آواتار
Expert Advisor
17-12-2008, 20:22
سلام بر دوستان گرافیست عزیز.من متاسفانه در ضمینه بازی تخصص دارم و اصلا از فتوشاپ چیزی سرم نمی شه!
دوستان من یک عکس داشتم می خواستم یکی از شما زحمت کشان سایت یکم روش کار کنید.چون می خوام به عنوان آواتار بذارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک سوال دیگه: من اگر بخوای کار با فتوشاپ را شروع کنم باید کدام برنامه فتوشاپ را دانلود کنم؟( لطفا با لینک )
کدام تاپیک مربوط به آموزش بسیار مبتدی هستش؟
Shahin King
17-12-2008, 22:36
سلام
» آموزش : كامل جعبه ابزار فتوشاپ به همراه توضيحاتي درباره منوها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[/URL]
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]٭ ◄◄ آموزش كامل پالت هاي فتوشاپ ►► ٭ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
»» آمـوزش جامع فیـلترهای فـتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
»» كليه مقالات و مباحث آموزشي فتوشاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زیر مجموعه تمرینات و مباحث گرافیکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قربانت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Expert Advisor
18-12-2008, 03:18
مرسی شاهین جان.دوستان یکی زحمت عکس را بکشه خیلی برام مهمه.ممنون می شم!
Mohammadali.
23-12-2008, 14:20
عکس رو بذار شاید من یا یکی از اساتید که کوچیک همشون هستم وقت کردیم یه چیزی برات در آوردیم.
اگه چیز خاصی هم تو ذهنت واسه آواتار داری بگو.
vahid_civil
02-01-2009, 22:01
سلام. به آواتار من که عکس خودمه خیلی گیر میدن ! میگن قدیمی شده.
که راست هم میگن البته !
کسی میتونه یه ژانگولر روش بره ؟
جادوگر جوان
03-01-2009, 10:31
سلام. به آواتار من که عکس خودمه خیلی گیر میدن ! میگن قدیمی شده.
که راست هم میگن البته !
کسی میتونه یه ژانگولر روش بره ؟
درخواستتونو تو یه تایپیک دیگه اعلام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.