مشاهده نسخه کامل
: فلش
carnation
17-12-2008, 18:10
سلام
دوستان من یه usb flash میخوام که کیفیت خوبی داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه و این که بتونم به ----- وصلش کنم و ضبط کنم !
shahramcat
17-12-2008, 18:17
فلشها بر اساس سرعت و سری ساخت تقسیم بندی مشن .....
الان پر سرعت ترین فلشها اینا هستن :
Patriot Extreme x200 / OCZ ATV / A-DATA PD7 / Transcend 168-180 / Team fusion plus
قیمت اینا به علت اینکه سری حرفه ای و پرسرعت هستن نسبت به همردهای خودشون مثلا 4 گیگ حدود 20 تونن گرونترن ...
فلشهای معمولی که کارت رو راه بندازه و به قیمتش هم بیرزه اینا هستن :
Transcend V30-v95
A-DATA PD17-18-16-C702
OCZ Diseil
نظر من این هست که بخای چیز خوب با قیمت خوب بگیری حداقل Transcend سری V رو بگیر و بالاتر از اون Team ....
carnation
17-12-2008, 18:23
فلشها بر اساس سرعت و سری ساخت تقسیم بندی مشن .....
الان پر سرعت ترین فلشها اینا هستن :
Patriot Extreme x200 / OCZ ATV / A-DATA PD7 / Transcend 168-180 / Team fusion plus
قیمت اینا به علت اینکه سری حرفه ای و پرسرعت هستن نسبت به همردهای خودشون مثلا 4 گیگ حدود 20 تونن گرونترن ...
فلشهای معمولی که کارت رو راه بندازه و به قیمتش هم بیرزه اینا هستن :
Transcend V30-v95
A-DATA PD17-18-16-C702
OCZ Diseil
نظر من این هست که بخای چیز خوب با قیمت خوب بگیری حداقل Transcend سری V رو بگیر و بالاتر از اون Team ....
ممنون از راهنماییهات و این که iriver در این بین جایی داره؟
از اون دسته ی اول قیمتی دارین مثلا برای 8 یا 4 گیگ؟
shahramcat
17-12-2008, 18:35
ممنون از راهنماییهات و این که iriver در این بین جایی داره؟
از اون دسته ی اول قیمتی دارین مثلا برای 8 یا 4 گیگ؟
ببینید من همه برندهای فلش رو نگفتم اونایی که بیشتر تو بازار هستن رو گقتم و ارزش دارن مثلا kingston / iriver/samsung و غیره هم هستن ......
Iriver سری dominno هست الان من باهاش کار نکردم ..... ولی توصیه میکنم شما در بهترین شکل که هم قیمت و هم کارایی خوبی داشته باشه یکی از اینارو بگیری :
Team Fusion plus قیمت 8 گیگ 24 تومن
A-DATA PD18 قیمت 8 گیگ 21 تومن
قیمت 4 گیگهاش هم حدود 15 هست ....... مثلا OCZ ATV سریعترین فلش حال حاضر قیمتی معادل 25 تومن داره ... یا مثلا PAtriot Extreme x200 فوق العادس اما قیمتش خیلی بالاس . کلا فلشهای حرفه ای جزو دسته اول قیمت 4 گیگ بالای 25 هست قیمت 8 گیگ بالای 34 35 تومن .
carnation
20-12-2008, 11:24
ممنون دوست خوبم از این ها میشه برای ضیط از ----- هم استفاده کرد دیگه؟
و این که گارانتی دارن؟
REGISTERED USER
20-12-2008, 11:40
من ocz دارم و از روی x95 بارها ضبط کردم ... هیچ مشکلی نبوده و فیلم بسیار روان و خوب ضبط شده
بله گارانتی ها زیادند ... یکی مغازه ای بهت میده مثلا میگه هر وقت خراب شد بیا تعویضش کنم اما بعضی ها رسمی اند و لوگو روی جعبه فلش مموری دارند یا کارت گارانتی
ocz انفورماتیک گستر هست
پیشنهاد میکنم ocz بگیر چون هم گیرت میاد ف گارانتی عالی داره و فوق العادع فلش سریع و مقاومی هست ... یادم نمیاد کسی داشته باشه و بگه سوخته !
carnation
20-12-2008, 12:41
من ocz دارم و از روی x95 بارها ضبط کردم ... هیچ مشکلی نبوده و فیلم بسیار روان و خوب ضبط شده
بله گارانتی ها زیادند ... یکی مغازه ای بهت میده مثلا میگه هر وقت خراب شد بیا تعویضش کنم اما بعضی ها رسمی اند و لوگو روی جعبه فلش مموری دارند یا کارت گارانتی
ocz انفورماتیک گستر هست
پیشنهاد میکنم ocz بگیر چون هم گیرت میاد ف گارانتی عالی داره و فوق العادع فلش سریع و مقاومی هست ... یادم نمیاد کسی داشته باشه و بگه سوخته !
ممنون دوست عزیز
اسم گارانتیش انفورماتیک گستر هست؟
در ضمن مدل ----- ما x60cu من هرچی گشتم نتونستم اطلاعات دقیقی در مورد پورت usb پیدا کنم
shahramcat
20-12-2008, 13:00
انفورماتیک گستر دیگه برند ocz رو وارد نمیکنه هرچی هست از قبل تو بازار با این گارانتی ......
carnation
21-12-2008, 22:22
انفورماتیک گستر دیگه برند ocz رو وارد نمیکنه هرچی هست از قبل تو بازار با این گارانتی ......
الان بدون گارانتی وارد میشه؟
carnation
21-12-2008, 22:23
این ها چی؟ در مورد گارانیشون اطلاعاتی دارین؟
shahramcat
21-12-2008, 22:58
الان بدون گارانتی وارد میشه؟
تو سایت انفورماتیک گستر که دیگه خبری از محصولات ocz نیست ! احتمال زیاد اونایی که الان با گارانتی این شرکت تو بازار هست اجناسیه که از قبل مونده و قبلا وارد شده .....
این ها چی؟ در مورد گارانیشون اطلاعاتی دارین؟
کدوما ؟!!
patriot که گارانتی فرایند هست .
Team گارانتی فونیران هست .
Adata هم گارانتی کولین سیس هست .
carnation
21-12-2008, 23:46
تو سایت انفورماتیک گستر که دیگه خبری از محصولات ocz نیست ! احتمال زیاد اونایی که الان با گارانتی این شرکت تو بازار هست اجناسیه که از قبل مونده و قبلا وارد شده .....
کدوما ؟!!
Patriot که گارانتی فرایند هست .
Team گارانتی فونیران هست .
Adata هم گارانتی کولین سیس هست .
ممنون دوست خوبم :11: شماره ای یا مرکز فروشی دارین از اینه؟
shahramcat
22-12-2008, 03:16
ممنون دوست خوبم :11: شماره ای یا مرکز فروشی دارین از اینه؟
نمایندگی اصلی و فروشگاه محصولات پاتریوت که فرایند هست تو بازار رضا / جهار راه ولیعصر ....
Adata هم پاساژ ایران فروشگاه کولین سیس .
carnation
23-12-2008, 19:16
نمایندگی اصلی و فروشگاه محصولات پاتریوت که فرایند هست تو بازار رضا / جهار راه ولیعصر ....
Adata هم پاساژ ایران فروشگاه کولین سیس .
خیلی خیلی ممنون ولی بازم سوال دارم نمایندگی ocz چی؟
و این که با استفادهای که من دارم(ضبط از -----) کدوم از اینها بهتر هست و به نظر شما 4 گیگ کافیه مثلا برای ضبط 4 فیلم؟
shahramcat
23-12-2008, 22:01
خیلی خیلی ممنون ولی بازم سوال دارم نمایندگی ocz چی؟
و این که با استفادهای که من دارم(ضبط از -----) کدوم از اینها بهتر هست و به نظر شما 4 گیگ کافیه مثلا برای ضبط 4 فیلم؟
خواهش میکنم .....
شما حتما 8 گیگ بگیر حداقل چون باصرفه تر هست و بهتره ... حجم زیاد بیاری بهتر از اینکه کم بیاری !
نمایندگشی رو جدیدا نمیدونم اما گویا هنوز همون انفورماتیک هست .....
carnation
26-12-2008, 20:57
یه سوال دیگه کدوم مدل adata بهتره؟ شما 2 مدل معرفی کردید و فرقشون چیه؟
yas_6969
18-01-2009, 09:03
یه سوال دیگه کدوم مدل adata بهتره؟ شما 2 مدل معرفی کردید و فرقشون چیه؟
شما یه kingston dt400 بگیر که سرعت اون حدود 25 است ولی یکم گرونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.