ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رنگ کردن کلمه پیداشده در یک سرچ

AftaB66
17-12-2008, 16:03
سلام.
برای اینکه کلمه سرچ شده وقتی توی متن پیدا شد رنگی بشه یا اینکه زمینه اش رنگی بشه از این کد استفاده کردم:
string s
;
s = s.Replace( strSearched.ToLower() ,"<span style= \"color :Red\">" + strSearched.ToLower() +</span>");
s = s.Replace( strSearched.ToUpper() ,"<span style= \"color :Red\">" + strSearched.ToUpper() +</span>");

توی متن :Allāh متن من بعضی کلماتش اعراب داره مثل
Allāh (J.J.) has set ’imān (belief) to cleanse you from shirk (polytheism)... and Allāh (J.J.) has forbidden shirk with the aim of purifying the Rubūbiyyah.

این کد کلمات بدون اعراب رو پیدا می کنه ولی اعراب دار رو نه! تازه ممکنه گاهی کاربر کلمه رو ساده وارد کنه و باید اعراب دار اون رنگی بشه!
اگه کلمه مورد نظرمخلوطی از حروف کوچک و بزرگ باشه چی؟
لطفا راهنمایی کنید.

ahmadirad1365
18-12-2008, 01:08
در sql دستوری است با کلمه کلیدی like که میاد متن شما رو به روشی که شما بهش میگید بین متون موجود در دیتابیس جستجو و نشون میده. حالا شما اگر از این دستور استفاده درست بکنید مشکلتون بر طرف میشه و برای رنگی کردنش هم بهتره اگه در محیط دات نت هستید از repeater استفاده کنید

AftaB66
18-12-2008, 11:01
توی sql که از همین like استفاده می کنم . تو .net مشکل دارم.می شه راجع به repeater بیشتر توضیح بدین . اگه یه نمونه کدتونو نشونم بدین ممنون می شم .

AftaB66
18-12-2008, 11:12
من توی .net مشکل دارم. می شه راجع به repeater بیشتر توضیح بدین.. جه جوری می تونم با repeater مشکلم رو حل کنم؟
اگه یه نمونه کدتونو نشونم بدین ممنون می شم.

ahmadirad1365
18-12-2008, 21:42
توی sql که از همین like استفاده می کنم . تو .net مشکل دارم.می شه راجع به repeater بیشتر توضیح بدین . اگه یه نمونه کدتونو نشونم بدین ممنون می شم .

در انجمن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید توضیحات جامعی داده شده است میتوانید مراجع بفرمائید.
اگر مشکل حل نشد در خدمتیم!؟