مشاهده نسخه کامل
: اگه می خواید c++ یاد بگیرید
CppBuilder2006
17-12-2008, 12:27
سلام دوستان عزیز. من یه pdf درباره آموزش زبان C++ درست کردم. فکر میکنم تقریبا همه ی مفاهیم اصلی زبان C++ در اون هست. سعی کرده م تا حد امکان ساده باشه. اگه دوست داشتید اونو داونلود کنید. برای داونلود به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید و پست شماره ی 6 رو ببینید. خوشحال میشم نظراتونو بخونم.
اگه لازم باشه و بهم یاد بدین میتونم pdf رو این جا هم آپلود کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehran NZ
18-12-2008, 13:50
واقعا همچین چیزی جای تشکر داره خیلی خوب و با حوصله و تمیز کار کردید ممنون
با اجازه تون کتاب و توی تاپیک مجموعه کتابهای خانواده c می ذارم فقط اگه اسمتون و بالای کتاب می نوشتید خوب می شد که می تونستیم به اسم خودتون کتاب و معرفی کنیم
دراین قسمت هم می تونید براش تاپیک ایجاد کنید که کتابتون بهتر معرفی بشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آپلود در سرور سایت هم متاسفانه فقط برای مدیرها امکان پذیر هست :46:
CppBuilder2006
18-12-2008, 16:08
ممنون از نظر و راهنماییتون.... اجازه منم دست شماس.... در مورد اسم خودم که باید بگم من توی اینترنت فقط از اسمای مجازی استفاده می کنم. اون PDF هم مال هر کسیه که اونو داره و می تونه با اسم خودش منتشر کنه همون طور که تو مقدمه ش نوشتم. در هر حال مدتیه که من CppBuilder2006 هستم و از آشنایی با شما خوش وقتم/بختم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CppBuilder2006
11-10-2014, 03:46
چه انرژیای داشتم! شاید بهتر بود انجام نمیشد. :n15:
Sh-Meteor
11-10-2014, 03:59
سلام دوستان عزیز. من یه pdf درباره آموزش زبان C++ درست کردم. فکر میکنم تقریبا همه ی مفاهیم اصلی زبان C++ در اون هست. سعی کرده م تا حد امکان ساده باشه. اگه دوست داشتید اونو داونلود کنید. برای داونلود به آدرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید و پست شماره ی 6 رو ببینید. خوشحال میشم نظراتونو بخونم.
اگه لازم باشه و بهم یاد بدین میتونم pdf رو این جا هم آپلود کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس وبت فــ*یـ*لـ*تـ*ر*ه ؟؟؟ برای من نمیاره:n27:
بی زحمت یه جا دیگه آپلود کن!
:n16:
CppBuilder2006
13-10-2014, 06:09
خب دیگه مال قبل از 88 بود. طبیعیه. اسمشو سرچ کنید پیدا میشه: با C++ آشنا شویم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.