ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قلم نوری وکوم یا پی اکتیو؟

Q_NP_ROM
16-12-2008, 20:02
دوستان عزیز

تصمیم گرفتم یک قلم نوری تهیه کنم ولی قیمتها، خیلی فرق داره و دو تا مدل اصلی وکوم و پی اکتیو هست که قیمت دومی خیلی ارزونتره و از نظر مشخصات هم، فرق اساسی نمی بینم.

فروشنده هر دو تا مدل، شرکت کارپردازان کامپیوتر است که آدرس سایتش هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است.

اگر تجربه عملی روی این 2 تا مدل دارید که کدومشون بهتره (با توجه به اختلاف قیمت و بقیه چیزها) لطفا" راهنمایی کنید.

SSS_HHH_OOO
17-12-2008, 00:29
خوب از دوستان هر کسی بدونه شما رو راهنمایی میکنه..
ولی اگه تو بخش زیر این سوال رو بپرسی خیلی زودتر به جواب میرسی :

خريد كارت هاي جانبي و ابزارهای ورودی و خروجی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

RezaTayebiJ
17-12-2008, 02:22
بدون شک Wacom از کیفیت بسیار بالاتری برخورداره. یا wacom بگیر یا کلا بی خیال tablet شو. من با مارک های مختلف عملی کار کردم از مدل های به اصلاح حرفه ای genius PenSketch گرفته تا... همگی به درد لای جرز می خورن.

reallife0002
17-05-2010, 01:39
با سلام

آقا من میخوام یک بامبو تاچ به قیمت 135000 تومان از هیپایران بخرم، چند تا سئوال داشتم :

1 . مانیتور من 4:3 هست با این مدل مشکلی برای کار کردن ندارم یا حنما باید مانیتور واید باشه؟

2. و آیا با این مبلغ تبلت بهتری با یک مارک دیگه میتونم بخرم یا همین رو توصیه میکنید؟

hadi665
17-05-2010, 10:17
خوب من اینتوس دارم ، این توی تنظیماتش یه جا داره که میتونی محیطی از صفحه ی تبلیتتو که میخوای باش کار کنی انتخاب کنی
گمونم شاید اونجا بشه محیطه مربعی رو انتخاب کنی

بامبو هم خوبه اما یه سری مشکلات داشت که من نخریدمش
مثلا دکمه های روش کمه و نمیشه توی محیط های طراحی راحتو سریع شرتکات زد