ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا عملکرد ویندوز های اورجینال از ویندوز های کرک شده بهتر است؟!

amsjavan
15-12-2008, 21:48
سلام
یه سوالی هست که چند روزیه ذهنم رو مشغول کرده! ویندوز اصل و license دار چه مزیتی داره که می گن از ویندوز کزک شده بهتره؟ می خوام بدونم ارزش خریدنشو داره؟
و سوال دیگه این که آیا میشه یه ویندوز چند لایسنسه خرید که ارزونتر در بیاد مثلا 20 تا. کلا منظورم اینه که مایکروسافت تو تعداد بالا تخفیفی قائل میشه؟

king emperor
16-12-2008, 08:50
براي آپديت كردن كمتر با مشكل مواجه ميشويد.

amsjavan
16-12-2008, 20:33
ممنون از جوابتون. در مورد خریدش اطلاعی ندارین؟

king emperor
17-12-2008, 17:49
دوست من شما مي تونيد از فروشگاه آن لاين پي سي ورلد محصول مورد نظر خودتون را خريداري كنيم

aaaammmm87
17-12-2008, 20:35
دوست من شما مي تونيد از فروشگاه آن لاين پي سي ورلد محصول مورد نظر خودتون را خريداري كنيم

دوست عزيز اين ويندوزي كه توي فروشگاه پي سي هست كرك شده ايراني هاست و ویندوز license اصلي نيست :27:

king emperor
19-12-2008, 00:22
دوست عزيز اين ويندوزي كه توي فروشگاه پي سي هست كرك شده ايراني هاست و ویندوز license اصلي نيست

شما مي تونيد قبل از خريد از صحت آن مطمئن شويد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amsjavan
21-12-2008, 20:02
شما مي تونيد قبل از خريد از صحت آن مطمئن شويد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مثل اینکه متوجه نشدی! من ویندوزی می خوام که توی شرکت مایکروسافت ثبت شده باشه یعنی لایسنس داشته باشه یعنی توسط مایکروسافت پشتیبانی بشه

king emperor
22-12-2008, 20:21
شما مثل اینکه متوجه نشدی! من ویندوزی می خوام که توی شرکت مایکروسافت ثبت شده باشه یعنی لایسنس داشته باشه یعنی توسط مایکروسافت پشتیبانی بشه

مي توني از شركت مايكروسافت خريد كني يا دانلودش كني

Bill Gates
22-12-2008, 23:59
تو ایران که گیرت نمیاد اگر هم بیاد اطمینانی نیست :31:
نزدیکترین جایی که میتونی بگیری دبی هستش برو اونجا به راحتی و اطمینانه کامل در دسترست هستش و با قیمتی چند صد دلاری میتونی خریداری کنی :دی ولی خوب تفاوت زیادی نداره

من خودم به شخصه یک چیز دارم ارجیناله کامله اونم نورتون هستش که 80 دلار خریدم :دی

Benygh
23-12-2008, 00:38
ببین دوست عزیز شما فقط میتونید از مایکروسافت بگیرید و Resseller های اون که در ایران نیست خرید کنید !
در ضمن دانلود هم کنید باید کرک کنید ! :O

DJ POLESTAR
02-01-2009, 18:57
سلام
یه سوالی هست که چند روزیه ذهنم رو مشغول کرده! ویندوز اصل و license دار چه مزیتی داره که می گن از ویندوز کزک شده بهتره؟ می خوام بدونم ارزش خریدنشو داره؟
و سوال دیگه این که آیا میشه یه ویندوز چند لایسنسه خرید که ارزونتر در بیاد مثلا 20 تا. کلا منظورم اینه که مایکروسافت تو تعداد بالا تخفیفی قائل میشه؟
دوست گرامی به نظر من توی کشوری مثل ایران باید قید ویندوز و نرم افزار و اینترنت پر سرعت و... رو بزنی!!!