ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : منظور از hdmi و spdif ‌چی هست؟

extreme2006gh
15-12-2008, 06:43
بچه ها میشه بگید که hdmi و spdif ‌چی هستند ؟ کاربردشون چی هست ؟
تو گرافیک ها و مانیتور ها زیاد این اصطلاحات رو میبینم .
با تشکر

shahramcat
15-12-2008, 17:00
بچه ها میشه بگید که hdmi و spdif ‌چی هستند ؟ کاربردشون چی هست ؟
تو گرافیک ها و مانیتور ها زیاد این اصطلاحات رو میبینم .
با تشکر

SPDIF/OUT مربوط به صدا میشه این خروجی میتونه صداهای دیجتال رو به انواع دستکاهای خارجی مثل -----/کنسول بازی و ..... انتقال بده .... کابلش هم Coaxical هست ....

HDMI هم مثل همون بالایی هست اما در رابطه با تصویر هست .. انتقال تصویر دیجیتال به مثلا LCD TV و ....... در رزولوشنهای دیجیتال مثلا 720/1080i / 1080p ........

extreme2006gh
15-12-2008, 21:24
spdif/out مربوط به صدا میشه این خروجی میتونه صداهای دیجتال رو به انواع دستکاهای خارجی مثل -----/کنسول بازی و ..... انتقال بده .... کابلش هم coaxical هست ....

Hdmi هم مثل همون بالایی هست اما در رابطه با تصویر هست .. انتقال تصویر دیجیتال به مثلا lcd tv و ....... در رزولوشنهای دیجیتال مثلا 720/1080i / 1080p ........

مگه الان تصاویری که با پورت dvi گرافیک به مانیتور ارسال میشه دیجیتال نیست ؟
میشه دقیقا بگید کاربردش چی هست ؟ مثلا اگه گرافیک و مانیتور من هر دو این پورت رو داشته باشند میتونم دیگه از پورتهای dvi استفاده نکنم و از اونها استفاده کنم ؟

در مورد spdif چی ؟ باید اسپیکر ها هم این پورت رو داشته باشند ؟

تفاوت این دیجیتال ها با اونایی که الان هست چی هست ؟

با تشکر

shahramcat
16-12-2008, 02:47
مگه الان تصاویری که با پورت dvi گرافیک به مانیتور ارسال میشه دیجیتال نیست ؟
میشه دقیقا بگید کاربردش چی هست ؟ مثلا اگه گرافیک و مانیتور من هر دو این پورت رو داشته باشند میتونم دیگه از پورتهای dvi استفاده نکنم و از اونها استفاده کنم ؟

در مورد spdif چی ؟ باید اسپیکر ها هم این پورت رو داشته باشند ؟

تفاوت این دیجیتال ها با اونایی که الان هست چی هست ؟

با تشکر

HDMI مخفف کلمه High-Definition Multimedia Interface هست ....... که انتقال دهنده تصویر و صدای دیجیتال با هم هست تنها با استفاده از یک کابل ! دیگه مثل قدیم نیست که S-video / Composite باشه که هرکدوم 2 یا 3 تا کابل داشت ..... HDMI در سال 2003 معرفی شده و چندین ورژن داره از ورژن 1 تا 1.3C که ورژن 1.3 توانایی پخش تصاویر در رزولوشن 1920×1200 رو داره .

حالا HDMI با DVI هیچ فرقی نداره و جفتش یک کار رو انجام میده .... سوکت تبدیلش به همدیگه هم وجود داره شما میتونی از هردو استفاده کنی . DVI هم مخفف کلمه Digital Visual Interface هست . اما این اشتراک کارایی فقط در مورد انتقال تصویر هست چون DVI توانایی انتقال صدا رو نداره ! اما HDMI تصویر و صدا رو همزمان با هم انتقال میده .

SDIF/Out بله باید اسپیکر ورودی این کابل رو داشته باشه .

Stream
16-12-2008, 14:12
حالا hdmi با dvi هیچ فرقی نداره و جفتش یک کار رو انجام میده .... سوکت تبدیلش به همدیگه هم وجود داره شما میتونی از هردو استفاده کنی . Dvi هم مخفف کلمه digital visual interface هست . اما این اشتراک کارایی فقط در مورد انتقال تصویر هست چون dvi توانایی انتقال صدا رو نداره ! اما hdmi تصویر و صدا رو همزمان با هم انتقال میده .

Sdif/out بله باید اسپیکر ورودی این کابل رو داشته باشه .

dvi با hdmi تفاوت داره. هر کدوم محدودیت های خاصی دارند. تبدیل dvi به hdmi هم فقط در صورتی قابل استفاده است که کارت گرافیک توانایی پشتیبانی از hdmi رو داشته باشه.

S/pdif به طور کلی همونیه که دوستمون گفت. در کارتهای گرافیک nvidia لازمه خروجی s/pdif مادربرد به کارت گرافیک متصل بشه تا بتونید از خروجی hdmi، صدا هم داشته باشید.

extreme2006gh
16-12-2008, 16:04
HDMI مخفف کلمه High-Definition Multimedia Interface هست ....... که انتقال دهنده تصویر و صدای دیجیتال با هم هست تنها با استفاده از یک کابل ! دیگه مثل قدیم نیست که S-video / Composite باشه که هرکدوم 2 یا 3 تا کابل داشت ..... HDMI در سال 2003 معرفی شده و چندین ورژن داره از ورژن 1 تا 1.3C که ورژن 1.3 توانایی پخش تصاویر در رزولوشن 1920×1200 رو داره .

حالا HDMI با DVI هیچ فرقی نداره و جفتش یک کار رو انجام میده .... سوکت تبدیلش به همدیگه هم وجود داره شما میتونی از هردو استفاده کنی . DVI هم مخفف کلمه Digital Visual Interface هست . اما این اشتراک کارایی فقط در مورد انتقال تصویر هست چون DVI توانایی انتقال صدا رو نداره ! اما HDMI تصویر و صدا رو همزمان با هم انتقال میده .

SDIF/Out بله باید اسپیکر ورودی این کابل رو داشته باشه .

در مورد اون s-video , composite هم میشه یه توضیحی بدید ؟

با تشکر از پاسخهای دوستان

shahramcat
16-12-2008, 19:09
در مورد اون s-video , composite هم میشه یه توضیحی بدید ؟

با تشکر از پاسخهای دوستان

S-video مخفف کلمه Separated Video هست. به صورت سیگنالهای آنالوگ تصویر رو در دولاین انتقال میده و در مقایسه با Composite قدیمیتر هست . composite تصویر رو با کیفیت بالاتر در 3 لاین انتقال میده منظور از لاین همون سیگنال هست البته !

S-video در حقیقت توانایی انتقال فقط تصویر با کیفیت پاییین رو داره مثلا 480i/576i و توانایی انتقال صدا رو همزمان در یک کابل به همراه تصویر نداره .... تصویر در S-video همونطوری که گفتم به 2 بخش تقسیم میشه Luma و Chroma ولی در Composite به 3 بخش یک Luma و دو Chroma ... به همین دلیل هم هست که کیفیت Composite بالاتر هست .

بیشتر کانکتورهای S-video دارای 4 پین هستن اما بعضیهاشون هم 7 پین دارن .....

ghahremanimehdi
30-11-2009, 16:34
تفاوت خروجی SPDIF کواکسیال با خروجی اپتیکال چیه ؟ (از نظر کمی و کیفی ) هر کدوم چند کانال صدا رو ساپورت میکنند ؟

یک سوال دیگه :
کارتهای ATI ، صدای چندکانال رو هم به روی HDMI میفرسته ،آیا کسی تابحال تست کرده ؟ آیا میشه از HDMI هم برای اتصال به سینمای خانگی (جهت صدا) استفاده کرد ؟

Stream
30-11-2009, 19:41
تفاوت خروجی SPDIF کواکسیال با خروجی اپتیکال چیه ؟ (از نظر کمی و کیفی ) هر کدوم چند کانال صدا رو ساپورت میکنند ؟

یک سوال دیگه :
کارتهای ATI ، صدای چندکانال رو هم به روی HDMI میفرسته ،آیا کسی تابحال تست کرده ؟ آیا میشه از HDMI هم برای اتصال به سینمای خانگی (جهت صدا) استفاده کرد ؟

از نظر کمی و کیفی تفاوتی وجود نداره (این دو در اصل کانکشن های SPDIF هستند و خودشون چیزی رو مشخص نمی کنند) و هر چیزی رو که یکی پشتیبانی می کنه اون یکی هم پشتیبانی می کنه. نکته مهم اینه که چون در SPDIF هیچ نوع Redundancy اطلاعات وجود نداره برای جلوگیری از Data Loss در صورتی که از کابل های کواکسیال استفاده می کنید لازمه از نوع مرغوب استفاده بشه.

معمولا اینکه از کدوم استفاده بشه بهتره به این برمی گرده که دستگاه هایی که قراره ازشون استفاده بشه کدوم رو پشتیبانی می کنند. در صورتی که هر دو قابل استفاده باشه شخصا استفاده از TOSLINK رو پیشنهاد می کنم.

بله، شما می تونید تا صدای 7.1 کانال رو با استفاده از خروجی محصولات HD 4000 به بعد ATI (و تا خروجی 5.1 رو با استفاده از HD 2000/3000 به بعد) داشته باشید. البته قبل از اون تنظیمات و نصب درایورهای ATI HDMI Audio مورد نیاز است.

از نظر تئوری مشکلی در استفاده از HDMI برای اتصال به سینمای خانگی نیست، فقط باید ببینید سینمای خانگی شما ورودی صدای HDMI داره یا خیر (که تا اونجا که می دونم اکثرا ندارند) ...

ghahremanimehdi
30-11-2009, 20:05
از نظر کمی و کیفی تفاوتی وجود نداره (این دو در اصل کانکشن های SPDIF هستند و خودشون چیزی رو مشخص نمی کنند) و هر چیزی رو که یکی پشتیبانی می کنه اون یکی هم پشتیبانی می کنه. نکته مهم اینه که چون در SPDIF هیچ نوع Redundancy اطلاعات وجود نداره برای جلوگیری از Data Loss در صورتی که از کابل های کواکسیال استفاده می کنید لازمه از نوع مرغوب استفاده بشه.

معمولا اینکه از کدوم استفاده بشه بهتره به این برمی گرده که دستگاه هایی که قراره ازشون استفاده بشه کدوم رو پشتیبانی می کنند. در صورتی که هر دو قابل استفاده باشه شخصا استفاده از TOSLINK رو پیشنهاد می کنم.

بله، شما می تونید تا صدای 7.1 کانال رو با استفاده از خروجی محصولات HD 4000 به بعد ATI (و تا خروجی 5.1 رو با استفاده از HD 2000/3000 به بعد) داشته باشید. البته قبل از اون تنظیمات و نصب درایورهای ATI HDMI Audio مورد نیاز است.

از نظر تئوری مشکلی در استفاده از HDMI برای اتصال به سینمای خانگی نیست، فقط باید ببینید سینمای خانگی شما ورودی صدای HDMI داره یا خیر (که تا اونجا که می دونم اکثرا ندارند) ...

الان من کارت صدام 8 کانال هست ، و خروجی SPDIF هم داره ، آیا میتونه 8 کانال صدا رو روی خروجی SPDIF بفرسته؟
پس از لحاظ کیفی SPDIF و اپتیکال تفاوتی ندارند ؟ اپتیکال از کابل مخصوصی استفاده میکنه ؟منظورت اینه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این حساب فکر کنم کابل اپتیکال از کابل HDMI هم گرونتر باشه.

Stream
30-11-2009, 20:48
الان من کارت صدام 8 کانال هست ، و خروجی SPDIF هم داره ، آیا میتونه 8 کانال صدا رو روی خروجی SPDIF بفرسته؟
پس از لحاظ کیفی SPDIF و اپتیکال تفاوتی ندارند ؟ اپتیکال از کابل مخصوصی استفاده میکنه ؟منظورت اینه ؟

با این حساب فکر کنم کابل اپتیکال از کابل HDMI هم گرونتر باشه.
باید ببینید کارت صداتون می تونه اینکار رو انجام بده یا نه ... این بستگی به کیفیت کابل، کیفیت صدا (Bitrate, Sampling Rate و ...) نوع کارت صدا و سینمای خانگیتون داره ..

تا زمانی که کواکسیال شما کیفیت خوبی داشته باشه تفاوتی وجود نداره... البته استفاده از صدای 8 کاناله تنها زمانی فایده داره که سینمای خانگی شما هم از صدای 8 کاناله پشتیبانی کنه (نه اینکه Duplicate یکی از کانال ها رو در یه اسپیکر دیگه هم پخش کنه)

ghahremanimehdi
30-11-2009, 21:11
باید ببینید کارت صداتون می تونه اینکار رو انجام بده یا نه ... این بستگی به کیفیت کابل، کیفیت صدا (Bitrate, Sampling Rate و ...) نوع کارت صدا و سینمای خانگیتون داره ..

تا زمانی که کواکسیال شما کیفیت خوبی داشته باشه تفاوتی وجود نداره... البته استفاده از صدای 8 کاناله تنها زمانی فایده داره که سینمای خانگی شما هم از صدای 8 کاناله پشتیبانی کنه (نه اینکه Duplicate یکی از کانال ها رو در یه اسپیکر دیگه هم پخش کنه)

آره ، اغلب سینما ها 5.1 هستن. اسپیکر ها هم همینطور.
مضاف بر این ، اغلب فیلمها هم نهایتش 7 کانال هستن.:13:
یه سوال دیگه : این خروجی Spdif مگر قرار نیست به کابل کواکسیال وصل بشه ؟ پس چرا از سوکتهای مخصوص کواکسیال که اتصال مستقیم به کابل رو ایجاد میکنه ، استفاده نمیکنه ؟(مثل فیش سوکت و فیش ورودی کابل کواکسیال به -----)
الان که من خروجی SPDIF رو بررسی کردم سوکتش کاملا شبیه سوکتهای آنالوگ صدا یا تصویر هستش (شبیه سوکتهای کامپوننت و کامپوزیت هستش)

ghahremanimehdi
30-11-2009, 21:13
راستی کابل کواکسیال بهترین نوعش متری 500 تومن هست (مس کرمان)
ولی کابل اپتیکال خیلی ویژه هست و فکر کنم گرون باید باشه، اطلاعی در مورد کابل اپتیکال نداری؟

Stream
01-12-2009, 04:07
آره ، اغلب سینما ها 5.1 هستن. اسپیکر ها هم همینطور.
مضاف بر این ، اغلب فیلمها هم نهایتش 7 کانال هستن.:13:
یه سوال دیگه : این خروجی Spdif مگر قرار نیست به کابل کواکسیال وصل بشه ؟ پس چرا از سوکتهای مخصوص کواکسیال که اتصال مستقیم به کابل رو ایجاد میکنه ، استفاده نمیکنه ؟(مثل فیش سوکت و فیش ورودی کابل کواکسیال به -----)
الان که من خروجی SPDIF رو بررسی کردم سوکتش کاملا شبیه سوکتهای آنالوگ صدا یا تصویر هستش (شبیه سوکتهای کامپوننت و کامپوزیت هستش)

درسته اون استانداردی که در رسیورها استفاده میشه با استانداردی که در S/PDIF استفاده میشه تفاوت داره ... شما باید برای کابل کواکسیالتون یک تبدیل BNC-to-RCA تهیه کنید (اگه قصد داشته باشید از کابل های معمولی بازار استفاده کنید..)

راستی کابل کواکسیال بهترین نوعش متری 500 تومن هست (مس کرمان)
ولی کابل اپتیکال خیلی ویژه هست و فکر کنم گرون باید باشه، اطلاعی در مورد کابل اپتیکال نداری؟

کابل های کواکسیال "خیلی" گرون قیمت تر از چیزی که شما گفتید هم وجود داره و کابل هایی در اون رده قیمت جزو کابل های کم کیفیت به حساب میان...

این کابل یک کابل کواکسیال با کیفیت هست با قیمت حدود 15 دلار برای دو متر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو البته از این محصول با کیفیت تر هم وجود داره.

کابل های اپتیکال هم با کواکسیال های خوب تفاوت قیمتی زیادی ندارند، مثلا مدل زیر دو متری و 20 دلار است:

من برای اینترنت خودم از یک کابل کواکسیال استفاده می کنم که حدودا متری چهار دلار قیمت داره .. و نسبت به مدلهای معمولی حدودا 25 درصد کارایی بهتری ارائه میده.

luciferwings
23-01-2010, 23:55
Sony/Philips Digital Interconnect format

شما باید اسپیکر logitech z5500 رو داشته باشید تا تفاوت بین خروجی کواکس s/pdif و خروجی اپتیکال این پروتکل رو بفهمی.

اون خروجی که شما دیدید و میگین همانند خروجی صدا یا ویدئو وسائل معمولیه یک خروجی دیجیتال صوت هست که به شما امکان میده از کارت صوت به انکودر اسپیکرتون به صورت دیجیتال کانکت بشین و از DTS و dolby ها با انواع فرمت استفاده کنید .
این یعنی خدای کیفیت برای کسانی مثل من که صدا براشون حکم زندگی رو داره. اینجاست که شما با داشتن یک کارت صوت x/fi کراتیو تیتانیوم اپتیکال و غول اسپیکر دنیا که هنوز معادلی براش سراغ ندارم یعنی logitech Z-5500 میتونید مرگ رو به شکل جدید و مدرنش تجربه کنید .: دی

اما . . . وقتی که همین کانکتور کواکس رو به سطل آشغال بندازید و یک پچ کورد LC تهیه کنید ( 1.5 متر ارجینال 40 هزار " سونی " )
و به وسیله فیبر نوری یا همون اپتیکال کانکتور S/pdif کارتتون رو به انکودر همون اسپیکر وصل کنید ..... وای ی ی ی ی ی

اینجا است که دیگه فرصت مردن هم ندارید. همون طور که من نداشتم و ندارم.. چون مجذوب PL II dolby sound میشین و اگه یه آهنگ از آلبوم پریهای دریایی از Above & Beyond رو هم گوش بدید .. مثل یک سرباز تا آخر عمرتون از همه این تجهیزات محافظت خواهید کرد..: دی

من خدای موزیک ترانس رو با این تجهیزات شناختم و متاسفانه از سبک موسیقی خودم یه کم دور شدم.
اما .....

موفق باشید

luciferwings
24-01-2010, 00:14
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

legend_sheva
17-07-2012, 11:09
من میخوام کامپیوترم رو به سینما وصل کنم تا صدا از سینما پخش شه
مادربوردم GA-M55S-S3 هست که خروجی SPDIF داره
سینما هم هم خروجی و هم ورودی داره
اینم عکس پشت سینما و مادربورد
آیا امکانش هست؟ با چه کابلی؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])